Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF'de Yıldırım Demirören devri !!

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Burda konuşulduysa göremedim de, Kürşad Tüzmen de aday olmuş. Yine ilgi mi çekmeye çalışıyo bu adam, yoksa hükümet eliyle falan mı giriyo nedir?
Aday listesine ve ismi geçip de aday olmayanlara bakınca içim bi kötü oluyo, alien vs predator vs freddy vs jason diye tren yapmış herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

sadri senerin amacını anlayabilen varmı? hahah yuzsuzlugun bu kadarı.. anca otuyor boyle, gorduk oylamada kıcını kıstırdıgını.

"Yıldırım Bey’le daha konuşmadık

Destekleyeceğiz ya da desteklemeyeceğiz diye bir şey söyleyemem. Önce konuşmamız gerekiyor. Yıldırım Bey ile hiç konuşmadık daha.
Peki şartlarınız var mı?
- Tabii ki bizim de şartlarımız olacak.
1-Kupamızın verilmesi.

2-Etik Kurulu, Disiplin Kurulu gibi fedarasyonun var olan kurullarının değiştirilmemesi.

3-Yönetim Kurulu’nda Trabzon’u temsil eden yeterli sayısıda yönetici olması.
Bunları konuşmadan destekliyorum ya da desteklemiyorum demek mümkün değil."
Sosyal ağlarda paylaş

Hıncal bir yazı yazmış adamın dediği şu bold kısma aynen katılıyorum.

Ben davanın başından beri esasa yönelik bir yorum yapmamaya dikkat ettim. Bir dava devam ediyorsa, o davayla ilgili esas üzerinde konuşulmaz. Fenerbahçe ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören öyle bir ifade bütünlüğü içindeler ki suçu kabullenmiş, 'Bize nasıl olsa ceza gelecek!' diye başlıyor mantıkları...
Yıldırım Demirören'in UEFA'ya kafa tutmakta iki türlü menfaati var; 1- Ceza alırlarsa bütün Türkiye ceza alacak. Onların özel cezaları arada kaynayacak. 2- Yine Hürriyet'te yayınlanan bir haberde; Beşiktaş'ın nasıl maddi açıdan iflas halinde olduğu ortaya kondu. Bu haber halen yalanlanmadı. Bu şu demek; Beşiktaş, şike davasından temize çıksa bile bütçesi yüzünden Avrupa lisansı alamaz, Türkiye şampiyonu olsa bile Avrupa'da oynayamaz. O zaman bunun hesabını Beşiktaş camiası, Demirören'den fena halde sorar. O zaman bütün Türkiye, üç sene ceza alırsa; Yıldırım Demirören üç sene kazanır!

Bu adam öyle bir batırdıki klübü hazır fırsat çıkmışken hem kendim kurtulayım hemde gelen adam bu durumu düzeltsin diye bakıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

para mevzu olaydı galatasarayı bankasyaya bile almazlardı
beşiktaşımız rahat olsun
haklarını kimseye yedirmeyiz
hıncal sende 2 dakka akıllı ol ya

Galatasaray uefa kriterlerine uygn hale getircekti 2014e kadar unal aysal ustune basarak soylyordu bunu..en son localarin bilmem kac yillik hakkini vs satmislardi hisse vsde satildi,bi haberde yaziyodu biri gs topigine postlamisti biri koysum buraya.

Oyle 3. Kumeye duscek falan bi durumumuz yok rahat olun siz
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Hıncal bir yazı yazmış adamın dediği şu bold kısma aynen katılıyorum.

Ben davanın başından beri esasa yönelik bir yorum yapmamaya dikkat ettim. Bir dava devam ediyorsa, o davayla ilgili esas üzerinde konuşulmaz. Fenerbahçe ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören öyle bir ifade bütünlüğü içindeler ki suçu kabullenmiş, 'Bize nasıl olsa ceza gelecek!' diye başlıyor mantıkları...
Yıldırım Demirören'in UEFA'ya kafa tutmakta iki türlü menfaati var; 1- Ceza alırlarsa bütün Türkiye ceza alacak. Onların özel cezaları arada kaynayacak. 2- Yine Hürriyet'te yayınlanan bir haberde; Beşiktaş'ın nasıl maddi açıdan iflas halinde olduğu ortaya kondu. Bu haber halen yalanlanmadı. Bu şu demek; Beşiktaş, şike davasından temize çıksa bile bütçesi yüzünden Avrupa lisansı alamaz, Türkiye şampiyonu olsa bile Avrupa'da oynayamaz. O zaman bunun hesabını Beşiktaş camiası, Demirören'den fena halde sorar. O zaman bütün Türkiye, üç sene ceza alırsa; Yıldırım Demirören üç sene kazanır!

Bu adam öyle bir batırdıki klübü hazır fırsat çıkmışken hem kendim kurtulayım hemde gelen adam bu durumu düzeltsin diye bakıyor.

O kadar mantklı ki, hem iktidara hem anadolu kulüplerine, hem de, beşiktaşa yarıyor. Adil, onurlu, doğru olması olmaması kimin umurunda?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...