Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

Hakan Şükür o sözü söylememiş bu arada. Sosyal medyada üretilen bir yalanmış. AY komplo kurbanı derken, Hakan'ı 10 dakikada element uydurup linç etmek de garip bir kafa olmuş. Sanki bakın bu olay cemaat diye bağlamak için 1 olana 1 de Fenerliler ekliyor, böylece kendi inandırıcıklarını kaybediyorlar.

Tamam Hakan'ın cemaat ilişkisi malum, ama böyle de bok atmak olmamış Kral'a. Topçuluğuna bakarım ki ben Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur açık ara.

http://2.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/SqTnmIXvdRI/AAAAAAAACEk/LccI01PTNYc/s400/10944.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Evr said:

EricCantona said:

Şimdi bu yukarıdaki mesajda bana üstü kapalı cahil diyen arkadaşı şikayet ediyorum ben, umarım hakkında işlem yapılır.

Ayrıca bana kimse şu saatte aklı mantığı yerinde bi adamın orda mahkeme salonu önünde karar beklemesini anlatamaz, tabiki yakınlarını akrabalarını arkadaşlarını kastetmiyorum burda.

Polis de kimseye durup dururken saldırmaz, göz yaşartıcı atmaz. Reaksiyonun dozajını tartışabilirsin, Türk Polisi çok sert ağız burun kırıyor hayvanlar da diyebilirsin ama emin ol kaşınmayanı kaşımazlar.

dekolte giyene tecavüz ederler kafası bu işte

dekolte giyene tecavüz eden hayvan.

Hayvanın önünde dekolte giyen gerizekalı.

Üzgünüm ama bazı gerçekler acıdır, hayvanlığı önlemeye çalışalım tamam süper de giyersen saldırıyor işte hayvanlar neyi zorluyosun ki?

Wtf...
Sosyal ağlarda paylaş

Czentovic said:

adalet yerini bulmus asdfg goz yaslari sel olmus vajh vah
7-8 aydir ben konusursam yanliz gitmem konusursam gs soyle olur boyle olur dedi fos cikti.adamin savunmasi banane banane onlarda yapti ortmenimden ibaret olursa sadece, boyle cakarlar ergenekonu.bank asyadan asaagi dusmemek icin suklretsinler asdgh

Bu soylediklerinden dolayi agir ama cok agir tonaj hesabi kufurler yiyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

TRSERVinc said:

Czentovic said:

adalet yerini bulmus asdfg goz yaslari sel olmus vajh vah
7-8 aydir ben konusursam yanliz gitmem konusursam gs soyle olur boyle olur dedi fos cikti.adamin savunmasi banane banane onlarda yapti ortmenimden ibaret olursa sadece, boyle cakarlar ergenekonu.bank asyadan asaagi dusmemek icin suklretsinler asdgh

Bu soylediklerinden dolayi agir ama cok agir tonaj hesabi kufurler yiyebilirsin.

celik ayna!
Sosyal ağlarda paylaş

Teşvik yanında şike de var demişti Oskay.
Şişlemeseler içerde adamı.
said:
Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım 2006 yılında yakın dostu restoran işletmecisi Cihan Oskay tarafından şike yaptığı iddiası ile suçlanmıştı. Oskay 2000_2001 sezonunda Aziz Yıldırm’ın ofisinden aldığı 150 bin doları son haftada deplesmanda karşılaştığı Samsunspor’a götürdüğünü iddia etmişti…

İşte o dönemde çok ses getiren olayın ayrıntıları:

Bir dönem Aziz Yıldırım’ın yakın arkadaşı olan Cihan Oskay, Star TV’de, 2000-2001 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe adına, son haftada deplasmanda oynanan maç için Samsunspor’a para götürdüğünü iddia etmişti.

Oskay’ın Star televizyonunda müthiş itiraflarda bulundu. Oskay’ın o günkü Aziz Yıldırım’la ilgili iddiaları neydi:

“Samsun’la pazarlık”

“Bursa maçı sonrası Aziz Yıldırım beni telefonla aradı. Son hafta deplasmanda oynanacak Samsunspor maçının önemini anlattı ve bir şeyler yapmamı, ertesi gün kulübe gelmemi istedi. İyi Fenerbahçeli olduğumdan bana güvenirdi.

O akşam düşündüm. Çünkü Samsun’da tanıdığım yoktu. Orduspor’un eski başkanı Mustafa Çebi, Fenerbahçe kongre üyesidir. Önce oğlu Tamer’i aradım durumu anlattım, sonra kendisiyle işletmesini yaptığım Çapari Restorant’ta buluştum. Yardım edip edemeyeceğini sordum. O da Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar’ın, Orduspor’da iken futbolcusu olduğunu, ailecek tanıştıklarını söyledi. ‘Ben Samsun’a bir gidip görüşeyim’ dedi. Aziz Yıldırım’ı arayarak bilgi verdim. “Hemen gitsin” dedi.

Mustafa bey, Yücel Uyar’ın babasının ofisine gitti. Yücel’i çağırmışlar, durumu anlatmışlar. Yücel Uyar’ın ilk tepkisi, ‘Fenerbahçe iyi takım, bizi yener’ demiş. Mustafa bey de ‘İşin garanti olmasını istiyorum” demiş. Yücel Uyar, ‘Takım, Sinop’ta kampa girecek. Belli güçler bizi finanse ediyor. Futbolcularım aylardır para alamıyorlar’ demiş. Peki ‘Sen ne yapabilirsin ?’ diye sormuş. Yücel bey de ‘Takımı motive etmeyeceğim. Tümer, İlhan, Ali Akdeniz iyi futbolcular, onları oynatacağım. Ama İlhan, Galatasaray ile anlaştı, iyi oynar. Tümer’i oyundan erken alırım. Ali Akdeniz de, Fenerbahçe’ye gidecek. Ayrıca içeride üç adamım var. Bunlar da gerekeni yaparlar. Yalnız bunların ismini veremem. Gerekirse ikinci yarı kaleci de devreye girer demiş.

“150 bin dolar götürdüm”

Mustafa bey, beni aradı, durumu anlattı. Ben de kulüpteki toplantı odasında Başkan Aziz Yıldırım’a bana aktarılan bilgileri ilettim. Aziz Yıldırım, Samsunspor’un Sinop’ta kamp yapmasını istemedi. Yücel Uyar da kabul etti. Tabii bu arada Bülent Ünder ile Tanju Çolak’ın da, Samsun’da olduğunu, takımın kampa girmesi için çalışma yaptıklarını öğrendik.

Yücel Uyar’ın babası petrol işi yapıyor ve o dönem büyük maddi sıkıntı içinde. Mustafa Çebi kendi cebinden para veriyor. Ben de Aziz Yıldırım’ın Altunizade’deki bürosundan bizzat kendisinden 150 bin dolar alarak karayoluyla Samsun’a gittim ve parayı Mustafa Çebi’ye teslim ettim. Gerekli harcamalar için. Bu işleri başkanın dışında hiçbir yönetici bilmiyordu.

Aziz Yıldırım-Cihan Oskay Mustafa Denizli yanyana

Trabzon’a teşvik primi

Cihan Oskay, iddialarında Trabzonspor’a da yer verdi. Oskay’ın iddiaları şöyle:

“Başkan, beni Samsun’a götürmedi. O dönem Oktay Derelioğlu, Trabzon’da oynuyordu. Kendisiyle sık sık görüşüyordum. Başkan, Galatasaray-Trabzon maçı için İstanbul’da kalıp, Trabzonlu futbolculara beraberlik, galibiyet veya bir farklı mağlubiyet için 250 bin dolar vermem için görüşmemi istedi.

Oktay’ı aradım, ’150 bin doları peşin, 150 bin doları maç sonrası olmak üzere 300 bin dolara tamam’ dedi. Başkana söyledim, ’250 bin dolar’ veririz dedi. Oktay, ‘Abi sen gel görüşelim’ dedi.

‘Başkan 250 bin dolar ile git, ama maçtan önce kimseye para verme’ dedi.

Bu para ile The Marmara Oteli’ne doğru yola çıktım. Oktay’ı aradım. ’603 numaradayız’ dedi. Oktay’ın oda arkadaşı Tamer Tuna idi. Parayı gösterdim. Bu iki arkadaş, ‘Futbolcuları iki odaya alalım durumu anlatalım’ dediler. Ben de parayı yatağın üzerine serdim. Odaya Metin Aktaş, Tamer Tuna, Erman Özgür, Güngör, Nesim, Cem, Abdülkadir, Yanchev, Nikolovski, Jarko geldi. Trabzon doğumlu futbolculara ise söylenmedi. Sonra hepsi elimizden geleni yapacağız dedi. Sergen odaya gelmedi, ama 50 bin dolar istedi.

Sinan Engin devrede

Cumartesi günü Samsun’a maça gideceğim, Aziz Yıldırım aradı. ‘Beni şimdi Sinan Engin aradı. Tamer Tuna ile konuşmuş. Trabzon kampına bizden kimsenin gitmediğini söyledi’ dedi. Ben de ‘Olur mu başkan’ dedim. Sinan Engin, ‘Meydanı boş bırakmayın. Gidecek bir şey varsa ben götürürüm. Tamer’i transfer ettik. Yardımcı olayım’ demiş. Telefonu kapattım ve hemen Tamer’i aradım. Bana, ‘Abi haliyle hayır dedim. Beşiktaş’a transfer olmuşum, para geldi der miyim’ dedi. Ben de Aziz Yıldırım’a durumu bildirdim.

Karalama politikası

Aziz Yıldırım, o dönemde Cihan Ozkay’ın bu iddiaları için Fenerbahçe’ye zarar vermeyi amaçladığını ve tezgah olduğunu söyledi

Yıldırım, “Futbol Federasyonu seçimlerinin gündeme geldiği günlerde bu iddiaların ortaya atılması ilginç. Bu kişiler Aziz Yıldırım’a saldırarak, karalama politikası ile Fenerbahçe’ye zarar vermeye çalışıyorlar. Kimseye pabuç bırakmam” demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun araştırılması lazım. doğrudur değildir, bilemicem. teşvik olayı bildiğim kadarıyla doğru da şikeyi yeni okudum. yalnız işin komik yanı; bunu nasıl davada değerlendirecekler, bilmiyorum. nasıl bağlanacak yani şuanki davaya. bu kelebek operasyonu da öyle.

şike yaptıysak da alsın tff şampiyonluğumuzu, 6 yıl üstüste şampiyon olmuş olsun gs, np.
Sosyal ağlarda paylaş

ne güzel dünya
Mecnun Odyakmaz bugün 1milyon teşvik geldi Trabzondan, Mehmet Yıldızı çağırın diyor ama mahkeme bunu dikkate bile almıyor sonra tahliye oluyor.

2001 yılındaki bir olay için şu an cinayetten içerde olan adamı çağırıyor

Aziz Yıldırım denizli vs diyince ehiehi savunmaya bak çamur atacağına iddiları çürüt diyorsunuz

o adam söyleyince şişlemeseler bari diyorsun

ne diyim hukuk size lazım olmaz inşallah, bu ülkede düşmanıma bile vermesin böyle adaleti.

hani fanatiklik falanda değil bu yaptığınız fb gs bjk rakiptir şudur budur ama resmen mezhep çatışmasına çevirdiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada o cihan oskay denen adam tescilli katil.

ha bi de adamın yalanlarının bi kısmı: http://www.htspor.com/futbol/haber/7340-sike-iddiasinda-arka-kapi-celiskisi

emin değilim ama sanırım fenerbahçe de o zamanki teşvik girişimini doğrulamış ama gs ilk 30 dakikada 3-0 yapınca teşvik falan yok diyip yollamamış.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de şu cemaat de cemaat, okyanus otesi operasyonlari pek samimi gelmiyor bana.

ulker basketbol takimina milyon dolarlar akitiyor, bes kurus istemeden fbye world class salon yapiyor adamlar mesela, nihat ozdemir ve cihan oskay da bunu ballandira ballandira anlatiyor. ferit sahenk cebinden para verip oyuncu aliyor. ama yeri gelince de kaka cemaat. samimi degil gercekten su tavirlar.

bunyendeki tum ilisikleri kes at ulkerden baslayarak o halde canini yakiyorsa adamlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Mahkemede tahliye taleplerinin yanı sıra bazı ara kararlar da aldı. Alınan ara kararlar şöyle:

- Olgun Peker’in diplomasıyla ilgili Bulgaristan’a yazı yazılmasına,

- Giresun’da alınan bazı tanıkların ifadelerinin yeniden alınmasına

- Olgun Peker’in şirketlerinin hissedarlarının çıkarılmasına istenmesine,

- Olgun Peker’in 2011 yılına ait yurtdışına giriş çıkış belgelerinin istenmesine,

- Serdar Kulbilge’nin eşinin hesapları için yazı yazılmasına

- Muğla Cezaevi’nde yatan Cihan Oskay’ın tanık olarak dinlenmesine,

- İbrahim Akın’ın iletişim tespit tutanaklarının istenmesine,

[b]- Yayıncı kuruluşlara yazı yazılarak ilgili maçların görüntülerinin istenmesine,

-Tutuksuz sanıklardan Ali Yıldırım avukatlarına ek savunma süresi verilmesine

- Bazı sanıkların cep telefonlarının iadesinin değerlendirilmesine,

- Olgun Peker için Gİresun’a yazı yazılıp hangi tarihlerde başkanlık yaptığı bilgisi istenmesine,

-Trabzonspor ve İstanbul Bşb ile ilgili ne kadar prim verildiyse, bununla ilgili banka bilgileri belgelerinin istenmesine

- Yıldırım Demirören’in tanık olarak dinlenilmesine,

- İddianamedeki bazı özel hayata ait bölümlerin çıkarılmasına

- Bütün sanıkların seyir yasaklarının kaldırılmasına,

Mahkeme Heyeti ayrıca Bülent Uygun’un maçların temsilcilerinin dinlenmesiyle ilgili talebinin reddedilmesine de karar verdi.[/b]

eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...