Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konyalatı emniyet müdürü vurulmuş.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silahsız birini etkisiz hale getirmeye çalışırken anladığım kadarıyla ayağından vurulmuş adamcağız, hastaneye kaldırmışlar aşağıda videosu var da 01:12 de gülmekten ölüyordum lan.

Şehit olmuş ya adamcağız :S

http://www.bidoluhaber.tv/izle.php?MedID=19745

Mesaj tarihi:
ntv muhabiri göğsünden vuruldu diyor, acaba vurulan kamerada görülen adam değil mi?

edit: Evet ya 33. saniyede adam üzerine atlayınca gelen kısık bir ses var, acı bir olay :(
Mesaj tarihi:
Seele said:

insaattan düsüp ölen amele icin bu kadar üzülmezsiniz.

inşaattan düşüp de ölen amelenin görüntüsünü izlesek ona da üzülürüz. senin beynin için de üzülüyoruz
Mesaj tarihi:
ne ayağından vurulması ya müdür saldırganı yere yatırıyor o anda cılız bi silah sesi daha geliyor (eline yapış eline yapış dedikleri an), orda kaza kurşununa gidiyor anladığım kadarıyla

Böyle itin uğursuzun hakkından en güzel Amerikan polisi geliyor valla, orda yapsaydı böyle bişi polise silahı doğrultmasının 10. saniyede kevgire çevirirlerdi
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

mulgear6 said:

nası oluyo ya ben vuruldugunu filan görmedim ayagından vurulduysa vurulmuştur nası ölür kurşunlar zehirli miymiş?
aynen ya... karnına dayayıp sıktı da o yüzden sesi duymadık mı acaba

evet dikkatli dinleyince duyuluyo
yazık olmus başı saolsun ailesinin
Mesaj tarihi:
yazık.

emniyet müdürü bile bukadar eğitimsizse eğer diğer polisleri düşünmek bile istemiyorum.

üzerinde yelek yok herhalde polisin. ayrıca nasıl oluyor kendini rehin alınabilecek bi konuma sokuyor. Adam sağa sola ateş ediyor zaten neden adam gibi müdahale edilmiyor ve ikna edilmeye çalışılıyor. Hem kendi hem çevrede bulunanların canı tehlikeye giriyor. arbededen sonra 112 112 diye bağırıp duruyorlar. Zaten ilk iş orada bi ambulansın daha önceden bulunmuş olması gerekir sen adamın dibine girmeden evvel. Yok mu belli başlı protokoller, kurallar, izlenmesi gereken adımlar ?
  • Yeni Oluştur...