Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Silahsız birini etkisiz hale getirmeye çalışırken anladığım kadarıyla ayağından vurulmuş adamcağız, hastaneye kaldırmışlar aşağıda videosu var da 01:12 de gülmekten ölüyordum lan. Şehit olmuş ya adamcağız :S http://www.bidoluhaber.tv/izle.php?MedID=19745 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 adam ölmüş btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Evet ya şimdi gördüm, ben haberi gördüğümde hastanede deniyordu:S Fena oldum lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 yazık ailesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 insaattan düsüp ölen amele icin bu kadar üzülmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 nası oluyo ya ben vuruldugunu filan görmedim ayagından vurulduysa vurulmuştur nası ölür kurşunlar zehirli miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ayağından vurulup ölmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bravo konuyla cok alakalı bir noktaya degindin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Ulan ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 33. saniyede vuruluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ntv muhabiri göğsünden vuruldu diyor, acaba vurulan kamerada görülen adam değil mi? edit: Evet ya 33. saniyede adam üzerine atlayınca gelen kısık bir ses var, acı bir olay :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 demin izledim de nerde vuruluyo adam ya bi ara yaklaşırken adam silah sesi geliyo ama bişey olmuyo polislerden biri vurmuş olmasın yanlışlıkla öyle gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 mulgear6 said: nası oluyo ya ben vuruldugunu filan görmedim ayagından vurulduysa vurulmuştur nası ölür kurşunlar zehirli miymiş?aynen ya... karnına dayayıp sıktı da o yüzden sesi duymadık mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Seele said: insaattan düsüp ölen amele icin bu kadar üzülmezsiniz. inşaattan düşüp de ölen amelenin görüntüsünü izlesek ona da üzülürüz. senin beynin için de üzülüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ne ayağından vurulması ya müdür saldırganı yere yatırıyor o anda cılız bi silah sesi daha geliyor (eline yapış eline yapış dedikleri an), orda kaza kurşununa gidiyor anladığım kadarıyla Böyle itin uğursuzun hakkından en güzel Amerikan polisi geliyor valla, orda yapsaydı böyle bişi polise silahı doğrultmasının 10. saniyede kevgire çevirirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 tarkandakiahtapot said: mulgear6 said: nası oluyo ya ben vuruldugunu filan görmedim ayagından vurulduysa vurulmuştur nası ölür kurşunlar zehirli miymiş?aynen ya... karnına dayayıp sıktı da o yüzden sesi duymadık mı acaba evet dikkatli dinleyince duyuluyo yazık olmus başı saolsun ailesinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 adamın üstüne düşünce gayet net bi silah sesi geliyo ya ala ala bi ben mi rahat duydum? Allah rahmet eylesin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 adam polise silah çekiyor. neden etrafını, herife silah doğrultan polisler çevir miyor da adamcağızın teki gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 adam ilk ateş ettigi anda sıkıp kevgire çevirmesi gerekiyo orda destek niyetine bekliyen polislerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 trajik. rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Adam ateş etitkten sonra biri ateş ediyor, vurulan müdür orada bile dönüp durun gibi hareketler yapıyor. Babacan bir adammış herhalde, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 pUHuha keleş getirmiş amcam süs diye anca "boşalt burayı" dersin herzamanki gibi "iş işten geçtikten" sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 yazık. emniyet müdürü bile bukadar eğitimsizse eğer diğer polisleri düşünmek bile istemiyorum. üzerinde yelek yok herhalde polisin. ayrıca nasıl oluyor kendini rehin alınabilecek bi konuma sokuyor. Adam sağa sola ateş ediyor zaten neden adam gibi müdahale edilmiyor ve ikna edilmeye çalışılıyor. Hem kendi hem çevrede bulunanların canı tehlikeye giriyor. arbededen sonra 112 112 diye bağırıp duruyorlar. Zaten ilk iş orada bi ambulansın daha önceden bulunmuş olması gerekir sen adamın dibine girmeden evvel. Yok mu belli başlı protokoller, kurallar, izlenmesi gereken adımlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 zaten geliyo hemen sağlık ekibi hazırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 işçşye öğrenciye kurt, silahlı deliye kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar