odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 aksırına, tıksırana, kudurana kadar iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 İçti mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VrkBtpybPiM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 kiz gibi kola icmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Wayne said: Selamlar, itin teki isirdi baldirdan ve yaklasik 20 gundur kuduz asisi oluyorum su ana kadar 4 kere oldum 5. yide 28 inde olcam. alkol almama durumlari ne kadar sure ile kisitlidir bilgi almak istiyorum, bu konuyu internettede arastirdim herkez farkli birsey diyor ayrica doktorada sordum 2 ay tuketmiceksin diyo... birde buraya sorayim dedim icim rahatlasin. Aynı dertten muzdaribim. Ölmek üzere olan bir kediyi kurtarayım derken ısırttırdım kendimi ben de. 4 aşı oldum 5.si 31'ine denk geliyor anasını satim. Aşıyı yapan hatun yılbaşı günü içki yasağın var dedi. Bir gün sonra olayım dedim aşıyı ama bir hafta önce ve sonrasında alkol tüketemezsin dedi. Bayağı arkadaşlar dibine vururken ben süt içicem galiba yeniyıl'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar