HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bence Golf GTI ile Focus..[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Nissan Skyline R348[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Benim özel sempatimden dolayı favorim focus ama sanırım sağlam bir kasa olduğu için tek kapı eski model japon arabalarından daha ağır kaçıyor. Yine de yeni teknoloji yol tutuş hedesi hödösü falan yüzünden tercih edilebilir bir araba... Ama vites aralıklarının ayarlanmasında fayda olduğunu söylemeliyim focus için...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 honda civic ama eski kasa yani bundan 2 kasa önceki[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 enson cikan civic sedanlar da cok guzel modifiye oluyo.antalyada var bi tane.sadece jant ve spor helezon var(disaridan gordugum kadariyla).Cok da guzel olmus bence.Bunda standart olarak gelen eteklerin cok artisi var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Şahin S , 2000 çıkışlı Doğan SLX = 17 nikelaj takıcaksın düşürüceksin ama yere sıfır olucak 5 kisi bindimi gitmicek araba.Dürbün egzoz takıcaksın sadece uç ses cıkması acısından kısık olucak agzı..he renk bu arada "Vişne Çürügü" İçerde momo veya sparco koltuk "siyah" 2 tane body light "aqua mavi" Bide film cam "siyah" En sonda Kamasonic veya Roadstar paramız varsa Kicker muzik sistemi. Tamamdır cıkabiliriz piyasaya.. [signature][hline]..it's time I disappearwe modify worlds[Bu mesaj Eternal tarafından 07 Eylül 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 [signature][hline]..it's time I disappearwe modify worlds[Bu mesaj Eternal tarafından 07 Eylül 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 fotocu bi ark montaj dedi bu şahine ama kaliteli bi montaj görmek isterim çizenide dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 abi araba gerçekten mükemmel olmuş...[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 on kapitun uzun kismi montaj gibi ama gerisinde bisey gozume carpmadi benim[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 1.Hyundai Coupe 2.Peugeot 406 (taxi filmi a.k.a arabadan uçak yapmak) 3.Peugeot 106 4.Peugeot 206 5.Dış modifiye görmüş halde fabrika çıkışlı fiat stilo yenisidir herhal cok hoşuma gidiyo tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 1. Golf (kendi arabam diye torpil yaptim :p) 2. 406 3. Hyundai coupe (yeni ) 4. 206 5. focus 6. civic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Opel Calibra Honda Civic BMW 3.18ti[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Civic,106,206,bi de megane coupe gordum geçen super yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 mini ye de ölçülü modifiye güzel oluyo aslında[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Honda Prelude[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ben bi sahini modifiye etmenin mantigini cozemiyorum... Nasi biseydir bu anlamiyorum.sahin alan adamin maddi durumu zaten iyi deildir dimi?parasi olmayan adam zaten modifiye yapamaz dimi?parasi olup da sahin modifiiye eden varsa zaten onun sorunlari vardir diye dusunmeden edemiyorum.Niyedir yani?Kafam almiyo arkadasim ya. bi de abuk sabuk jantlar takmiyolar mi o arabaya!!Bence standart sahin janti 1000 kat daha iyi o jantlardan.simdiye kadar gordugum hicbi sahine de 'bu jant cidden yakismis' demedim. ben sahine bok atmiyorum.yanlis anlasilmasin.Sadece araba kadar bi daha ustune para verip modifiye etmenin mantigini anlayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 montaj diyenin yorumu arkada ki spoilar da da bi renk kıpraşması var ayrıca yan çamurluklar da bi garip büyütüp bakarsan annarsın hepsi demiom ama çoğu öle abi ön canta baksana bariz canlı bi renkte... aynası yamuk egzostlar sanki elle çizilmiş gibi titrek yine spoiler ın hemen sağ tarafı daha açık renk ii bi montaj ama aslında hani mücverherciler de derler ya ii bi sahte kim işlemişse tanımak isterdim ama yemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bence doğuşun klibindeki camaro ss en modifiye edilecek araç.birde mad max filmindeki siyah araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Türkiye'de hiç bir aracı doğru düzgün modifiye edemiyorsun,çünkü herşey yasak neredeyse,ayrıca hatırlatmak isterim asıl modifiye kaputun altında başlar.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 O Şahine kaporta dışında ne tip modifiye aypıldı? Yani sadece kaporta yapıldı ise anlamı ne modifiyenin?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 civic si 93 95 civic vti 96 99 nissan 200 sx t integra r prelude 2.2 vti[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Haberini verim yeni arabamızıda aldık yakında cidid bir araba görüle bilir caddelerde :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Ragnar, 15 Eylül 2004 12:27 tarihinde demiş ki: Haberini verim yeni arabamızıda aldık yakında cidid bir araba görüle bilir caddelerde :) sen bı laf atıp kaçtın modelı markası ne yaz bakalım...[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 2005 stilo aldım 3k ona çalışıcam baya bi. ilk olarak BSA - 304 (Chrome) 17inc jant ve toyo 215 40 17 pro lastik aldık sırada coilover var (yay) ondan sonrada motora bir el atıcam.[signature][hline]Dragger.Org[Bu mesaj Ragnar tarafından 16 Eylül 2004 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar