mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 http://www.turkspor.net/images/news/alex_padisah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 önünde eğilmeyen bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 abi sistemde bi değişiklik gerektiğine kesinlikle katılıyorum ben ama bu değişiklik alex'i çıkararak olmaz. bence 4 3 1 2 olabilir cevap. ortada topuz-emre-cristian ilerde de alex'in önünde bienvenu - sow şeklinde. ztn kanatlardan falan geldiğimiz yok. en azından ortasaha sağlamlaşır direk ileri 3lüye bırakırız pozisyon işlerinide. geriden emre destekleyebilir hucumu topuzla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 tatlılığa bak http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/429380_10150613820952486_68247357485_9102081_1923365121_n.jpg http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395364_10150636260798188_145169093187_8971762_568404241_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bu kadar kucuk cocukları maca getirenlerde gercekten bir rahatsızlık oldugunu dusunuyorum. muhtemelen gurultuden korktugundan aglıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Soğuk ya yavrum donmuş baksana burnu falan kıpkırmızı. Ne gerek var bu soğukta hasta olur o çocuk be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 katılıyorum. galatasaray - ajax maçında arkamda böyle daha anne sütüyle beslenen bebek oturuyordu. taş 5-6 aylıktır. deli gibi de öksürüyordu. dayanamayıp dedim en sonunda siz bu çocuğu öldürmeye mi çalışıyorsunuz diye, "ehehhehehe abisi galatasaraylı olacak hehehehehe" dedi. ölmezse galatasaraylı olur, ok da, böyle bir kalite kontrole gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 o bir sınav işte.o günü sağlam atlatamayan bebekleri fenerli yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 toggie said: bu kadar kucuk cocukları maca getirenlerde gercekten bir rahatsızlık oldugunu dusunuyorum. muhtemelen gurultuden korktugundan aglıyordur. stadyum ne kadar rüzgar alıyor bilemiyorum tabii ama soğuk+rüzgar etkisi olabilir ama bu yaştaki çocuğu sırf kadın ve çocukların doluştuğu bir günün dışında getirmek büyük aptallık olurdu. ilk yarıda sivas,fenerbahçe gibi oynadı penaltı mı değil mi bilmiyorum tekrarları izlemedim fakat ligin hakem kalitesi göz önüne alınınca penaltı olmasa bile verilebilecek penaltıyı verse veya boş kaleye golü atabilseler hiç şansımız yoktu.berbat oynadık orta sahamız çok kötü.dia mehmet topuz,cristian çok donuktular.alex artık çok yavaş kalıyor fakat adam öyle bi adam ki ne kadar kötü de oynasa çıkar şu alexi diyemiyorsun yine 5dk'lık periyotta patlamasını yaptı maçı çevirdi ama alex'in patlamalarına kalırsak artık işimiz çok zor çünkü gün geçtikçe alex malesef bitiyor.belki kendisinin dediği gibi üç günde bir maç oynamakla alakası olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bizim stadda sağlam ısıtma var, üşümemiştir çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Red said: o bir sınav işte.o günü sağlam atlatamayan bebekleri fenerli yapıyoruz yok öyle olmuyor o fenerliler doğuştan oluyor, baktın doğuştan fenerli değilse böyle sınav test mr falan... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Yazik tabi cocugun hayati baslamadan kararmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 haters gonna hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar