Zep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 az daha "nasıl ya adam öldürmeye teşebbüs diye bi suç yok mu" vs yazcaktım sonra bi dkka ya burda bi yanlışlık olmalı dedim kendi kendime sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 'sahaya yansimadigi icin kume dusurulmemistir' diye bir karar cikarsa rezalet hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 şike vardır ama düşürülmesi gerek görüşmemiştir dicekler olan azize olcak niye başbakan bile kişileri gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Eğer sahaya yansımadı diye düşürülmezsek üstümüzde sittin sene kalır o leke. Fenerbahçe taraftarının tavrı net; Aziz Yıldırım ve takımı ayırmayın. Biri ceza alacaksa diğeri de almalı kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 birde gidin biraz hukuk öğrenin ezikler demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ironiden anlamayan nesle asina degilim arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 BulletRide said: Ekşi'den, genelleme yapmıyorum da hoşuma gitti sdfksfdjk said: bazı trapzonsporlular ve 6alatasaylıların ısrarla görmezden geldiği hakikat. "sahaya yansımamış olsa ne fark eder? şike suçu yine de vardır" diyorlar. şimdi mesela ben adamı öldürmeye teşebbüs ediyorum ama adam ölmüyor. o zaman ceza alır mıyım? var mı "adam öldürmeye teşebbüs" diye bir suç? ancak adam ölürse yani suç somut olarak gerçekleşirse ceza alırsın. ya da diyelim ki rüşvet vermişsin ama memur işini görmemiş. o zaman o memura ceza kesilir mi? utanmasa "rüşvete verene bile ceza kesilir" diyecek. rüşvet vermişsen ama memur o rüşvetin gereğini yapmamışsa rüşvet suçu oluşmaz. memurdan kazık yemiş olursun o kadar. şike iddiaları da öyle. diyelim para vermiş, fotoğrafmış, tapeymiş şuymuş buymuş. futbolcular 90 dakikanın doksanında da koştuğuna göre hani nerede şike? sahaya yansımayan şike mi olur? adam para almışlarsa bile, "yatacağız" diye söz vermişlerse bile yatmamışlar işte. durum çok açık. gidin de biraz hukuk öğrenin ezikler. Çok zekice yazılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 fizban said: ironiden anlamayan nesle asina degilim arkadas. yok ironi falan değil bu adamı biliyorum sözlükten bildiğin beyni yanmış sjdfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 onu bunu bırakında aziz yıldırım ben kendim düşürcem feneri diyordu noldu o ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 daha aziz önce bi bombayı patlatsın futbolu bi sallansın sonra düşer fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Masquerade said: davayı mı çekti fener? http://www.tas-cas.org/en/infogenerales.asp/4-3-544-1092-4-1-1/5-0-1092-15-1-1/ burda görünmüyor. yoksa cas'in sitesi mi gg. dava 18 hazirana ertelenmiş, o yüzden görünmüyor olabilir. bi de dupont demiş ki iki taraf uzlaşmaya çalışıyor, hem fenerbahçenin hem uefanın talepleri var falan diye. sanki davadan önce anlaşılcak gibi geliyor bana, bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 cok merak ediyorum uefa ne vaadediyor uzlasma icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 abi UEFA neden uzlaşsın ki, federasyon göndermedi diyecek bitecek zaten olay :) Bu medya bir yerinden uyduruyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ne oldu bu konu ya ceza felan gelişme yok sanırım. Playoff öncesi açıklama olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 aziz'in tahliye talebi reddedildi yine. tek gelisme bu. tff'nin karar verecegi falan yok. ne ceza vermeye karar verebilir, ne de ceza vermiyoruz diyebilir. boyle uzar gider bu. demiroren de istifa eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 trabzonda başvuru yapmış resmi olarak şampiyonluğumuzu verin diye hatta süre vermiş vermezse fifa ve uefaya basvurcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bunlar da iyice sasirdi ahaha kendi isimleri iddianamede gecmiyormus gibi. neyse uefaya gitsinler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 adamlar kafayı sıyırdı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 trabzon kendini aştı rezillikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Trabzon bu işin arasından sıyrılıp da şampiyonluğa konar mıyım derdinde de onda daha fena patlayacak iş eğer ceza verirse. Fener en azından ceza yedi yemedi sürecini yaşadığı için hazırlıklı sayılır artık. Trabzon böyle bizim ihtarname olayına özenip yazı falan gönderiyor da, bi anda ona da ceza gelirse o sarsıntıyı atlatamayacaklar sfsadgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 şike yapıp yakalanmak daha büyük rezillik. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/560661_366772246699357_110248652351719_1078534_1077081827_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Çok net anlatmış adam. Emenike olayları Şekip ve şike Manisa : Trabzon maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sanat eseri iddianame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 okuma ozurlu bir ulkede pacavra diye yedirme cabasi paha bicilemez iste. bu gibiler icin ozet gecmisler ama onu bile okumuyoruz. PACAVRA! COPE GIDER! IDDIANAME COKTU! CURUDU! dsafghj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar