legali Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 sabonis said: konuyla çok alakası yok da, ben audio book dinlemeye başladım yolda, baya baya yürüdüğüm, metrobüste olduğum zamanları dolu dolu geçirdiğime inanıyorum şu anda. baya başarılı. sadece roman mı yoksa dil gibi mi? en mantıklı audiobook, otobüs vs yolcuıluk için gerekli cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ad3m said: montla çok eskidi abi artık mont olayı, ben bile yapmıyorum yani, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 boş zamanım olsa keşke game of thrones kitaplarını bitircemde uyumaktan hiç vaktim kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 sana da yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 0ne said: ad3m said: montla çok eskidi abi artık mont olayı, ben bile yapmıyorum yani, o derece. Benden bile kötüsün diyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar