Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben son maca x'le oynasak da sampiyon olamazdik diyorum, sen de diyorsun ki hakemi satin almistiniz. ben de diyorum ki yok oyle birsey.

hatta oturmadim baktim, oyle son 2 haftada rakibimizle oynadigimiz sezon da bulamadim.

yalan soylemek bedava zaten.
Mesaj tarihi:
FB eski kaptanı Ümit Özat TV8 de: 'Herkes bir şey söylüyor. Lakin Denizli'de biz iyi oynayamadık ve o yüzden de şampiyon olamadık, işi başka mecralara sürüklemek doğru ve şık olmuyor.’
Mesaj tarihi:
Peki denizlinin sizden aldığı 1 puan sayesinde ligde kaldığını neden söylemiyorsun?

Biz teşvik verdik hem sizi hem denizliyi kurtardık. Adamların kendis başkanı açıkladı puan alamazsak düşüyorduk.

Geçin bunları siz kendinize bakın. Çok ucuz gündem değiştirme numaraları.
Mesaj tarihi:
4Ever said:

Peki denizlinin sizden aldığı 1 puan sayesinde ligde kaldığını neden söylemiyorsun?

Biz teşvik verdik hem sizi hem denizliyi kurtardık. Adamların kendis başkanı açıkladı puan alamazsak düşüyorduk.

Geçin bunları siz kendinize bakın. Çok ucuz gündem değiştirme numaraları.

abi sen ne yalancı bi adamsın ya. o maçta denizli 5-0 yenilse bile kümede kalıyodu. dakka 58 itibariyle malatya yenilmişti.
Mesaj tarihi:
öğrenmiştir elbette. peki sizin süper mantığınıza göre maçı garantiledikten sonra fener'e yenilmeleri mi gerekiyor? ya da rahatlayıp maçı bırakmaları falan. çok zekisiniz siz.
Mesaj tarihi:
Alışmışlar oyunu bırakan takıma onu bekliyorlar :P
Denizli faciası tamamen fenerli oyuncuların suçudur. Şampiyonluk için tek gereken küme düşme çizgisindeki bir takımı yenmek iken yenemiyorlar ise kimsede suçu aramamak lazım.
Mesaj tarihi:
toggie said:

öğrenmiştir elbette. peki sizin süper mantığınıza göre maçı garantiledikten sonra fener'e yenilmeleri mi gerekiyor? ya da rahatlayıp maçı bırakmaları falan. çok zekisiniz lan siz.
geçen sene her puan kaybettikleri maçtan sonra "bunlar niye bize karşı iyi oynuyor?" bile yazdılar burada topiclerde. 17vs1 muhabbeti falan yapıp inandılar işte kendi kendilerine. geçen sene o kadar kötü oynadıkları sayısız maçta nasıl galip geldiklerini ise sorgulayan kimse olmadı. ta ki temmuza kadar ^^
Mesaj tarihi:
toggie said:

öğrenmiştir elbette. peki sizin süper mantığınıza göre maçı garantiledikten sonra fener'e yenilmeleri mi gerekiyor? ya da rahatlayıp maçı bırakmaları falan. çok zekisiniz lan siz.

öyle bişey savunan mı var burda ? saçma sapan şeyler uydurup geçerli bir argümanmış gibi kullanmaya çalışma.
Mesaj tarihi:
Neyi savundugunuzu bi anlasak zaten.
Denizli'nin kurtulusu kendi elindeydi. Bunun icin de FB'den en az 1 puan alması gerekiyordu. Gerisi sizin takımın yetememesi.

Hala GS tesvik verdi o yuzden sampiyon olamadık diyorsanız QQ moar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...