Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Sivasspor | 18.02.2012 - 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

abi sistemde bi değişiklik gerektiğine kesinlikle katılıyorum ben ama bu değişiklik alex'i çıkararak olmaz. bence 4 3 1 2 olabilir cevap. ortada topuz-emre-cristian ilerde de alex'in önünde bienvenu - sow şeklinde. ztn kanatlardan falan geldiğimiz yok. en azından ortasaha sağlamlaşır direk ileri 3lüye bırakırız pozisyon işlerinide. geriden emre destekleyebilir hucumu topuzla beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum. galatasaray - ajax maçında arkamda böyle daha anne sütüyle beslenen bebek oturuyordu. taş 5-6 aylıktır. deli gibi de öksürüyordu. dayanamayıp dedim en sonunda siz bu çocuğu öldürmeye mi çalışıyorsunuz diye, "ehehhehehe abisi galatasaraylı olacak hehehehehe" dedi. ölmezse galatasaraylı olur, ok da, böyle bir kalite kontrole gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

bu kadar kucuk cocukları maca getirenlerde gercekten bir rahatsızlık oldugunu dusunuyorum. muhtemelen gurultuden korktugundan aglıyordur.

stadyum ne kadar rüzgar alıyor bilemiyorum tabii ama soğuk+rüzgar etkisi olabilir ama bu yaştaki çocuğu sırf kadın ve çocukların doluştuğu bir günün dışında getirmek büyük aptallık olurdu.

ilk yarıda sivas,fenerbahçe gibi oynadı penaltı mı değil mi bilmiyorum tekrarları izlemedim fakat ligin hakem kalitesi göz önüne alınınca penaltı olmasa bile verilebilecek penaltıyı verse veya boş kaleye golü atabilseler hiç şansımız yoktu.berbat oynadık orta sahamız çok kötü.dia mehmet topuz,cristian çok donuktular.alex artık çok yavaş kalıyor fakat adam öyle bi adam ki ne kadar kötü de oynasa çıkar şu alexi diyemiyorsun yine 5dk'lık periyotta patlamasını yaptı maçı çevirdi ama alex'in patlamalarına kalırsak artık işimiz çok zor çünkü gün geçtikçe alex malesef bitiyor.belki kendisinin dediği gibi üç günde bir maç oynamakla alakası olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...