sheref Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Taocular sizi !![signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 kamasutra kitabıda hediye ediyorlardır allah bilir[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 çok güzel ama çok ayıp kelime var :yapma:[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Peki.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Arkadaşın parantezler içerisindeki yorumlara bittim. Bir de kama sutra kitabı alın, çok değişik bir şey lan. Bana hediye ettiler, hayatım değişti. (Yalanlar, yalanlar. Kitabı aldın, koydun kütüphaneye, şimdi temizlikçi görmesin diye zor saklıyorsun her temizlik günü. Rumuz: Deli hacının vicdanı)[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Cuce, 18 Ekim 2004 00:22 tarihinde demiş ki: Peki. pardon bana mı ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Yok canım cosmopolitana. Arada oral seks sırasında uflemek zararlı degılmı, yara iltahap olduru adamı.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 dövcek gibi sormuşum ehaha :D[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: screamer, 17 Ekim 2004 22:27 tarihinde demiş ki: Aşmış ama en güzeli > > 65. gözünüzün önünde masturbasyon yapmasini isteyin ve > > bunu yaparken ne düsündügünü sorun. > > (- ne dusunuyorsun tankut? > > - angelina... angelina... angelina... angelina... > > - ayriliyoroz tankut ! ) buydu İşte aynen böyle oluyo :D[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Brook, 18 Ekim 2004 00:47 tarihinde demiş ki: said: screamer, 17 Ekim 2004 22:27 tarihinde demiş ki: Aşmış ama en güzeli > > 65. gözünüzün önünde masturbasyon yapmasini isteyin ve > > bunu yaparken ne düsündügünü sorun. > > (- ne dusunuyorsun tankut? > > - angelina... angelina... angelina... angelina... > > - ayriliyoroz tankut ! ) buydu İşte aynen böyle oluyo :D :D zuahah[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 lol yaa oldu oalcak bi kamasutra kitabı alıp oradaki harketleri de denense sonra çift çeştili yerlerine kramplar girrek kasılsa ve onları o durumda doktor ayırsa. :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 haha bu ne ya =) gece gece güldürdün valla bizi =) hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrnX Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 gece gece bayağ eğlendirdi hakkaten.. yorumlar rekorr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 cosmopolitanda çalışan insanların henüz seks yapmadığını düşünüyorum.. çoğu şeye katılmıyorum. ayrıca yorumlar da öldürdü ehhe. bunu hazırlayan ekip , 2-3 film izleyip yorumlarını aktarmıştır olsa olsa.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 "> > 4.onun üstündeyken, yalnizca cinsel organinin ucuyla size degecek biçimde durun, sonra birden kendinizi asagi birakin. " bunu yazan insan olamaz. ya insanız bizde canımız yanıyor aloo[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic [Bu mesaj Head tarafından 18 Ekim 2004 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 benim referansım var. her türlü salute'yi gösterebilriim yani somut kanıtlar var elimde heheau parça parça yorum yapıcam bu saatte işim yok. > > 33.yüksek sesle seks dergisi okuyun. ehe buna yorum yapamıyorum çünkü dandik. > > 67.buzdolabinin kapagini açip, üsüyerek sevisin. aman yarabbi. buzdolabını bozduracaklar. > > 76.üstündeyken bacaklarinizla, bacaklarini siki bir sekilde kavrayin. tamamen manevrayı kısıtlıyor , ha kitlediğiniz zaman iyi güzel de, normalde yapmayın. kramp girebiliyor .) > > 84.seks yapmadan önce disk kapaklarinin arkasiyla ilgilenin. işte ally mcbeal izleyicisini kandırma yolları. ey gidi yeni nesil. > > 96.yatakta bir kadinin yaptigi en kötü sey, öylece yatmaktir. pasif > > kalmayin, kalçalarinizi, ellerinizi hareket ettirin. istekli oldugunuzu > > hissettirin. burda liseli serap'a gönderme var sanırım. > > 28.yatakta yabanci dilde konusun. britanya'nın köpeğiyim ondan ingilizce konuşuyorum. > > 15.Cool restoranlarda masanin altindan ona sicak hareketler yapin. bacaginizi dizinin arasina sokun,sonra daha yukari çikin ve bastan çikarin. tamamen seviyesizlik. her şeyin yeri zamanı var. > > 31.disari çiktiginizda elbisenizin altina iç çamasiri giymeyin ve bunu sevdiginize söyleyin. döverim.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 92.orgazm'a yakinken testislerini sikin. o zevk ve aci karisimi son derece > > bas döndürücüdür. > > (evet, daha once de yazildigi gibi “ananiskym” nidalari bas dondurucu > > olabilir.) ROFLMAO[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yuh![signature][hline]Grandmaster Lipcare Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 LooooooL+Oha=Cosmopolitan[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bütün sırlarımız meydana çıkmış ya offf :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 kama sutranin kramp sokacagini falan soylemissiniz burdan cogunuzun okumadigini goruyoruz :)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 zorlama yorum cok var ama bikaç yerdede güzel olmuş :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ahahahahahahahahahaha muhteşem ya.. koptum her tarafımdan.. iş yerindekikız arkadaşlarda istiyo bizde okuyalımmı diye ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 iftardan sonra okurum ben bunu :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Güzelmiş.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar