Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi modifiyelenen araclar

HellWalker

Öne çıkan mesajlar

Benim özel sempatimden dolayı favorim focus ama sanırım sağlam bir kasa olduğu için tek kapı eski model japon arabalarından daha ağır kaçıyor. Yine de yeni teknoloji yol tutuş hedesi hödösü falan yüzünden tercih edilebilir bir araba... Ama vites aralıklarının ayarlanmasında fayda olduğunu söylemeliyim focus için...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Şahin S ,
2000 çıkışlı Doğan SLX = 17 nikelaj takıcaksın düşürüceksin ama yere sıfır olucak 5 kisi bindimi gitmicek araba.Dürbün egzoz takıcaksın sadece uç ses cıkması acısından kısık olucak agzı..he renk bu arada "Vişne Çürügü"
İçerde momo veya sparco koltuk "siyah"
2 tane body light "aqua mavi"
Bide film cam "siyah"
En sonda Kamasonic veya Roadstar paramız varsa Kicker muzik sistemi.

Tamamdır cıkabiliriz piyasaya..

[signature][hline]..it's time I disappear
we modify worlds

[Bu mesaj Eternal tarafından 07 Eylül 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ben bi sahini modifiye etmenin mantigini cozemiyorum...

Nasi biseydir bu anlamiyorum.sahin alan adamin maddi durumu zaten iyi deildir dimi?parasi olmayan adam zaten modifiye yapamaz dimi?parasi olup da sahin modifiiye eden varsa zaten onun sorunlari vardir diye dusunmeden edemiyorum.Niyedir yani?Kafam almiyo arkadasim ya.

bi de abuk sabuk jantlar takmiyolar mi o arabaya!!Bence standart sahin janti 1000 kat daha iyi o jantlardan.simdiye kadar gordugum hicbi sahine de 'bu jant cidden yakismis' demedim.

ben sahine bok atmiyorum.yanlis anlasilmasin.Sadece araba kadar bi daha ustune para verip modifiye etmenin mantigini anlayamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

montaj diyenin yorumu

arkada ki spoilar da da bi renk kıpraşması var
ayrıca yan çamurluklar da bi garip
büyütüp bakarsan annarsın
hepsi demiom
ama çoğu öle
abi ön canta baksana bariz canlı bi renkte...
aynası yamuk
egzostlar sanki elle çizilmiş gibi titrek
yine spoiler ın hemen sağ tarafı daha açık renk
ii bi montaj ama aslında
hani mücverherciler de derler ya
ii bi sahte
kim işlemişse tanımak isterdim ama yemedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 15 Eylül 2004 12:27 tarihinde demiş ki:
Haberini verim yeni arabamızıda aldık yakında cidid bir araba görüle bilir caddelerde :)

sen bı laf atıp kaçtın modelı markası ne yaz bakalım...[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...