GEd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bilgisayarimda her zaman kullandigim A-kullanici adiyla bugun giris yapmaya çalıştığımda LOADING YOUR SETTİNGS yazısında takılmaya başladı. Safe mode da dahil o hesaba girmek istemiyordu. Administrator olarak girdim ve B kullanıcı adı açtım şimdi. Firefox ve thunderbird gibi bütün ayarlarım gitmiş oluyor haliyle. Document Settings altındaki dosyaları kopyalamam yeterli mi bu durumda ? A da ki haline nasıl getiricem bu pcyi tekrar :/ A kullanıcı adındaki düzeni istiyorum tekrar. Bilgisayarı aslında sadece ben kullanıyorum niye bazı seyler böyle lokal install olmuş anlayamadım. Salak windows ayrıca... Email ve firefox ayarları hangi klasörde ? Bunları import etmem lazım sanırım sonrasında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 arayacağın keywordler: windows move user bi tool vardı user profile ı taşımak için(ya da windowsun özelliğiydi) tam hatırlayamadım ama keywordler işe yarayacaktır. kafam iyi ondan direk bi cevap veremedim şimdi (:P) e-mail için control panelden e-mail e girip ordan bakman lazım ayarlara galiba... firefox için de firefoxun app data sının oldugu bi klasör var onu alman lazım. firefox profile location keywordler. sadece keyword verebiliyorum sorry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 #!/bin/bash cp /home/A/.mozilla ~/.mozilla http://01resim.com/data/media/15/Troll-Face-4efefa1b8ed08.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Troll resmi koyunca vicdan azabından duramadım, hemen cevabı buldum. "%APPDATA%Mozilla" deniyor. %APPDATA% ne bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Ya durup durmadık yerde profil nasıl kitleniyor ben onu anlamıyorum. Garip iş bu windows. ARanıyorum googleda bir çoğunu kopyaladım firefoxla thunderbirdi halletmek kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 xp kullanıyosan local settingsapp data gibi bişe olması lazım ilgili dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 AYnen local setting application datadan çıkarttım firefox ayarlarını ve emailleri. Umarım birşey unutmamışımdır komple silicem diğer hesabı. Eski hesabı komple silmeye çalışıyorum şu anda. İlk eve geldim 1 saat boyunca idrak edemedim pc neden açılmıyor diye, diğer notebooktan googleyaınca anladım olayı. 2 saaattirde eski düzene getirmekle meşgulum aleti. Akşamımı rezil etti, şimdide zıbarıp uyucam. WİNDOWS HATALI ACCU SİLEMİYOR OEHHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 *nix'lerin kullanıcı profillerine çok sonradan girip hala adam gibi kotarmayı beceremedi Microsoft. ~/ altındaki .config klasörü ve .opera, .mozilla, .texlive gibi öteki klasörler rahatlık resmen. Aslında böyle kolay bir şekil yapmanın zor olduğunu sanmıyorum, nite on ayrı yerdeki on ayrı program. Bazılarının profilleri ayrı ayrı klasörlere dağılıyor hem de, Opera için üç klasör kopyalamıştım sanırım ~/.opera yerine geçen. Garip. Kapalı kodlar arasında bilmediğimiz nedenler var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 windows gayet iyi yapıyo ya user klasörü işini. opera için 3 klasör taşıyosan operanın denyoluğudur o, thunderbird falan tek klasörle halloluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar