Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blade & Soul CBT2 Private Server

sQu

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Belki oyunu merak eden arkadaşlar olur diye bilgilendirmek istedim. Şu anda CBT2 clienti ile çalışan bir private server mevcut. Karakterlerin ana senaryoları, questler, skillerin bir kısmı, oyun mekanikleri falan mevcut yani baya bir oynanabilir halde. İngilizceleştirme de yapılmış, tamamen olmasa da oynanabilir hale getiriyor oyunu, skiller, questler falan hep ingilizce.

Server Web Sitesi 'dan accountunuzu register ediyorsunuz. Genelde kapalı oluyor, geçenlerde açtılar o yüzden elinizi hızlı tutun.

Forumlarında oyunu nereden çekip nasıl yükleyeceğiniz anlatılıyor fakat proxy arkasında olanlar register olamuıyor forumlara (account açabiliyorsunuz, sadece forum kullanamıyorsunuz). Bu sebepten dolayı oyunu çekemezsiniz buyrun bu da torrent linki Blade&Soul Torrent. Herhangi bir CBT2 clienti çekseniz yeterli, atomix kendi update ediyor.

Son olarak, oyun gerçekten çok değişik, grafikler ve hikaye çok iyi. Oyun tamamen aktif olmadığı için herşeyi deneme imkanı sunmasa da beklentileri karşılayacakmış gibi gözüküyor

Edit: Forum kurallarında tam olarak göremedim ama böyle bir bilgiyi paylaşmak yasak mı değil mi göremedim. Referans olarak UO forumlarına baktım, orada private server başlıkları olduğu için ben de açmamda bir problem olmadığını düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

bi ay önce falan yüklemiştim. tüm classlarla oynadım ve kararsızım şu an hangisiyle oynarım diye, hepsi ayrı güzel. animasyonlar inanılmaz iyi ve sistem gereksinimi çok düşük.

tabi bu betanın betası bi private server olduğu için biçok şey çalışmıyor ama oyunun olayını anlıyosunuz.

bi kaç ss atayım canınız çeksin :)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...