di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Selam, Sorun donanimda mi yoksa sacma bir kisitlama mi var cozemedim. Gerci bu region muhabbeti artik yok diye biliyorum ama sorup emin olayim bir. Region olayi olsa bile Amerika'dan falan gelmedi bu alet ya da DVD'ler, yine sorun olmamasi lazim. Kendi yazdigi DVD vardi aylardir notebook icinde, sorunsuz okuyor bu DVD'yi fakat orjinal film DVD'lerini okumuyor bir turlu. 5-6 ayri DVD denedim bana misin demedi. Var midir bir fikriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 böyle salaklıklar yapar ya dvd sürücüleri. normal. sebebini tam olarak bilmiyorum da lazeri algılayan arkadaş heralde hassaslığını yitiriyo bi şekilde diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Dasaaa'da diyordu bir ara orijinal DVD okumuyor benim makine diye. Neden oluyor ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar