Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo DS için RPG tavsiyesi istiyorum.

pnoise

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle 3DS kullanmıyorum. Şu ana kadar iki oynadığım oyunlar Dragon Quest 9 ve Final Fantasy : The 4 Heroes of Light. Persona gibi bir hikayesi olan bir rpg olabilir. ama özellikle JRPG olursa sevinirim. Sanırsam Luminous Arc 2 varmış nasıl o? Siz bana must play listesi yazarsanız çok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Luminous Arc 2 epey iyi: http://forum.paticik.com/read.php?37,4213649,page=3#msg-4522660

Ama öyle must play değil. Devil Survivor da çok iyi, o must play işte ama must play'lerin lower tier'ından.

Asıl legendary must play oyunlar şunlar:

%
% Mükemmellik derecelerine göre sıraladım.
%

Chrono Trigger
The World Ends with You
Covenant of the Plume
Soma Bringer
Final Fantasy IV
Dragon Quest - Heaven Trilogy
Disgaea: Hour of Darkness
Avalon Code

Chrono Trigger'ı oyna. Kesin oyna. Hemen oyna. Chrono Trigger oyna. Kesin oyna. He....

Chrono Trigger!
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Luminous Arc 2 epey iyi: http://forum.paticik.com/read.php?37,4213649,page=3#msg-4522660

Ama öyle must play değil. Devil Survivor da çok iyi, o must play işte ama must play'lerin lower tier'ından.

Asıl legendary must play oyunlar şunlar:

%
% Mükemmellik derecelerine göre sıraladım.
%

Chrono Trigger
The World Ends with You
Covenant of the Plume
Soma Bringer
Final Fantasy IV
Dragon Quest - Heaven Trilogy
Disgaea: Hour of Darkness
Avalon Code

Chrono Trigger'ı oyna. Kesin oyna. Hemen oyna. Chrono Trigger oyna. Kesin oyna. He....

Chrono Trigger!

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Viktor said:

the world ends with you olmeden once oynanmasi gereken 100 oyundan biri kafadan, resesyona girmis bir genreye inovasyon nasil yapilabilir onu ogretti adamlar, su oyunu zorla butun RPG studyolarina oynatsak cok daha iyi oyunlar cikicak ortaya oynanabilirlik acisindan

valkyrie profile, chrono ve başka luigi ve mario dahil rpgleri oynadım ds'de ama şunu oynamadım. olayı ne tam olarak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...