sQu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Selamlar, Belki oyunu merak eden arkadaşlar olur diye bilgilendirmek istedim. Şu anda CBT2 clienti ile çalışan bir private server mevcut. Karakterlerin ana senaryoları, questler, skillerin bir kısmı, oyun mekanikleri falan mevcut yani baya bir oynanabilir halde. İngilizceleştirme de yapılmış, tamamen olmasa da oynanabilir hale getiriyor oyunu, skiller, questler falan hep ingilizce. Server Web Sitesi 'dan accountunuzu register ediyorsunuz. Genelde kapalı oluyor, geçenlerde açtılar o yüzden elinizi hızlı tutun. Forumlarında oyunu nereden çekip nasıl yükleyeceğiniz anlatılıyor fakat proxy arkasında olanlar register olamuıyor forumlara (account açabiliyorsunuz, sadece forum kullanamıyorsunuz). Bu sebepten dolayı oyunu çekemezsiniz buyrun bu da torrent linki Blade&Soul Torrent. Herhangi bir CBT2 clienti çekseniz yeterli, atomix kendi update ediyor. Son olarak, oyun gerçekten çok değişik, grafikler ve hikaye çok iyi. Oyun tamamen aktif olmadığı için herşeyi deneme imkanı sunmasa da beklentileri karşılayacakmış gibi gözüküyor Edit: Forum kurallarında tam olarak göremedim ama böyle bir bilgiyi paylaşmak yasak mı değil mi göremedim. Referans olarak UO forumlarına baktım, orada private server başlıkları olduğu için ben de açmamda bir problem olmadığını düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 lez go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 *second* Kardeş şimdi benim anlamadığım bu oyunu kurunca yani alınca devam ediyor mu yani karakterler elimizi hızlı tutunca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Hayır, bunun orjinal oyun ile hiç bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 OH YES SAĞ ELİM BU AKŞAM KULLANILACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bu başlıktan daha fazlasını beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ben indirdim, patch lerken bir sorun verdi, 1 saat uğraştım sonra sildimn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bi ay önce falan yüklemiştim. tüm classlarla oynadım ve kararsızım şu an hangisiyle oynarım diye, hepsi ayrı güzel. animasyonlar inanılmaz iyi ve sistem gereksinimi çok düşük. tabi bu betanın betası bi private server olduğu için biçok şey çalışmıyor ama oyunun olayını anlıyosunuz. bi kaç ss atayım canınız çeksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 karete var mı karete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 dreagloth said: Ben indirdim, patch lerken bir sorun verdi, 1 saat uğraştım sonra sildimn. Ne hatası verdiğini söylersen yardımcı olabilirim. Ben baya bir kişiye kurdum ama bi sorun yaşamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Spin said: bu başlıktan daha fazlasını beklerdim Tabi bekle zaten, coming soon. Ne bekliyordun anlamadım, daha betası bile avrupaya gelmemiş bir oyunun sana private server dosyasını verileceğini falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Bu linkten indirdim daha basit anlatımlı ve sıkıntısız çalıştı. ]http://thepiratebay.se/torrent/6920870/Blade__amp_amp__Soul_(Atomix)_[Dec-4_Update] Oyuna gelirsek, pek fazla deneme fırsatım olmadı çünkü görevler bir aşamadan sonra buga girebiliyor ve ilerleyemiyorsunuz hemde level 1 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 jin assassin açtım allahım bu ne swtordan daha iyi lan single player kısmı asdfasdfasdfadsfadf atmosfer 10 üzerinden 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 evet baya güzel, gönül isterdi ki bi de kore betasını görmen :) craft sistemi falan iyi baya, karakter tune etme olayları ve pvp çoook iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bir tek bende mi questler buga giriyor anlamadım. :S Questleri yaparken bir aşamadan sonra yenisi gelmiyor. İlk adada tıkılı kalıyorum. Başka bir class deneyim dedim. Bu seferde mağara içindeki moblar spawn olmadı gene takılı kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 yok kitlenebiliyor soft reset atıyor bir müddet sonra ama ya bekle questte bir adım geriye gidip yada çık başka bir karaktere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar