Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows hesap ayarlarini nasil kopyaliyoruz ?

GEd

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarimda her zaman kullandigim A-kullanici adiyla bugun giris yapmaya çalıştığımda LOADING YOUR SETTİNGS yazısında takılmaya başladı. Safe mode da dahil o hesaba girmek istemiyordu.

Administrator olarak girdim ve B kullanıcı adı açtım şimdi.

Firefox ve thunderbird gibi bütün ayarlarım gitmiş oluyor haliyle. Document Settings altındaki dosyaları kopyalamam yeterli mi bu durumda ? A da ki haline nasıl getiricem bu pcyi tekrar :/

A kullanıcı adındaki düzeni istiyorum tekrar. Bilgisayarı aslında sadece ben kullanıyorum niye bazı seyler böyle lokal install olmuş anlayamadım.

Salak windows ayrıca...

Email ve firefox ayarları hangi klasörde ? Bunları import etmem lazım sanırım sonrasında ?
Sosyal ağlarda paylaş

arayacağın keywordler: windows move user

bi tool vardı user profile ı taşımak için(ya da windowsun özelliğiydi) tam hatırlayamadım ama keywordler işe yarayacaktır. kafam iyi ondan direk bi cevap veremedim şimdi (:P)

e-mail için control panelden e-mail e girip ordan bakman lazım ayarlara galiba...
firefox için de firefoxun app data sının oldugu bi klasör var onu alman lazım. firefox profile location keywordler.

sadece keyword verebiliyorum sorry :D
Sosyal ağlarda paylaş

AYnen
local setting application datadan çıkarttım firefox ayarlarını ve emailleri. Umarım birşey unutmamışımdır komple silicem diğer hesabı.

Eski hesabı komple silmeye çalışıyorum şu anda.

İlk eve geldim 1 saat boyunca idrak edemedim pc neden açılmıyor diye, diğer notebooktan googleyaınca anladım olayı.

2 saaattirde eski düzene getirmekle meşgulum aleti. Akşamımı rezil etti, şimdide zıbarıp uyucam.

WİNDOWS HATALI ACCU SİLEMİYOR OEHHHHHHHHHHHHH
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
*nix'lerin kullanıcı profillerine çok sonradan girip hala adam gibi kotarmayı beceremedi Microsoft. ~/ altındaki .config klasörü ve .opera, .mozilla, .texlive gibi öteki klasörler rahatlık resmen.

Aslında böyle kolay bir şekil yapmanın zor olduğunu sanmıyorum, nite on ayrı yerdeki on ayrı program. Bazılarının profilleri ayrı ayrı klasörlere dağılıyor hem de, Opera için üç klasör kopyalamıştım sanırım ~/.opera yerine geçen.

Garip. Kapalı kodlar arasında bilmediğimiz nedenler var sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...