Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce En İyi Mage Hangi Irk Ve Hangi Class !!


ShadowbAnE

Öne çıkan mesajlar

De wizzyler en yuksek int. ve attack gucune sahipler. Oldukça etkili saldırı büyüleri var ama casting speedleride oldukça yavaş. Yani en düşük wit. değerine sahipler. Yalnız yanında bi acumen aldıgın zaman oldukça ölümcül bir char :) Light elfler bunun tam tersi diyebiliriz. Hızlı fakat daha zayıf saldırı gücüne sahipler ama arka arkaya büyü sallama konusunda üzerlerine yok :) Humanlarda bunların arasında kalan bir ırk. Yalnız magelerin p.definin çok düşük oldugunuda unutma.

Bu arada Baal'cım dün 5 mage vs 5 dagger pvp sini izledim. Anca 2 mage yattı ne yazıkki :P Ölen 2 magede yanlarına daggercıları yaklaştırdıkları için öldüler. Lanet sleep bitiriyor olayı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sleep+poisonla spellhowlerlar pvp'de alırlar. lvl 44+'da da spellsinger'lar freezing shackle alıyolar, o da en güçlü DoT büyüsü sanırım. (damage over time)
ayrıca lvl 20-30 arası en hızlı kasan classlar wizardlardır, elfler flamestrike, human ve DE'ler de poison cloud ve flamestrike'la birsürü yaratık toplayıp topluca öldürerek kasabiliyolar. (20-25 lireinlerle, 25-30 neer crawler)

en zevkli classlar da bence wizardlar ve shamanlar.[signature][hline]Cherish your life while you're still around
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

C2 yle beraber pvp de artık sleep, poi, hurricane combosunu kullanamayacak spell howlerlar. Poison artik sleepi disturb ediyor. Ama genede uyutup yeterli mesafe acıldıktan sonra kesiyosun. Uyutamazsan zaten daggerci bi adam 2 -3 vurusta yatırır :)
bu arada Sh'lerin başka bi özelliği death spike, death link gibi über büyüleri. Karşındaki adam winde karşı resist buffını almış olsa bile death spike deli bi dmg vermeye devam ediyor. Siegelerde tek kullanılası büyü. Birde antharası keseceğimiz günler gelirse inşallah antharasın winde karşı -%50 zaafiyeti var:) Ben dark elfleri seviyorum işte sen bana bakma aç kafana göre char ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yardımlarınız için çok çok saolun ben darkefte karar kıldım...hemde dier arkalrımda ztn darkelfler beraber çok rahat kasarız onlarla artık...bide sizce 15 e kadar kasıp daha fazla lvl kasmadan reskill yiyerek sp kasıp gerekli tüm skilleri açtırsam mı..çünki ne zmn darkelf şehrine girsem biri kendini sürekli garda öldürtüyor anladığım kadarıylada bunun sebebi lvl düşüp sp kasmak için...sizce bende böyle bir taktik izlemelimiyim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DE de karar kılmak iyi fikir. Bende 45+ LE Spellsinger i bir kenarda tutup 0 dan DE Wiz kasmaya basladim.

Delevel olma konusunda ise fikrim, sadece SP elde etmek icin yapacaksan yapma boşuna. Cunku eger yaninda bir healer / buffer olmayacaksa ve solo lvl yapacaksan zaten oldukca fazla sefer oleceksin. Bu sayede de SP birikecek.

Bence skill alacagin zaman oncelikle saldiri buyulerini ve Weapon Mastery i ogren. Bu sayece daha cok SP veren moblara girebilirsin.

Bir de yanina party yapmadan sadece buff yapabilecek bir Shilien Oracle / Elder bulursan super olur. Emp 1 veya Emp2 bufflarini aldigin zaman senden 2-3 lvl ust moblara saldirip cok SP toplayabilirsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DE wiz Mob lara karsi gayet basarili fakat PvP de LE %80 kazanir.

Casting speed cok yuksek oldugundan daha hizli Sleep atar. DE nin Mdef i yuksek ise sleep i yemeyebilir ancak DE nin casting interrupt olma ihtimali LE ye gore daha yuksek.

Ozellikle lvl 40 dan sonra LE ler Aura Bolt (Aura Flare in devami) alirken DE ler almiyor.

DE nin dibine gidip Aura bastigi surece en az 1-2 kere DE interrupt olur. Ve de ayni surede DE den fazla dmg verir.

Denilebilirki DE Silence atar. Dogrudur ancak Silence in tutmama ihtimali var. Hele ki yuksek Mdef de cok az tutuyor. Tutmayan bir Silence fazladan 1 kere daha dmg almak demek.

Yani DE nin PvP de LE ye karsi sansi pek yuksek deil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben su an reroll yapiyo gibi bi seyim,bende sorc kasiyorum(su an wizard yani human).humanlarin sana ozelliklerini sayiyim,DE e gore cok daha fazla HP,daha yuksek mana,daha yuksek mana reg.cok daha iyi casting speed,az bi dmg farki(1 int. eksik),ayrica humanlarin statlari cok iyi,en dusuk Stun,Bleed,Curse yeme statlarina sahipler(c2).ben c2 i dusunerek actim bu karakteri,ben DA la oynarken 'ooo magelerin olayi bitti c2 de diyodum'ama 3-5 demo izliyince boyle olmadigini anladim,hatta mageler iyicene uberlesti.
artik pvp arena yeri kolezyum var devasa bir alan yani mageler range kullanabiliyorlar,sleep eskisi gibi catir catir calisiyo,sleep deyken adama curse atabiliyosun sadece DOT(damage over-time) atamiyorsun.sonuc olarak adamla pvp e basliyorsun.bsps kullanip(elinde adam gibi bi m.atk varsa)adami direk uyutuyosun.slow 2 i yediriyosun.colezyumun diger ucuna gidip sleepten DOT deneyerek cikariyorsun(decay for humans) eger yemezle normal damage spell ini atiyosun ve yine uyutuyosun sonra yine DOT denemesi yine buyu ve sleep...
bu boyle devam ediyor,ama egerki dagger user a ilk sleep i yediremedin iste o zaman allahliksin...
(dark elflerin casting speed i cok dusuk ondan sleep atana kadar telef edebiliyolar (unbuffed pvp))[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaa arkadaşlar resemn muallakta kaldım şimdi , önce herkes DA elf wizard kas dedi şimdi o pvp o kadar etkili diil çok yavaş flm denmeye başlandı ben 15 lvl yaptım bile mage i ama sorun diil yane bi daha kasarim benim hava hoş sadece ben ilerde 50+ bi charim oldugunda hem npc lere karşı hemde playerlara karşı durabilicek bi charım olmasını istiyom...
bu arada bu sleep dediğiniz olay uo daki paraliz gibi bişiy mi, playerei ne kadar tutar , npc ne kadar tutar acaba...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

playerı bilmiyorum ama yaratıkları 30 saniye falan tutuyo. atakta bulununca uyanıyo. uo'daki paralyze gibi aynen.
DE wizard kas. sen bana bakma, kendimi avutmaya çalışıyorum baştan DE kasmadım diye.

(light elf'lerde 44'e kadar poison yok, poison cloud yok. bu le'ler için büyük eksik. DE'ler o yüzden daha hızlı kasarlar.)[signature][hline]Cherish your life while you're still around
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haa şöle walla içime su serptin walla...eve geldim yazıları okudum oyuna giresim kalmadı walla :)
ama walla benim için yinede sorun olmaz ...gerçekle yüzleşebilirim; hangisi daha iyi bunu söleyin yeter ...
bu arada poison cloud dediğin büyü ne iş yapar ..
oda uoda bildiğimiz poison gibimi...
yane bi npc yi kaçar kaçar hıçkırtır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belli bi alandaki tüm npc'lere poison yedirir. uo'daki gibi yavaş yavaş hakkını götürür. (bu oyunda yavaş değil pek, bayaa hızlı götürüyo gerçi) geçirmek için ya cure büyüsü, ya da antidote (uo'daki cure potion) gerekli.

kullanımı: senden hızlı olmayan (tercihen yavaş olan) birsürü aggro (yanına gidince direk sana saldıran) yaratığı peşine takıyosun, dönüp dolaşıp hepsini birbirine yaklaştırıyosun, poison cloud atıyosun ve hepsinin hakkı hızla azalıyo. ama poison bu oyunda öldürmez, az hakkını bırakır. son olarak da flamestrike (büyük alana damage veren büyü) ile tüm yaratıkları indiriyosun.

level 20'de lireinlerle (sanırım lvl 20'de poison cloud yok ama flamestrike yeter zaten), 25'te ise neer crawlerlarla bu yöntemi kullanarak çok hızlı kasabilirsin.
(lireinler elven village'ın aşağılarında, elven fortress'ın oralardalar. neer crawlerlar ise execution grounds isimli yerdeler.)
bu işi yaparken az bi laga girdin mi hemen ölüyosun yanlız.. öyle bi sorun var. ama zaten o kadar hızlı kasılıyo ki ölüm çok sorun olmuyo.[signature][hline]Cherish your life while you're still around
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oke gerçekten beni rahatladan bilgilerdi bunlar ..
ayrıca lvl kasma taktikleri için teşekürler..
bide ben bişi daha sorcam acaba diyorum wizard olmama rağmen bi adet heal büyüsü açtırayım mı , bide hangisini açtırmamı tavsiye edersiniz ( 7 lvl de açılan var , 14 de açlılan battle healle sanırsam group heal var )
yane mage kasmak için sence standart mage büyüleri yanına neler almalıyım ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen biraz daha level atladıktan sonra zaten çok daha fazla sp almaya başlicaksın. ve bunlardan başka heal almayacağın için hepsini al derim ben. ilerki levellarda gerekicek. normal heal az mana harcadığından acil olmayan durumlarda iyi oluyo. battle heal savaş sırasında hakkın azalırsa kullanman gereken bi büyü, battle heal'ları kesinlikle al. group heal ise yüksek levellarda pek işe yaramamaya başlasa da sp artarsa sen al, bulunsun.

might ve shield da al. onlar da işe yarıyolar.
weapon ve armor mastery'leri her zaman al.
wind shackle'a boşuna sp harcama.[signature][hline]Cherish your life while you're still around
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle.

bu arada soru-cevap olayı başlamışken:
allah aşkına DD'nin açılımı nedir? "group LF DD, clan LF DD" sürekli duyuyorum. daggerlar falan bu kategoriye giriyo genelde annadıım kadarıyla.[signature][hline]Cherish your life while you're still around
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence butun healleri filan alma bi nevi aptallik olur (sozum meclisten disari:) cunku sp sana hic bi zaman yetmicek bunu unutma sakin... battle heal alman kafidir ama ger kalan kisimlarda hakverirum arkadaslara might shield al onlar lasim olur sana baskaaaaa ..... Mmmm bu kadar sanirim neyse ben oyuna akam herkese kolay gele[signature][hline]Elastor 40+ Prophet
Solymr 20+ Darkelf Assasian(Acelemiz yok kış döneminde ağır ağır kasacaz işallah seneye 50+ olacak) :)
Siyah 20+ Scavenger
BARTZ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...