nek2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 kurs alan ve bir yer tavsiye edebilecek olanlar varsa bi zahmet. yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bornova da bir yerde var diye duymuştum bir araştırıyım bişiler bulabilirsem haber veririm ama bi bornovaya göz at küçük park tarafına fln[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 alsancakta izmir sinemasından biraz konağa doğru gidince sağ tarafta eski bi bina var onun en son katında var bi de bornovada petersburg mudur nedir o köşkün karşısında bi balıkçı var o balıkçının sokağında var bi de.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bornovada k.parkta sadece davul ıcın acılmıs bır kurs var kparka gel mutlaka gorursun ama bıraz para yıyıcı baya bır pazarlık yapman gerekır[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Izmir bornovada kucukparkda ~Scholl of Drums~ var. Tavsiye ederim Ragip abim 1 numaradir :)[signature][hline]~~Elodea~~ ¯¯':..ICQ..:'¯¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 güzelyalı sanat var poligonda yeni binalarıda selma yiğitalpin yanında güzel yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 neden bütün davul hocaları acayip para göz oluyo abi? tanıdığım hepsi aynı...[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 izmir-karşıyaka, stüdyo frekans: fikri abi. tavsiye ederim.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: metboy, 14 Ekim 2004 18:44 tarihinde demiş ki: izmir-karşıyaka, stüdyo frekans: fikri abi. tavsiye ederim. kesınlıkle fıkrı abiiiiii aflikeysin frekansssssssss[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ben o studioyu sevmiom ya.. ne yabtıın ettiin gözüküo direk uheah :D[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Dwinz, 14 Ekim 2004 22:05 tarihinde demiş ki: ben o studioyu sevmiom ya.. ne yabtıın ettiin gözüküo direk uheah :D o studyo turkıyenın en ıyı studyosu[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 doorudur valla bi fikrim yok.. reflex sux oldu orası achıldıktan sonra.. gimedim daha içeri işalla girecem... festivale bilet almak için gittiydim en son.[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. [Bu mesaj Dwinz tarafından 14 Ekim 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Dwinz, 14 Ekim 2004 22:26 tarihinde demiş ki: doorudur valla bi fikrim yok.. reflex sux oldu orası achıldıktan sonra.. gimedim daha içeri işalla girecem... festivale bilet almak için gittiydim en son. reflex kadar b.k tan studyo yok!!!! abi dfrekans doluydu gitiydik arklarla sonra ark mikrofonu aldi direk kırıldı baktık adam uhuyla yapıstırmıs 10 mılyon odettirdi zaten anfilerde cok kotu duyulmuyo bişi[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet frekans çok iyi stüdyo. fikri abi de çok iyi çalıyor söylememe gerek yok heralde :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 freakans cidden güzel stüdyo, gidildi, görüldü, test edildi, mutlu ayrılındı..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Frenkasın yerini biraz daha ayrıntılı söyleyebilir misiniz?[signature][hline]Hostta 1 Numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ksk sinemasının orda.. sinemanın karşısındaki ara sokağa giriyodun bi pasaj daydı galiba.[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Oks orda kime sölesem gösterirler zaten demi. PS:Boşu boşuna upladığım için özür dilerim[signature][hline]Hostta 1 Numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar