Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amaninn Nintendo da ortamlara uydu

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

iyide oadam zaten işini bitirmiş ''keyif sigarası'' denen tarzda birşey yapıyor zaten :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Keyif nintendosu diyemeyiz.
Karanlıkda yapılabilecek en iyi 2. şey diyor slogan olarak demek ki o 1. şeyi yapmamışlar :)

Ayrıca Benim Telefonum 7610 Nintendo ile ne işim olur :D

Şu anda yüklü oyunlar
Bmw Rally
Billards
XIII
Tomb Raider
Ancient Empires
Prince Of Persia
Nightmare
Aqua Sim
Ultima I
Ultima II
Ultima III
Ultima IV
---
ayrıca müzik dinleyebilirum, resim video çekebiliroyum canım ne isterse yapıyorum nintendo neymiş???[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

+
said:
sheref, 18 Ekim 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
Keyif nintendosu diyemeyiz.
Karanlıkda yapılabilecek en iyi 2. şey diyor slogan olarak demek ki o 1. şeyi yapmamışlar :)

Ayrıca Benim Telefonum 7610 Nintendo ile ne işim olur :D

Şu anda yüklü oyunlar
Bmw Rally
Billards
XIII
Tomb Raider
Ancient Empires
Prince Of Persia
Nightmare
Aqua Sim
Ultima I
Ultima II
Ultima III
Ultima IV
---
ayrıca müzik dinleyebilirum, resim video çekebiliroyum canım ne isterse yapıyorum nintendo neymiş???

valla haklısın
+ bi de bişi sorucam ultima nın java oyunlarını nereden yükledin ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 17 Ekim 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
ulan yanında cillop gibi hatun yatio, adam orda ne oynuo ya.
töbe töbe!

boş durmıcaksın öle bi hatun yatiosa yanında! :)

işte %100 has Türk erkeği :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh hem cep tel var hemde gameboy acıkcası gameboy un yerını hıcbısı alamaz java ve symbıan oyunları suxxor tamamen zaten o oyunların yapılıs amacı bıyerde bekelrken takılmak ıcın yada vakıt oldurmek ıcın oysa gameboy baslı basına bır konsol[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 18 Ekim 2004 00:27 tarihinde demiş ki:
Ultimaları Javaya bir arkadaşım çevirdi ve yükledi kendisi amerkika da java oyun üreten bir firmada çalışıyor.. ama .sis dosyalarını bulamıyorum bulursam nete atar link veririm.

ok saol[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Sosyal ağlarda paylaş

bende hala kutusunda duruyor =)
1991 de almıştı babam
japonca bir oyundu, robot ordum vardı, tek tek kare kare bir haritada ilerletirdim,
stratejiydi aslında,
sonra o karelerdeki robot ikonları (taş gibi bir nevi) düşman robotla karşılaştığında kapışırdı 1 e 1
kılıç ve roket silahları vardı,
güzeldi ayrıca oyunu kaydedebiliyordum ehe.

Japonca olmasına rağmen olayı çözmüş, bölüm arasında ki resimli geçişleri izleyerek manâ katmaya çalışmış ve oynamıştım 2 hafta deli gibi.

hazırlıkta olmamda ekmeğime yağ sürmüştü eeh.

Ahh ahhh. sonra simpsons oyunu almıştım, ehehe.

Şimdi belki alırım ama oynayacak zaman olur mu meçhul? Olsa da kişisel bilgisayarımda ki oyunların önüne geçemez.

Birde yatakta kız uyanırsa olacak şirretsel hadiseyi hesaba katmamışlar türkiye pazarı için.

orta okuldayken bir kıza şaka olsun diye yılbaşı hediyesi plastik kalp kutusu içinde kırmızı dantelli üstüne happy new year yazan bir don almıştık,
ordan bilirim. Serviste vermiştik, ilk tepki
"ah sağoln, duygulandım."
pakedi açınhca
"hayvan heriflerrr hiyaaaa .." eşliğinde kutuyu 7.5 şiddetinde kafama yemiştim,
eşşek boyutta ki coğrafya kitabı bile siper olamamıştı.

Oysa happy new year 93 mü 94 mü ne yazıyordu neden kızdı hiç anlamadık :-)

Serviste ki liseli kızlar bak sakla sonra iyi hatıra olacak sana diye diye anca kandırmışlardı :)

ehhehe[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 18 Ekim 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
ayrıca müzik dinleyebilirum, resim video çekebiliroyum canım ne isterse yapıyorum nintendo neymiş???

adam burda bile 7610 propogandası yapmış :D

müzik dediğin anca radyo oluyor telefonlarda.
mp3 desteği hiç bir halta yaramıyor. 9gb'lık (2300 küsür) mp3 arşivim var, cep telefonun 80mb hafızası olmuş, ne işine yarıcak?
ki bir internet cafede bile 12000 mp3 olduğunu gördüm. O tarz insanlardan olduğunu düşün bi de, 48gb idi sanırım o arşiv... ipod alsan anca sığar...

video kamera desen şu an için hiç bir telefonun dijital kamerası düzgün değil.
ha, 25-50 dolarlık basit ve dandirik dijital fotoğraf kameralarıyla yetinen birisiysen tabii şu an için cep telefonlarının dijital kamera özelliği çok iyi gelebilir.
Ama 4x Optic Zoom, 5MP ve bir ton fonksiyonu olan dijital fotoğraf makinesi olan ben tatmin olamıyorum :-P
bir de direk yarı-profesyonel kameraları kullananları (Sanıyorum SLR deniyordu) düşün :)

ha nintendo bunları yapabiliyor mu, bilemiycem. :)

ancak bir ipod+dijital fotoğraf makinesi mutlaka gerekli :-P[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

Zelda da hayatımda save load'lu gördüğüm ilk oyundur. Ayrıca ilk rpg'dir. Çok ayrı bir yeri var. Bitirmek için bir hayli uğraşmıştık. :) (Şeyi hatırlarım bir evin önünde bir tavuk dolaşırdı öldürünce bir sürü tavuk ruhu gelip seni öldürürdü. :))[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...