Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW Download

Qui

Öne çıkan mesajlar

Diğer konularda kaybettim kendimi. Buraya yazıcam artık.

Router arkasında olanlar problemi şöyle çözüyorsunuz; Öncelikle router'ın ayarlarına girip bir dizi portu TCP üzerinden kendi local IP'mize forward etmemiz gerekiyor. Ben 6881-6889 arasını yaptım. Burada bir problem var: IP alımı random oluyor. Bunu bağlantı ayarlarınızdan static IP'ye çevirmelisiniz ve buna forward etmelisiniz. Yoksa her bilgisayar açılışında tekrar forward ayarı yaparsınız.

Daha sonra torrent client'a girip ayarlardan port kısmına giriyor ve aralığı, router ayarlarında belirlediğiniz aralık yapıyorsunuz. Blizzard DLer kullananlar için ayar yapılamıyor ama hangi aralığın açık tutulması gerektiği yazıyordu.

Ben bu şekilde x3 hızlandım. 2-3k arası sürünürken 10k üzerinde DL ediyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

emule ile çok rahatmış ben de çekmeye başladım
baktım hızlı, kapadım falan, çekerim uyurken hehe.

asıl sorun şudur ki biri emule den çektikten sonra üstüne neler kurmak lazımdır onu yazabilirse süper olur.sanırım beta3 çekmekte olduğum[signature][hline]Azmo demiş ki:
olm beckhama cok gulduk ondan oldu
Sosyal ağlarda paylaş

eternal onu istemioyr sanırım blizzard downloaderı istiyorsun di mi bana da lazım o bende oyunun son surumu var ama bi patch daha çıksa nerden bulcam bilmiyorum 0.12 yi bala buldum torrentini bi yerden.. neyse artık çıkınca düşünürüz...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 15 Ekim 2004 01:20 tarihinde demiş ki:
wtf?
lol

aynen öyle abi
millet çok dalga geçti bunla bi ara :)
adamlar dosya uzantısı yapacak başka harf bulamamışlar ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...