axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Az önce yeni bitirdim neler kaçırmışım ya.Saat 1 gibi oturdum başına Olmec olarak oynanan bölümden sonra tek solukta bitirdim.Genelde (beceremediğim için :)) adventure sevmem ama bu oyun atmosferiyle kendini oynatıyor.Bittikten sonra tüm ara demolarını da teker teker bir daha seyrettim.Eğer hala oynamamış olan varsa şiddetle tavsiye ediyorum.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 kusura bakma ama 4 yıllık oyun, yuh yanı daha once oynamadıysan[hline]Simofle O bir lider O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 ohanes gunaydin:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Bu arada madem su klasık oyundan acıldı konu, Gabriel Knight ve Phantasmogaria serisini oynmayan varsada atsın hemen kendını.[hline]Simofle O bir lider O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Oynamadıımm!!![hline]'' O her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın içine uzun süre bakarsa karanlıkta onun ruhunun derinliklerine bakar'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 sanitarium u çok aradım bulamadım, hala oynayamadın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 birim burada satıyo şu an istanbul şaşkınbakkal gabriel serisini oynamamış olmak bence o kadar büyük bi kayıp değil[hline]What dedin gülüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Gabriel Knight ı hiç oynamadım Phanthasmagoria yı biliyorum, arkadaş da oynamıştım, ama tırsmıştım ve izin verilmemişti oynamama fazla kanlı olunduğu için Sanitarium un demosunu oynamıştım, ama malum adventure sever olmadığıım için almamıştım[hline]I put my hands into my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 sanitarium u aldığımda gözüm başka oyun görmemişti yemek uyku ve okul zamanını çıkartırsak bi oturuşta bitirdiğim bi oyundu diyebilirim :) her açıdan örnek adventure dır sanitarium.[hline]What dedin gülüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Full Throttle 2 çıkıyo 2003 de..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 ama 3d ve büyük ihtimalle klavye kontrolü olacak kıl olucam yine..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 bi gaza geldim yine su sanitarium cdlerimi bulup tekrar yuklemek lazim... Ulan ne guzel oyundur be aaaaaah ah simdi boylelerini yapmiyolar azizim[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruelclown Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 hmm ben phantasgoria da gabriel knightta bulamadim. grim fandango guzeldi ama bitirivermi$tim cabucak.[hline]ruyalarda kimse kimseyi dinlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Eh biraz geç olmuş tabe 4 yılcık:).İlk çıktığı zamanlarda bi arkadaşta vardı anlatıyodu "inanılmaz bi oyun grfikler mükemmel, (adam haklı şu an bile gözüme hoş göründü) saklambaç oynarken bi çoçoğun mezarını kazdım!" diye ama ben adventure sevmediğim(beceremediğim) için oynamamıştım.Diyebilirim ki House of Horror'dan sonra severek oynadığım ilk adventure.Türden hoşlanmıyanları bile oynatabilecek çok sağlam bi atmosferi var, zaten atmosfer olayında Torment bide Sanitarium tek geçer. Haklısın üstadım şimdiki oyunlar böyle mi?Artık varsa yoksa tirii di, kan, şiddet.Bizim zamanımızda E3'e kravatsız girilmezdi . . .[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Çoğunu değil heraLde $u ana kdr çıkmı$ bütün adventure oyunLarını oynamı$ımdır :) Larry ve Monkey IsLand'ların yeri ayrı ama..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Syberia da son zamanlardakı en ıyı advanture[hline]Simofle O bir lider O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Adama çalış diyoruz adam oyun oynuyor ya tam dayaklık.Evladım daha bitecek kaç tercüme var![hline]I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep, Cos I miss you baby, Cos I miss you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Ben en çok fallout 2 yi sevdim oynadım adventure diil belki ama adventure ları döver :)[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 ya keske grim f. 2 gelse[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 yok yahu yeni oynamıyorum hala oynuyorum eheu[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 klavye kontrolü olduğu sürece hiçbiri gelmesin daha iyi öğğk klavye kontrolü sux grimfandangoyu bitirmeyişimin tek sebebidir her yaz yüklerim yarısında bırakırım..[hline]I'm gonna shoot the dog! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 lem, lise 3 teyken fall out, grim fandango ve sanitarium tam öss kızıştığı döneme denk geldi hiçbirini alamadım ve oynayamadım, ama hala dimdik ayaktayım yıkılmadım birde time commando vardır enfes onu oynamak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Time Commando... Uur ile 4 sene önce NFS 2 SE ye karşılık değişmiştim o oyunu. Hiç unutmam, abim arkadaşını arayıp bi keriz bulduk demişti, sen nasıl arkadaşıma keriz dersind iye abime dalmıştım... lan fizboz, bi gün de bişii hatırlatma bana...[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 ahah time commando nun cd si ni buldum oleey[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2002 said: Disappear, 30 Kasım 2002 23:22 tarihinde demiş ki: valla mouse tabiki süperdirde bu grim fandango gibi bi eseri oynamamama sepeb değil[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] oynadım ama bitirene kadar dayanamadım[hline]I'm gonna shoot the dog! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar