Qui Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Diğer konularda kaybettim kendimi. Buraya yazıcam artık. Router arkasında olanlar problemi şöyle çözüyorsunuz; Öncelikle router'ın ayarlarına girip bir dizi portu TCP üzerinden kendi local IP'mize forward etmemiz gerekiyor. Ben 6881-6889 arasını yaptım. Burada bir problem var: IP alımı random oluyor. Bunu bağlantı ayarlarınızdan static IP'ye çevirmelisiniz ve buna forward etmelisiniz. Yoksa her bilgisayar açılışında tekrar forward ayarı yaparsınız. Daha sonra torrent client'a girip ayarlardan port kısmına giriyor ve aralığı, router ayarlarında belirlediğiniz aralık yapıyorsunuz. Blizzard DLer kullananlar için ayar yapılamıyor ama hangi aralığın açık tutulması gerektiği yazıyordu. Ben bu şekilde x3 hızlandım. 2-3k arası sürünürken 10k üzerinde DL ediyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Bende suan emule ile download ediyorum 1.97 gb rarlı dedigin gibi 10 ila 15 kb arasında gidip geliyor.200mb i kaldı 3-4 saatte biter sanırın[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Blizzard rar/zip akıl edemedği için biz 2,4gb DL ediyoruz. Ne muhteşem. Bide patch var 200 daha..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bir patch daha gelicek open betadan önce, onada hazırlıklı olun :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 DL edebildiğimiz sürece istediği kadar gelebilir :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 oyunun kazasız belasız kurduktan sonra patchler hızlı gelir merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 stress testte kullandıgın username password ü yaz o çekmeye başlar :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 patchleri tamamla sen gerisi kolay, bitek yapmamız gereken open beta serverları açıldıgında "realmlist.wtf" dosyası içindeki server ismini degistirmek.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 wtf? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya bende 4 saat 41 dakikada 400mb indirdim ayıptır söylemesi 256kbps lik dsl le =)[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Patch downloader ı bulabilicegim bi adres varmı arkadaslar.. fazlada aramadım aslında ama hazır biliyosnız fena olmaz =)[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 emule ile çok rahatmış ben de çekmeye başladım baktım hızlı, kapadım falan, çekerim uyurken hehe. asıl sorun şudur ki biri emule den çektikten sonra üstüne neler kurmak lazımdır onu yazabilirse süper olur.sanırım beta3 çekmekte olduğum[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 eternal onu istemioyr sanırım blizzard downloaderı istiyorsun di mi bana da lazım o bende oyunun son surumu var ama bi patch daha çıksa nerden bulcam bilmiyorum 0.12 yi bala buldum torrentini bi yerden.. neyse artık çıkınca düşünürüz...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Qui, 15 Ekim 2004 01:20 tarihinde demiş ki: wtf? lol aynen öyle abi millet çok dalga geçti bunla bi ara :) adamlar dosya uzantısı yapacak başka harf bulamamışlar ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 wtf nedir?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 what the fuck in kisaltmasi mmorpg'cede :P[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Khalima........Shaman of the Legio Noctis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hadi ya bilmiyordum bunu... harbiden .wtf dosyası ama server seçmek için kullanılan acaba onun açılımı ne oluyor? aynı mı yoksa lol...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 puahahaah wtf super bi dosya uzantısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Blizzard'a öneriler getirebiliriz; system.lol, install.rofl, win32.imho :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: kalima, 15 Ekim 2004 17:46 tarihinde demiş ki: what the fuck in kisaltmasi mmorpg'cede :P ingilizcede desek daha iyi :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar