Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Ahahaha hep siz biliyosunuz lan herşeyi.
Biz daha yeni çıktık anne karnından.

SeaGle said:

Altaylı'nın topuklarına sıktırmasa şimdi bunlar. Yaparlar yani ağır tokatlamış çünkü yazıda.

SeaGle said:

Aziz yıldırım kafası : Galatasaray Sturm Graz maçına niye bakmıyosunuz.

Antu kafası : Trabzonun da şikesi çıktı niye yorum yapmıyosunuz.

Allahım bi takım yöneticisinden taraftarına aynı hastalığa sahip olabilir mi ya.

SeaGle said:

Sen ağzını bozmadan konuşamıyor musun, problem mi var ağzında?

düşündürdü..
Sosyal ağlarda paylaş

Antu kafası ve hastalık olayında zaten cavanagh sonrasında gerekli uyarıyı yaptığı için o muhabbet uzamadı.

Ağzındaki problem konusunda ısrarcıyım, birazcık rage olunca ağzından garip laflar dökülüyor.

Anne karnı konusunda açıklama yapmama gerek var mı? Biz daha yeni çıktık anne karnından lafından ne anlıyorsun sen?

Lan kelimesi benim 10 mesajın 9'unda, herhangi bi hedefe doğrultmadan kullandığım genel bir kelimedir, çok ısrarcıysan araştırabilirsin.

Fatih altaylı da tokatlamış gayet. Seni mi tokatlamış ki niye bozuldun, yazı aziz yıldırım hakkında tokat aziz yıldırıma.

Hani kalkıp birşeyler bulmuşsun da elle tutulur bi yanı olduğunu düşünüyorsan bas ünleme. Napayım buldun geldin diye özür dilerim abi mi çekicem sana, ben miyim karar yetkisine sahip? Beni bana mı şikayet ediyosun nedir?

Sevdiğim birşey değildir ama zorla ikili tartışmaya çekiyorsun insanı. Cevap vermeyeyim diyorum bu sefer de CEVAP VEREMEDİİİ diye şen oluyorsun, insan dayanamıyor da.

Sonra ceza alıyoruz biz de isyan ediyoruz da bizde de suç var, ne diye cevap veriyorsak sana sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

bu torinolu rezil şaban ne yapmaya calısıyor ya, bi insan bu kadar rezil edemez kendini.

zaten milletvekili iken yasa acıgından yararlanıp yorumculuk yapıyor, herkes dalga geciyor adamla daha hala bık bık konusuyor.

ulan gorende paraya ihtiyacı var zanneder, yıllarca topa kafa vurmaktan beyin hucreleri azalmıs heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumculuk yapacaksa ne işi var meclisde o zaman. Yok eski futbolcu sıfatıyla yorum yapıyormuşmuş, öteki adamların günahı neydi 'öğretmen sıfatıyla' bedava öğretmenlik yapmak istiyorum dediğinde hayır başka işte çalışamazsın yanıtı alıyor. Savunmasına savunun da bare tutulacak bir yanı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten milletvekilinin devlet memuru olarak çalışmasıyla,özel sektörde çalışmasını aynı kefeye koymuş olamazsın...

O meclisteki en az 20 milletvekilinin durumu H. Şükür'le aynı yasa teklifi vs konusunda.

Hayır gerçekten anlaşılmaz duygularla hareket ediyorsunuz onu anlamıyorum. Baykal da meclise bile gitmiyor mesela ama o da alıyor maaşını,imza attığı rezaletlere rağmen hem de...

550 milletvekilinin en az yarısı orda milletvekili forsunu kullanarak varolan işlerini büyütmek daha zengin olmak için orda, gerçekten Hakan Şükür'ün yorumcu olması beni en az rahatsız edeni orda...

Bir de memnun değilsen Hakan Şükür'ün milletvekilliği verme oy, bidahaki seçimde seçilmesin =)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi dalga geçiyorum tabiki, 500 tane milletvekili var Fenerbahçeli tipler futbol bölümünde Hakan Şükür'e çekişiyor, hakaret yağdırıyor. Bunu yapan da forum admini, ne ciddiyetle cevap verilebilir ki şu mesajlara?

Adam işini yapmıyormuş, sanki yapanlar çok iyi yapıyor,yada geri kalan herkes işi gücü bırakıp milletvekilliği yapıyor gibi...

Saçma sapan geyikler =))
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız bu futbol bölümünde bi sıkıntı var. Buraya futboldan zerre anlamayana birileri atanmalı yönetici olarak. Ben hakan şüküre edilen lafa benzer bi lafı aykut hocaya söyedim diye aylarca banlı kaldım.
Ama yetkililerin fikirlerine paralel hakaretler uçuşuyor ortalıkta..
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Bir de memnun değilsen Hakan Şükür'ün milletvekilliği verme oy, bidahaki seçimde seçilmesin =)

seni bilmem ama türkiyede insanlar partiye oy veriyor kişilere oy verme diye birsey bagımsız deilse yok gerci daha önce oy vermemişsen bilemiyebilirsin tabi o da bir ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

Sen umursamaz,gidip oy verdiğin bölgenin milletvekili adaylarına bakmadan, takım tutan fanatik taraftar gibi gidip parti sembolünü gördüğün yere cart diye basarsan mühürü böyle saçmalarsın sonra.

Ben 2 genel seçimde oy kullandım şuana kadar, ikisinde de gidip meclise girmesini istediğim isme verdim oyumu. MHP'Ye yada CHP'Ye yada AKP'ye vermiş olmak değil bence olay, ama bu kadar sığ düşünen insanlara da nasıl oy kullanılması gerektiğini öğretebiliceğimi zannetmiyorum.

Sen böyle fikirlerine uymayan insanlara üstü kapalı çocuk vs sıfatı takmaya çalışmaya devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

hakan sukur'e angut denilen noktayi gosterirsen admin yapayim seni.

Ben yaptığımı savunmuyorum zaten, ayrıca çokta pişman oldum sonradan. Aykut hoca özellikle bu sene beyefendiliğini fazlasıyla kanıtladı, fenerbahçe camiasında yakın çevrem dahil sevdiğim tek kişidir :) Ama ilk şike topiğinde sayısız hakaret vardı benimkine benzeyen.
Diğer yandan Hakan Şükür'ün de savunulucak bir tarafı yok. Başbakanın madem para kazanmak istiyorsun ne diye benim listeme girdin de milletvekili oldun demesi lazım, ama tam tersi ondan aldığı güçle hiç kimseyi umursamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

1.listeyi sen mi hazırlıyorsun
mesela en cok istedigin adam bir partinin en son adayı ama nefret ettigin adamda ilk sırasında aynı partinin (hani hepsini cok inceliyorsun ya)

2. Anayasada da yazıyor milletvekilleri secildikleri yeri temsil etmezler hepsi tüm ülkeyi temsil eder yani sen partiyi secersin

yaa neyse ne işin özünü sen de biliyorsun bu ülkede basbakanın elinin altında butun milletvekillerinin istifası ile gezdigi biliniyor sen kendini kandır ben sunu sectim diye
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:
Ben yaptığımı savunmuyorum zaten, ayrıca çokta pişman oldum sonradan. Aykut hoca özellikle bu sene beyefendiliğini fazlasıyla kanıtladı, fenerbahçe camiasında yakın çevrem dahil sevdiğim tek kişidir :) Ama ilk şike topiğinde sayısız hakaret vardı benimkine benzeyen.
Diğer yandan Hakan Şükür'ün de savunulucak bir tarafı yok. Başbakanın madem para kazanmak istiyorsun ne diye benim listeme girdin de milletvekili oldun demesi lazım, ama tam tersi ondan aldığı güçle hiç kimseyi umursamıyor.
hakaret gorunce sikayet'e basin. yerine gore edit/ban/gizle falan birseyler yapiliyor. onun disindakilere katiliyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...