lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 160 X 120 cm yağlı boya. Caravaggio - The Entombment (1602)' ın bire bir olmayan kopyası fiyat 400 tl yer: istanbul beyoğlu. bu arada yapan benim, mimar sinan resim bölümü 3. sınıftayım. kopya yaptıkça buraya koyacağım, ilgilenen iletişime geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 adama napıyolar lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ağıt sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 çok güzel olmuş ama ben anlamam o yüzden çok kötü de olmuş olabilir ama ben beğendim haa... sorarsan alırmıyım almam ama güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ya çok kalite bir kopya değil tabiki, ama bir numara bi kopyayı da astronomik fiyatlara bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 olay nedir bu tablodaki anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 isa nın çarmıhtan indirilişi işte. konudan ziyade sanat tarihinde önemli bir tablodur bu, en azından caravagio yani sanatçısı önemli bir barok ressamıdır, özellikle koyu-açığı kullanışı spot ışığında dramatize edilmiş figürler falan; http://en.wikipedia.org/wiki/Entombment_of_Christ http://en.wikipedia.org/wiki/The_Entombment_of_Christ_(Caravaggio) http://en.wikipedia.org/wiki/Caravaggio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 copry said: eline sağlık., sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 aha vallaha yazıcaktım isa ve çarmıhla ilgili galiba diye. anlıyorum ben bu işten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Fiyat normal fakat buradan alıcı çıkar mı bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 yani. sipariş üzerinede çalışıyorum bu arada, aslında biraz daha buralara hitap edebilen şeyler de yapabilirim, yüzüklerin efendisinden sahneler falan :) dur bi ara üzerinde çalışayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mimarlık böyle bir bölüm işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 oha adam işime taş koyacak neredeyse. paticik uyuma! :) iyi satışlar, umarım istediğin fiyata satarsın hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Theridone said: oha adam işime taş koyacak neredeyse. paticik uyuma! :) iyi satışlar, umarım istediğin fiyata satarsın hocam teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 senko said: çok güzel olmuş ama ben anlamam o yüzden çok kötü de olmuş olabilir ama ben beğendim haa... sorarsan alırmıyım almam ama güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Sen şöyle starcraft'tan bir şeyler yap peynir ekmek gibi gider ha.Nickinde craftlı hem böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 bunu evine hristiyanlar asar müslüman evinde garip durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 haklısın kim salonunda ölü isa resmi ister? belki entel kafe duvarlarına gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hepsi amerikanin israilin oyunu zaten bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 bu tarz şeyler yaparsan daha iyi gider, güzel yaparsan ben alırım mesela lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Raistlin Majere'yi kara cübbe icinde ciz 300 lira veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar