Lancelion Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=16874 http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=16869 adnan çok konuşmuş vırvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 DarKRideR said: bırakırlar birşey olmaz, bırakmayacak olsalardı serdal adalı ve şekip'de halen içeride olurdu. Sekipi falan nasil biraktilar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Absolut said: Azizi içerde tutma sebeleri organize suç kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 azizi bırakmak demek diğerlerinide bırakmak demek gerçi onların menejerlik sınav sorularını araklamakta var belki onları az daha tutabilirler içeri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Absolut said: Absolut said: Azizi içerde tutma sebeleri organize suç kısmı.organize suc orgutu diyorlar, ortada ispatlayabildikleri suc yok. aziz yildirim bugun de cikmayabilir, balyoz/ergenekon davalarinda goruyoruz. delillerin hepsinin yapma oldugu ortaya cikmasina ragmen insanlar iceride yillardir yatiyor. aziz mi yatmayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Sotto said: Meh tutukluluğum sürecekse FB ile beni ayırın demiş. Sen bir istifa edeydin ya önce. İyice suyu çıktı bu işin. Hele Avrupadan men filan gelirse yazıklar olsun hakikaten...bunun yalan oldugunu soyluyor gunlerdir davayi twitter'dan yazan biri. Av.Emre @aAdvo Close Aziz yildirim Fenerbahce ile beni kavusturun dedi ayirin hicbirhalde demedi, bu bilgi yanlis!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 mahmut özgener maclari aciklamadan once aziz'den izin istiyor: Hakemler daha aciklanmadan aziz'in fenerbahce macinin hakemini ogrendigi tape: Aziz yildirim'in son anda saha kapatma cezasini engellemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Şikeyi bırak şunlar bile rezalet ama burası Türkiye tabi. "Başganım yırttık." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Llama said: mahmut özgener maclari aciklamadan once aziz'den izin istiyor: Hakemler daha aciklanmadan aziz'in fenerbahce macinin hakemini ogrendigi tape: Aziz yildirim'in son anda saha kapatma cezasini engellemesi Aslı varsa bunlar ciddi iddaalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 fizban said: bu arada hakkindaki iddialardaki herseye cevap veriyor, ama yaranamiyor. cunku sacma sapan dunyayi birbirine katacam falan iddialarinda bulunuyor. neyse tahliyesi yakindir. neye cevap verdi yahu? bi tane mantıklı cevabı var mı su tapeler karsısında? varsa bize de soyle. tarla ekmek kurban kesmekmis. buna inanıyosan tabi bisey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Asli yok konusma kayitlari ve smsler var. Sonra da fenerbahceden neden nefret ediyosunuz falan derler. Aziz oncesi ve sonrasi diye ayirmak lazim aslinda. Ridvanli donemlerini severdim fenerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 aziz hakkındaki hicbir seye cevap veremedi daha. hep gecistirmece. bomba da patlayamadı bir turlu. buyuk ihtimalle bir sonraki durusmada patlatır sdfsasdfafdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Balistik uzmanlariyla gelecekmis mahkemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Adamin hakkindaki suclamalar bunlar degil ki ama, sike. Evet vbunlara bakinca tff yi yonettigini. En de goruyorum, ama ayni konusmalarin benzerleri sadri senerle de var ve o sanik bile degil. Suclamalarda ay ye su masar para aldin, su kadar gonderdin falan diyolardi, onlari curuttu. Sadece tarlalar lafi yuzunden kimseyi tutuklayamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 neyi nasıl çürüttü allah aşkına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Hakim demiş çürüdü diye. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Adjan ozturk un idadeye cagirilmasIni da "cok kOnsma yanqrsin" mesajiolarak goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Llama said: neyi nasıl çürüttü allah aşkına yaSu parayi gonderdin diyolar, hayir, o para suraya gitti, iste dekont diyo. Daha napacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Bu aksam serbest aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bomba heralde azizin salınması olacak.Yeni geldim ofise pek yer yerinden sarsılmış gibi bir açıklama göremedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Aciklama olmadi ssdece TSye laf etti. Birde duygusal anlar yasanmis eksioglu ve kizi arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Aziz Yıldırım: "Trabzonspor'dan Eskişehirspor'a bir milyon artı araba teklif edilmiş. Kim yapmış ben biliyorum ama söylemeyeceğim." bu ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 savcı bütün sanıkların tutukluluğunun devamı yönünde görüş belirtmiş yeterince güçlü patlamamış bombalar, iyi sallamış ama yıkamamış. not: savcı istemiş, hakimi bekliyore. not2: yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 karar 3-4 saat sonra açıklanacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yildivim patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar