pnoise Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Öncelikle 3DS kullanmıyorum. Şu ana kadar iki oynadığım oyunlar Dragon Quest 9 ve Final Fantasy : The 4 Heroes of Light. Persona gibi bir hikayesi olan bir rpg olabilir. ama özellikle JRPG olursa sevinirim. Sanırsam Luminous Arc 2 varmış nasıl o? Siz bana must play listesi yazarsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 world ends with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 devil survivor 1-2 de ekle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 devil survivor güzel bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Luminous Arc 2 epey iyi: http://forum.paticik.com/read.php?37,4213649,page=3#msg-4522660 Ama öyle must play değil. Devil Survivor da çok iyi, o must play işte ama must play'lerin lower tier'ından. Asıl legendary must play oyunlar şunlar: % % Mükemmellik derecelerine göre sıraladım. % Chrono Trigger The World Ends with You Covenant of the Plume Soma Bringer Final Fantasy IV Dragon Quest - Heaven Trilogy Disgaea: Hour of Darkness Avalon Code Chrono Trigger'ı oyna. Kesin oyna. Hemen oyna. Chrono Trigger oyna. Kesin oyna. He.... Chrono Trigger! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 evet en iyisi chrono trigger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 GERGE said: Luminous Arc 2 epey iyi: http://forum.paticik.com/read.php?37,4213649,page=3#msg-4522660 Ama öyle must play değil. Devil Survivor da çok iyi, o must play işte ama must play'lerin lower tier'ından. Asıl legendary must play oyunlar şunlar: % % Mükemmellik derecelerine göre sıraladım. % Chrono Trigger The World Ends with You Covenant of the Plume Soma Bringer Final Fantasy IV Dragon Quest - Heaven Trilogy Disgaea: Hour of Darkness Avalon Code Chrono Trigger'ı oyna. Kesin oyna. Hemen oyna. Chrono Trigger oyna. Kesin oyna. He.... Chrono Trigger! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 the world ends with you olmeden once oynanmasi gereken 100 oyundan biri kafadan, resesyona girmis bir genreye inovasyon nasil yapilabilir onu ogretti adamlar, su oyunu zorla butun RPG studyolarina oynatsak cok daha iyi oyunlar cikicak ortaya oynanabilirlik acisindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 smt sardıysa strange journey de baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Viktor said: the world ends with you olmeden once oynanmasi gereken 100 oyundan biri kafadan, resesyona girmis bir genreye inovasyon nasil yapilabilir onu ogretti adamlar, su oyunu zorla butun RPG studyolarina oynatsak cok daha iyi oyunlar cikicak ortaya oynanabilirlik acisindan valkyrie profile, chrono ve başka luigi ve mario dahil rpgleri oynadım ds'de ama şunu oynamadım. olayı ne tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Olayını kurcalama, ne desek spoiler. Viktor'a sonuna kadar katılıyorum ben de, sözümüze güvenip gir oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ds için emulator var mı viktorun söylediği oyunu oynayabileceğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Oynanmaz o oyun öyle. Tamamen dokunmatik ekranla oynanıyor, epey yaratıcı dokunmatik şeyleri var. Emülatorler var, denemedim hiç ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar