Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mafya filmi hastaları için izlenmesi gereken bir film. Tamam Godfather, Good Fellas kadar büyük etkiler yaratmasını beklemeyin ancak DVD koleksiyonunuza büyük bir zevkle katacağınız filmlerden biri. Gerçek bir hikayeden uyarlanılmış film olan Donnie Brasco'da başrolleri Al Pacino ve Johnny Depp oynuyor. Mafyaya sızmaya çalışan bir FBI ajanının (Johnny Depp) Al Pacino'yla tanışarak aileye girmesi ve Wise Guy olma yolunda attığı adımlar. Konu gerçek bir olaydan uyarlanıldığı için daha da güzel. Özellikle bu filmde Johnny Depp genelde takındığı "çok bilmiş, sıska, artist ingiliz aksanlı snop insan" havasından tamamen sıyrılarak apayrı bir kişilik sergilemiş ve karakter oyuncusu olduğunu kanıtlamış. Fazla yoruma gerek yok, benim gibi bir mafya filmi hastasıysanız her ne kadar pek bir özelliği olmasa da bu filmi kesinlikle izlemelisiniz...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Harika filmdir, Cin lokantasina gittikleri bolum superdir, ayni zamanda hepbirlikte bodrum katinda olanlar. Pacino'nun super filmlerinden biri, Depp zaten harika herzamanki gibi.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Çin lokantasında cidden fena sıkışıyor depp abim :) Bir de shotgun'larla garaj yada bodrum her neyse orda yaptıklarına hasta oldum. Al Pacino'nun sesi yetiyor zaten mafya oynamaya :)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 daha demin izledim filmi.Olay şumu: FBI Donnie'ye ulaşamıyo ve ondan umudu kesiyorlar.Sonny Black'e gidip ispitliyorlar Donnie'yi fakat bizim adamlar FBI a inanmıyor.Sonra nasıl oluyorsa yat olayı ortaya çıkıyor ve Left Hand'e Donnie yi öldürmesini sölüyorlar.Ama o öldürmüyor ölceğini bile bile.Dostluk budur mu demeli?Doğru mu anlamışım.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 [signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Bu akşam 22.05'de CNBC-e'de kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 izlenir herturlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ahuaha donnie darko'nun 2. bölümünü falan yaptılar sandım bi an. ne alakadır ki dedim. haberim yoktu bu filmden. :D işbu film, tarafımdan izlenecektir en kısa sürede. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar