Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

İskoçya'nın 54 şampiyonluk yaşayan dev kulübü Glasgow Rangers, toplam 49 milyon sterlinlik vergi borcu nedeniyle kayyuma devredilirken, kurallar gereği mavi-beyazlı ekibin 10 puanı silinecek.

Adamalar vergi borcuna 10 puan siliyor.Bizimkiler bilmem kaç defa şike veya teşvik yapmış takıma 12 ile 24 arasında puan silmeyi düşünüyor.

Glasgow Rangers sanki çok küçük takım İskoçya için.Marka değeri düşmeyecek İskoç liginin.Celtic ve Glasgow Rangers'tan ibaret ligde bile adamlar veriyor cezayı göz yaşına bakmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

the cemaat konusunda dışarıdaki "asker" ya da "fanatik" taraftar dışında yönetimden veya aziz yıldırımdan gelen bir imâ oldu mu şimdiye kadar?

bilmediğimden soruyorum

bu konuda rahatlıkla yazıp çizenlerden buna cevap gelmemiş nedense, ikincisi görünüşe göre aramızda silivrideki yargılamada görevli arkadaşlar var, "şike yapmış, teşvik vermiş, mış, miş" denebildiğine göre...
Sosyal ağlarda paylaş

nasil manyak bir baskanimiz varmis, abicim adamin tasmasini bir gevsettiler herkese saldirdi daha an 1 saniye 1. yani bu adam serbest kalirsa neler olur dusunmek dahi istemiyorum, lutfen bunu alin iceri icerde kalsin, feneride dusurun, ne pislik bir herif.

kendi takimimin basindaki bu adamin su sekilde olmamasini daha magrur ve sessiz kalmasini dilerdim. sucsuz olunca konus, sucluyken konus, sampiyon degilken konus, sampiyonken saldir, uyurken saldir, baskasinin basarisina basarisizligina saldir. eah yeter be.

nefret ettim resmen artik.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Cemaat denince akla,
Tamam şimdi buldum,
Onun adı gelir,
Ülker Ülker Ülker.

Cemaat bize karşı diyorlarsa direk ülkerle ipleri kesmeleri lazımdı yani işine gelene yeaa baby ama işine gelmeye cemaatçi demek bence büyük ikiyüzlülüğü yönetimin.

tek laf çıkmadıysa buradaki mantığı çözemedim ben

yani yönetim işine gelene yeaaa baby yapmış buraya kadar sorun yok, ama cemaatçi diyen ikiyüzlü yönetim nerde o zaman? ha diyeceksiniz ki pankartı da onlar astırıyor bakma ses çıkarmadıklarına...

varın onu da deyin gitsin zaten, demediğiniz şey kalmadığına göre
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

nasil manyak bir baskanimiz varmis, abicim adamin tasmasini bir gevsettiler herkese saldirdi daha an 1 saniye 1. yani bu adam serbest kalirsa neler olur dusunmek dahi istemiyorum, lutfen bunu alin iceri icerde kalsin, feneride dusurun, ne pislik bir herif.

kendi takimimin basindaki bu adamin su sekilde olmamasini daha magrur ve sessiz kalmasini dilerdim. sucsuz olunca konus, sucluyken konus, sampiyon degilken konus, sampiyonken saldir, uyurken saldir, baskasinin basarisina basarisizligina saldir. eah yeter be.

sen fenerli degilsin.
fenerli adam boyle demez. adam nereden aldi nerelere getirdi feneri. avrupanin en iyi kulupleriyle yarisiyoduk ekonomik olarak. eger bu kofti sike davasi patlamasaydi onumuzdeki yillari domine eden, cl'de surekli 2. tur yapabilen, ceyrek finalleri goren bir takim geliyordu.

baskan da konusacak tabi. meydan bos kalsin da gs mi at kostursun?
Sosyal ağlarda paylaş

Abso haksız sayılmaz. Murat Ülker dediğiniz adam Aziz Yıldırım'ın kankası. Saraçoğlu'ndaki en iyi lokasyondaki 2 loca, ona ve Aziz Yıldırım'a ait. Araları baya baya iyi hatta..
Şu cemaat da cemaat, hükümet de hükümet tamamen palavra bana kalırsa. O cemaat dediğiniz adamların da çoğu fenerli, hümüketin başı da fenerli...
Kısacası ben de inanmıyorum, çok boş geliyor cemaat olayları, taraftar da bana kendini kandırıyor gibi geliyor. Cemaatse dendiği gibi ülker bu işin kralı zaten...

Fenerbahçe kulüp yönetimi olarak bitmiş. tinu çok güzel yazmıştı geçen sayfalarda. Bu kulüpten kimse çıkıp Aziz kardeşim sen niye hala istifa etmedin diyemiyorsa pek birşey beklemeyin..
Sosyal ağlarda paylaş

Alman Savcı Andreas Bachman : " Aziz Yıldırım şimdiye kadar gördüğűm en büyük şike çetesi liderdir ."

böyle haberler çıkıyor işte malum medyada.
bir linç propogandası var. biz de vurun abalıya desek yarın bizi bank asyaya düşürürler. başkanın yanındayız sonuna kadar. o aklanacak fener de devam edecek yoluna.
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm iyide ben fenerliyim. fenerli olarak bu sekilde dusunemiyormuyum ?

hitlerde almandi almanlar icin bir cok sey yapti. her yapilana eyvallah diyeceksek isimiz is, yonetici olarak gorevi klube hizmet etmek zaten, tabiiki stad yapacak tabiiki para kazandiracak. bu tum yoneticilerin ana vazifesi..

onlara laf etmedim dikkat edersen kisiligine laf ediyorum, arti o stadlar vs tek basina azizin eseri olarak gormek koca fenerbahce klubune haksizlik. tek basina o yapti degilmi herseyi, alsin gotursun o zaman su dustugumuz durum hic bir ama hic bir basari, stad para ile cozulemez.

tarih yazacak arkadasim su sefilligi yaptigi pislikleri, o stadlar falan unutuldu bile. ama bu gunleri asla unutmayacagiz, saf saf hala bir sey yapmadik demek, bize kumpas kuruldu demek, kuma kafa gommek cok buyuk hata.

yillardir fark etmiyormusun herkes haksiz bir biz hakliyiz, herkes basarisiz bir biz basariliyiz ama bakiyorum gecmisime ne basarimiz var cozemiyorum. lig sampiyonlugu bu kadar. bunu herkes yapiyor zaten.

fenerbahceli olmaktan gurur duyuyorum takimimin karmasik yapisi hosuma gidiyor ancak bu adamin su halleri, tek olmak istemesi, yapmis oldugu su pislikler onu sevmemi gerektirmiyor.

bir adam nasil olurda hem hapiste olup hemde klubun baskani olarak kalir yahu, madem bu onu dusurmek icin bir kumpas o zaman madem fenerlisin, cekil kenara da fenerin ismi en azindan bu kadar anilmasin.

bir suru issiz gucsuzu de oraya cekiyorlar bir bok varmis gibi govde gosterisi adina daha beter yapiyorlar ortami.

bir spor klubunun seyircisini asker gibi toplayip hedef gosterip sonrasinda ah yanis anlasildik demek bize ozgu zaten.

aziz yildirim fenerbahce klubunun baskanidir yani en buyuk hizmet edeni. bu kadar , bu onun feneri rezil hallere sokmasi icin degildi.

stadin mi olmasini isterdin yoksa su anda su hallere dusmemek mi ?

simdi biz sucsusuz diyebilirsin , bende oyle oldugumuza inanmak istiyorum ama hepimiz biliyoruz ki var bir seyler. umarim sucsuz cikariz ama ne fayda bu saatten sonra ?

tum dunya seni taniyor artik her zaman azizin dedigi gibi dunya takimi olacagiz, aha oldun. tum dunyanin en sefil spor rezilliklerinden birindesin.

bravo diyecek halim yok azize.
Sosyal ağlarda paylaş

^şu şekildeki fenerlilerin sayısının çok az olması gerçekten çok üzücü.
klübü her türlü pis işe karıştırmış bir başkanı 2 tesis yaptı diye hala savunmaya çalışmak bence fenerbahçeye klüb olarak inançsızlığını gösterir taraftarın.
sanki feneri fener yapan adamdı aziz yıldırım da, şimdi herkesi bi korku sardı giderse ne yapar fener diye.

galatasaray liseliler vs diye herzaman eleştiriliyor ama en iyi adnan örneğinde de gördük ki galatarasay hiç bir zaman bir aziz bir demirören yaratmıcaktır.adnanın 2. aziz olma çabasını anında engellediler çok iyi yaptılar bence.

klüpler başkanlarıyla değil başarılarıyla anılacaktır herzaman...başkanınız şikeci olup yıllar sonra bunlar anılmayı istemeniz ise gerçekten üzücü bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

EmenikeNiangSow said:

Kanuni said:

sen fenerli degilsin.
fenerli adam boyle demez. adam nereden aldi nerelere getirdi feneri. avrupanin en iyi kulupleriyle yarisiyoduk ekonomik olarak. eger bu kofti sike davasi patlamasaydi onumuzdeki yillari domine eden, cl'de surekli 2. tur yapabilen, ceyrek finalleri goren bir takim geliyordu.

baskan da konusacak tabi. meydan bos kalsin da gs mi at kostursun?
sen de fenerli değilsin, anti-gs'lisin ama haberin yok neyi tuttuğundan :) görüşlerin fenerden çok gs ile ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Abso haksız sayılmaz. Murat Ülker dediğiniz adam Aziz Yıldırım'ın kankası. Saraçoğlu'ndaki en iyi lokasyondaki 2 loca, ona ve Aziz Yıldırım'a ait. Araları baya baya iyi hatta..
Şu cemaat da cemaat, hükümet de hükümet tamamen palavra bana kalırsa. O cemaat dediğiniz adamların da çoğu fenerli, hümüketin başı da fenerli...
Kısacası ben de inanmıyorum, çok boş geliyor cemaat olayları, taraftar da bana kendini kandırıyor gibi geliyor. Cemaatse dendiği gibi ülker bu işin kralı zaten...

Fenerbahçe kulüp yönetimi olarak bitmiş. tinu çok güzel yazmıştı geçen sayfalarda. Bu kulüpten kimse çıkıp Aziz kardeşim sen niye hala istifa etmedin diyemiyorsa pek birşey beklemeyin..

ben yine anlatamamışım kendimi,

demek istediğim şu; tamam ülker halen sponsor, bence kalsın da hatta, ülkerin kimin olduğunun da, azizin veya yöneticilerin ülkerle ilişkilerinin de farkındayım ancak dışarıda cemaat de cemaat diye bağırıyorlar diye yönetimin bir yandan ülkerin koluna girip diğer yandan cemaate saldırdığını söylemek doğru değil diyorum

çünkü dışarıda bağıran çağıranların ağızlarından çıkanları yönetimin ağzından çıkmış gibi yorumluyorsunuz, diyorum ki hem ülker de ülker diyip hem cemaate saydıran yönetici var mı? ya da bizzat aziz böyle bir şey söylüyor mu diye soruyorum kimse var aha burda demiyor

var işte burda derseniz eyvallah haklısınız diyecem yahu

ben de kanuninin yazdıklarının altına imzamı atarım, hatta hergün etrafımdaki fanatik fenerlilerle şavaşıyorum onlar da yukarıdaki örnekte görüldüğü gibi "sen ne biçim fenerlisin, sen fenerli falan değilsin" türünden giydiriyorlar ama umrumda değil, varsa cürüm, sabitlendiğinde yüzlerine tükürenlerden -kimilerine göre gerçek fenerli olmayan- biri olacağıma yemin ederim

sadece diyorum ki alinin takkesini veliye, velininkini selamiye giydirip ön yargılı bakmayalım, herkes kendi yaptığı ve söylediği ile sorgulansın
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...