fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Makinenin pilleri gayet güzel gidiyordu herşeyden memnundum. yüzlerde fotoğraf çekiyordum. ama şimdi 1-2 resim bileçekemiyorum. Pilleri değiştirdim ama gene yok yok. Böyle sorunlarla karşılaşanlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Önceden fotoğraf çekiyomuşsun şimdi resim çekmeye çalışıyosun, haliyle resmi yapana kadar uğraşıyo makine kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 tamirciye götür diycem ama onun yerine yeni bi makine al gitsin. çok eskidi be a520. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 kıyamıyorum+bu ay kredi kartı tarihi rekor kırdı. geçen de 110 tl mi ne 10 megapiksel gibi bimakine vardı nixon mu ne ondan mı alsam. Yoksa gidip profesyonel mi alsam. karar da veremedim. 3-5 sene sonra böyle elimde kalacak sa çok ta kaliteliolmasa da olur sanki. vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Abi nixon falan alma, sadece anı yakalıyorum diyorsan profesyonel de alma. Nikon, Canon, Sony gibi markalardan şaşmayın dijitalde, diğerlerinin parçası ıvırı zıvırı yok, bir şey oldu mu at çöpe oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 deadwoll said: Abi nixon falan alma, sadece anı yakalıyorum diyorsan profesyonel de alma. Nikon, Canon, Sony gibi markalardan şaşmayın dijitalde, diğerlerinin parçası ıvırı zıvırı yok, bir şey oldu mu at çöpe oluyor. Sen yazınca farkettim nikon olacaktı. nixon varmı onu bile bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92114&ad=NiKON-COOLPiX-S3000-MAVi-FOTOGRAF-MAKiNESi-Dijital-Fotograf-Makinalari http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-s3000-hemen-teslim-12mp-hd-4x-zoom-kapida-odeme-75172407/detay Arada 100 lira gibi fiyat farkı var. Böyle alan varmı? Aşağıdaki linkte ne gibi sıkıntılar çıkıyor eğer alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Oluyor nixon, sqny gibi markalar işte. Çinde üretilip isim basılıp satılıyorlar. Benim tavsiyem gidip Sirkeci'deki dükkanlara fiyat sorman, goldda pahalı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar