Solonor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 selam arkadaşlar, buraya mı açsam oyuna mı bilemedim, olmadı taşır mod. şimdi ben oyuna girdiğim zaman, genelde bir problem olmuyor, ama maçın ortasında fps bir anda inanılmaz(!) düşüyor, yani aklınıza gelebilecek en büyük lag le oynuyormuşunuz gibi oluyor, ama lag diil bu, çünkü bilgisayara karşı oynarken de oluyor. sonra maç bitip ana menüye dönünce %99 geçiyor, 2-3 maç düzgün oynanıyor, ama hangi maça geleceği de belli olmuyor. bilgisayarımın özellikleri fena da sayılmaz: 2.26 duo core, 2gb ram (ki normalde 8 gb de, windows o kadarını görüyor, macbook pro bilgisayar da, bootcamp işte), nvidia geforce 9400m 256 mb, falan filan. artık 800x600 falan oynamaya başladım oyunu ekran kartından diye, o bile bana mısın demiyor. yavaşlayacaksa, yine yavaşlıyor oyun. internette de araştırdım biraz, 1-2 site buldum ama verdikleri linklerdeki programlar falan çalışmıyordu, trojan falan giricek bilgisayara diye de korktum. yardımlarınızı beklerim bu hususta. he bir de oyun harici hard diskten çalışıyor, ondan mı diye düşündüm ama nba 2k12 falan da oynuyorum öyle bir problem olmuyor. harici hard disk 5400rpm wd bir hard disk. yeterli yer de var içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bilgisayara kurup tekrar denemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 12 fps azmış kardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 reyou said: bilgisayara kurup tekrar denemelisin yer yok onda da ki.. o yüzden external a kurdum ama denemek gerekicek sonuç olarak sanırım yapıcak bişey yok. başka önerisi olan varsa dinlerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 format atarsan düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ya 1 lameri hadi vardır diye görmezden geldim de, lamer dolmuş lan paticik. üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 fifa 12 yükle problem yaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abi savunma yapılmıyo fifa12 de, 11 çok güzeldi 12 inanılmaz sinirimi bozuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Windows'da iki tane güncelleştirme var onları sil belki ondandır oyunlarda takılma yapıyor. KB2492386 ve KB982018. olmassa başka bir crackle oynamayı dene. arkada birşey açılıyor olabilir gamefire programını indirip oyun moduna alıp öyle dene bir de. virüs de olabilir herşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar