Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Absolut said:

Azizi içerde tutma sebeleri organize suç kısmı.
organize suc orgutu diyorlar, ortada ispatlayabildikleri suc yok.

aziz yildirim bugun de cikmayabilir, balyoz/ergenekon davalarinda goruyoruz. delillerin hepsinin yapma oldugu ortaya cikmasina ragmen insanlar iceride yillardir yatiyor. aziz mi yatmayacak ?
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Meh tutukluluğum sürecekse FB ile beni ayırın demiş. Sen bir istifa edeydin ya önce.
İyice suyu çıktı bu işin. Hele Avrupadan men filan gelirse yazıklar olsun hakikaten...
bunun yalan oldugunu soyluyor gunlerdir davayi twitter'dan yazan biri.

Av.Emre ‏ @aAdvo Close
Aziz yildirim Fenerbahce ile beni kavusturun dedi ayirin hicbirhalde demedi, bu bilgi yanlis!!
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bu arada hakkindaki iddialardaki herseye cevap veriyor, ama yaranamiyor. cunku sacma sapan dunyayi birbirine katacam falan iddialarinda bulunuyor. neyse tahliyesi yakindir.

neye cevap verdi yahu? bi tane mantıklı cevabı var mı su tapeler karsısında? varsa bize de soyle. tarla ekmek kurban kesmekmis. buna inanıyosan tabi bisey diyemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamin hakkindaki suclamalar bunlar degil ki ama, sike. Evet vbunlara bakinca tff yi yonettigini. En de goruyorum, ama ayni konusmalarin benzerleri sadri senerle de var ve o sanik bile degil.

Suclamalarda ay ye su masar para aldin, su kadar gonderdin falan diyolardi, onlari curuttu. Sadece tarlalar lafi yuzunden kimseyi tutuklayamazsin
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...