MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 incideki gibi banknotları yan yana koyup yazı yazayım mı lan? :) anca bozuk 1 eurolarla yapabilirim ahaha(:P)
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Bütün pati ahalisinin önünde eğer banka hesaplarımızı ortaya koyacaksak, benim mal varlığım ortaya gelecekse, allahımın üstüne yemin ederim ki sizin banknotlar benimkilerin önünde diz çöker tövbe ister.
Creative Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 konu zenginlik ama daha bir dolar bile göremedik. yokmu şöyle dolarları, yuroları deste deste fotoğraflayacak araba anahtarı koyacak bi godaman?
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 aquila said: Ekmek, Kurtkoy Arsiduku. bende ekmek ve tırasti arasında kaldım.
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ferrarisini satan bilge de burdandı değil mi?
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 MrBomb said: incideki gibi banknotları yan yana koyup yazı yazayım mı lan? :) anca bozuk 1 eurolarla yapabilirim ahaha(:P) geçen birkaç hafta önce kız kardeşim cebimdeki banknotlarla fakirim yazmaya çalışmış büyük harfle, hesapta sürpriz yapıcak. sonra bakmış adam gibi banknot yok madeni paraları da işin içine katmış, odama girdim, F/ var sadece. A tam olmamış bile yani, bu ne lan dedim abi çok fakirsin resmen dedi kız. üzüldüm. sonra çıkardım bi torba euro cent. al dedim bunlarla yaz.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Giovanni said: Bizde cok mali olana degil cok verene zengin derler kocum Hadi bakalim uza simdibizim tuğba baya zenginmiş o zaman söyliyim patiye üye olsun dsdf
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Masakari said: Bütün pati ahalisinin önünde eğer banka hesaplarımızı ortaya koyacaksak, benim mal varlığım ortaya gelecekse, allahımın üstüne yemin ederim ki sizin banknotlar benimkilerin önünde diz çöker tövbe ister. Ne kadar var? 5 milyon? 10? :)
Öne çıkan mesajlar