Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 isminde bi oyun vardı 99 yapımı eskilerden elinde olan varmı cd si ? ben taparım kendisine ve benim cd kayboldu .. bi sekilde bulmam lazim ...varsa elinizde haber edin :)[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Ariakan the YIILLAAANNN..(tss)
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Emuledne çekiyordun ne oldu sorunmu çıktı?[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 eh çekiliyor tabii de, elinde olan varsa oyunu daha kolay elde edebilicek böylece :D[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 eet abi emule masallah sıradan sıraya geciyoruz cekio ama sabır olmadıı icin bende :)[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Ariakan the YIILLAAANNN..(tss)
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 sabır konusunda +1 (öleee özgürce +1 çekebilicez ne güzel bişi de mi) ha, septerra core nedir merak edenler için: http://www.gamespot.com/pc/rpg/septerracorelegacyoftc/index.html?q=septerra+core
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 septerra core şahane bi oyundur RPG dir herkesin edinmesi oynaması gerekir.[signature][hline]oooooofff of..
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Turn based bir rpg deil mi?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Çok çin işi japon işi bir oyundur.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
wraog Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ulan demosunu az oynamamıştım. ;) Eski anılarım canlandı. Böhür.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Soth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 sonu nasıldı onun yaw oynadıgımı hatırlıyorum ama bitirip bitirmedigimi hatırlayamadım:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 evet evet adını hatırlıyamadığım rpg buydu çok hoş bi oyundu demosu filan çok iyi oldu şimdi bunu hatırladığım çabucak bitmiodu dimi ?[signature][hline]Fire in the Darkness...
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yok baya bi sürüyo :) süper oyundur .. gerçi ben indirdigim gibi bitirdim ama naaparsın ..aşeriyodum oyuna briaz :)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM..
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Torrentte bulunur mu abi bu oyun?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Öne çıkan mesajlar