valequenta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Pazar gunu bjk genel kurulu yok mu? Zaten orada ibra edilmeme ihtimali var, ondan once istifa etmesi beklenebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Adamdan kurtulma şansı çıkmış bık bık ediyorsunuz, bırakında TFF başkanı olsun bizde bir kaç senede kendimize gelmeye çalışalım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Adam turk futbolunu cokertirken bjk olarka tek basiniza nereye gitceniz abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Bende hiç anlamıyorum neden bu adam TFF baskanı olmak ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Burda konuşulduysa göremedim de, Kürşad Tüzmen de aday olmuş. Yine ilgi mi çekmeye çalışıyo bu adam, yoksa hükümet eliyle falan mı giriyo nedir? Aday listesine ve ismi geçip de aday olmayanlara bakınca içim bi kötü oluyo, alien vs predator vs freddy vs jason diye tren yapmış herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sadri senerin amacını anlayabilen varmı? hahah yuzsuzlugun bu kadarı.. anca otuyor boyle, gorduk oylamada kıcını kıstırdıgını. "Yıldırım Bey’le daha konuşmadık Destekleyeceğiz ya da desteklemeyeceğiz diye bir şey söyleyemem. Önce konuşmamız gerekiyor. Yıldırım Bey ile hiç konuşmadık daha. Peki şartlarınız var mı? - Tabii ki bizim de şartlarımız olacak. 1-Kupamızın verilmesi. 2-Etik Kurulu, Disiplin Kurulu gibi fedarasyonun var olan kurullarının değiştirilmemesi. 3-Yönetim Kurulu’nda Trabzon’u temsil eden yeterli sayısıda yönetici olması. Bunları konuşmadan destekliyorum ya da desteklemiyorum demek mümkün değil." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ha bu arada, DEMİRÖREN’İ DESTEKLEMEYEN KULÜPLER Galatasaray Bursaspor Ankaragücü tupcunun nefesi kuvvetlidir, ufleyerek sondurur bu atesi hahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 fener destekliyo mu lan demiroreni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 oyle diyo hurriyet filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 fenerbahcesine ceker bi kiyak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 benim bildiğim FB daha bir açıklamada bulunmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Zengin çocuğu beşiktaştan sonra daha büyük bir oyuncak istiyor.. Bence izin verilmemeli, Kürşat Tüzmen çok daha iyi olur başkanlığa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Demirören seçileeecekkk başka yolu yokkk, olamazda! =P Yanlız ben bu adam seçimle nasıl gider diyordumda TFF'nin bizim kurtuluşumuz olacağı hiç aklıma gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 aziz yıldırım olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Zegna said: ha bu arada, DEMİRÖREN�İ DESTEKLEMEYEN KULÜPLER Galatasaray Bursaspor Ankaragücü tupcunun nefesi kuvvetlidir, ufleyerek sondurur bu atesi hahah :) çevir gazı yanmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Hıncal bir yazı yazmış adamın dediği şu bold kısma aynen katılıyorum. Ben davanın başından beri esasa yönelik bir yorum yapmamaya dikkat ettim. Bir dava devam ediyorsa, o davayla ilgili esas üzerinde konuşulmaz. Fenerbahçe ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören öyle bir ifade bütünlüğü içindeler ki suçu kabullenmiş, 'Bize nasıl olsa ceza gelecek!' diye başlıyor mantıkları... Yıldırım Demirören'in UEFA'ya kafa tutmakta iki türlü menfaati var; 1- Ceza alırlarsa bütün Türkiye ceza alacak. Onların özel cezaları arada kaynayacak. 2- Yine Hürriyet'te yayınlanan bir haberde; Beşiktaş'ın nasıl maddi açıdan iflas halinde olduğu ortaya kondu. Bu haber halen yalanlanmadı. Bu şu demek; Beşiktaş, şike davasından temize çıksa bile bütçesi yüzünden Avrupa lisansı alamaz, Türkiye şampiyonu olsa bile Avrupa'da oynayamaz. O zaman bunun hesabını Beşiktaş camiası, Demirören'den fena halde sorar. O zaman bütün Türkiye, üç sene ceza alırsa; Yıldırım Demirören üç sene kazanır! Bu adam öyle bir batırdıki klübü hazır fırsat çıkmışken hem kendim kurtulayım hemde gelen adam bu durumu düzeltsin diye bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 para mevzu olaydı galatasarayı bankasyaya bile almazlardı beşiktaşımız rahat olsun haklarını kimseye yedirmeyiz hıncal sende 2 dakka akıllı ol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Rerore said: para mevzu olaydı galatasarayı bankasyaya bile almazlardı beşiktaşımız rahat olsun haklarını kimseye yedirmeyiz hıncal sende 2 dakka akıllı ol ya Galatasaray uefa kriterlerine uygn hale getircekti 2014e kadar unal aysal ustune basarak soylyordu bunu..en son localarin bilmem kac yillik hakkini vs satmislardi hisse vsde satildi,bi haberde yaziyodu biri gs topigine postlamisti biri koysum buraya. Oyle 3. Kumeye duscek falan bi durumumuz yok rahat olun siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Rerore said: çevir gazı yanmasın :)aEHAEHAUEHA fdsklm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Darksun said: Hıncal bir yazı yazmış adamın dediği şu bold kısma aynen katılıyorum. Ben davanın başından beri esasa yönelik bir yorum yapmamaya dikkat ettim. Bir dava devam ediyorsa, o davayla ilgili esas üzerinde konuşulmaz. Fenerbahçe ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören öyle bir ifade bütünlüğü içindeler ki suçu kabullenmiş, 'Bize nasıl olsa ceza gelecek!' diye başlıyor mantıkları... Yıldırım Demirören'in UEFA'ya kafa tutmakta iki türlü menfaati var; 1- Ceza alırlarsa bütün Türkiye ceza alacak. Onların özel cezaları arada kaynayacak. 2- Yine Hürriyet'te yayınlanan bir haberde; Beşiktaş'ın nasıl maddi açıdan iflas halinde olduğu ortaya kondu. Bu haber halen yalanlanmadı. Bu şu demek; Beşiktaş, şike davasından temize çıksa bile bütçesi yüzünden Avrupa lisansı alamaz, Türkiye şampiyonu olsa bile Avrupa'da oynayamaz. O zaman bunun hesabını Beşiktaş camiası, Demirören'den fena halde sorar. O zaman bütün Türkiye, üç sene ceza alırsa; Yıldırım Demirören üç sene kazanır! Bu adam öyle bir batırdıki klübü hazır fırsat çıkmışken hem kendim kurtulayım hemde gelen adam bu durumu düzeltsin diye bakıyor. O kadar mantklı ki, hem iktidara hem anadolu kulüplerine, hem de, beşiktaşa yarıyor. Adil, onurlu, doğru olması olmaması kimin umurunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 oha hemen yirmi sayfa olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kürşad tüzmen çekilmiş adaylıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 yd demirören hayırlı olsujn o zaman nesi hayırlı olcaksa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Beşiktaş'a hayırlı olduğu kesin. Biraz da siz uğraşın. Biraz da biz gülerek yeter yd yeter diye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 fenerbahcemiz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar