Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 tarlalarü sürdüm lafı uğurlu lafıymış vay babam kıvırmaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 tarlanın ne olduğu hakkında delilleri yoksa ister köpeğimin adı der ister uğurum der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ispat edilemesinde varsın şike yapılmış olsun. Biz yırtalım bir şekilde diye düşünen fenerlilere acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Fenerin didiklendiği gibi gs veya bjk didiklense durum ne kadar farklı olurdu acaba. Bir tane galatasaraylı veya bi tane beşiktaşlı çıkıp da gerçekten dediğine inanarak bizim tarihimiz boyunca hiç bi şike teşvik cart curt olmadı diyebilir mi ? İspat edilmesin de varsın şike yapılmış olsun, ortaya çıkmasın da varsın şike yapılmış olsun. İkisinin de bi farkı yok. Tabi bunu tamamen sorduğum soruya dayanarak söylüyorum. Dört büyükler taraftarının, hangi takımı tutuyor olursa olsun, benim takımım tertemiz diyebileceğini sanmıyorum. Sanki bu şike olaylarından önce kimse bu tip şeylerin olduğunu aklının ucundan bile geçirmiyordu da, fener hedef alınınca bir anda pislik takım öbür tüm takımlar tertemiz oldu. Bunları biz yaptıysak başkaları yapmıyor mu sanki ühühehe diye söylemiyorum. Ama gelip de fenerliler şike yaptığımız çıkmasın diye bekliyor vah zavallılar demek de saçmalık, tabii eğer şuan veya tüm bu şike olaylarından önce her takım tertemiz diye düşünmüyorduysanız. Yok öyle bir inancınız yoktuysa da gelip de spesifik olarak fener taraftarına bok atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Geçen sene Gs de ligte kafaya oynasaydı bizden beter durumda olurdu, asıl bunu kabul etmeyenler acınacak durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 evet öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 SeaGle said: Evet biz senin seçimini biliyoruz aylardır. FENER ZATEN HAKLI, KALANLARDAN GALATASARAY MI HAKLI BEŞİKTAŞ MI HAKLI TRABZON MU HAKLI KİEEEE diye geziyosun. ne zaman yazdım böyle bişey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Açıkcası teyzemin, halamın başakları olsaydı tezinden öteye gidemeyecek bir yorum olmuş :P "Tatar Ramazan" said: Geçen sene Gs de ligte kafaya oynasaydı bizden beter durumda olurdu, asıl bunu kabul etmeyenler acınacak durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 souldarkorn said: ispat edilemesinde varsın şike yapılmış olsun. Biz yırtalım bir şekilde diye düşünen fenerlilere acıyorum.niye acıyorsun ki hakediyorlar bence dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 öyle bakarsak köpeğine fener ismini takan falan da çıkacaktır. zorlamamak lazım. bi de bu laftan alınmayın lutfen, fenere kopek dedigim falan yok, yanlıs anlasılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 halamın başakları olsa buğday olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 toggie said: öyle bakarsak köpeğine fener ismini takan falan da çıkacaktır. zorlamamak lazım. bi de bu laftan alınmayın lutfen, fenere kopek dedigim falan yok, yanlıs anlasılmasın. acınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: Geçen sene Gs de ligte kafaya oynasaydı bizden beter durumda olurdu, asıl bunu kabul etmeyenler acınacak durumda Birşey bulamayınca böyle mi güçlendiriyorsunuz elinizi? Git kendi meydancı başkanına acı? İlla seviyesizlik yapacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Sakin beyler. Acı yok beyler. Acı yok! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 /popcorn habertürkü savunanlara gelsin.. bune abi :D sürekli anti fener kasıyor adamlar http://www.haberturk.com/yasam/haber/719064-fener-bahce-koyun-hirsizligindan-tutuklandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 BlackRose said: fener MAA'ı da desteklemişti yalnız ;)onun olayı bambaşka zaten, nihat özdemir ağzından kaçırmıştı, neredeyse "bizi kurtarsın diye yolunu yaptık ama beceremedi" diyecekti. sonra da maa durumu çakıp bazılarının galiba haberi vardı olacaklardan diye atarlı bi konuşma yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 BulletRide said: "Tatar Ramazan" said: Geçen sene Gs de ligte kafaya oynasaydı bizden beter durumda olurdu, asıl bunu kabul etmeyenler acınacak durumda Birşey bulamayınca böyle mi güçlendiriyorsunuz elinizi? Git kendi meydancı başkanına acı? İlla seviyesizlik yapacaksınız Seviyesizliğin kralını siz yapıyorsunuz Ua forumuna çevirdiniz, önceki sayfada acıma lafını ilk atan sizin arkadaşınız al gör; souldarkorn said: ispat edilemesinde varsın şike yapılmış olsun. Biz yırtalım bir şekilde diye düşünen fenerlilere acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 poopla said: /popcorn habertürkü savunanlara gelsin.. bune abi :D sürekli anti fener kasıyor adamlar http://www.haberturk.com/yasam/haber/719064-fener-bahce-koyun-hirsizligindan-tutuklandi Kafaya gel :D Habertürk koyun çalması için Fener Bahçe ismindeki adama da para vermiştir sırf bu haberi yapmak için. ODOMOZO LOKOLOYORLOR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 BulletRide said: "Tatar Ramazan" said: Geçen sene Gs de ligte kafaya oynasaydı bizden beter durumda olurdu, asıl bunu kabul etmeyenler acınacak durumda Birşey bulamayınca böyle mi güçlendiriyorsunuz elinizi? Git kendi meydancı başkanına acı? İlla seviyesizlik yapacaksınız Al sana seviye vaperon said: poopla said: /popcorn habertürkü savunanlara gelsin.. bune abi :D sürekli anti fener kasıyor adamlar http://www.haberturk.com/yasam/haber/719064-fener-bahce-koyun-hirsizligindan-tutuklandi Kafaya gel :D Habertürk koyun çalması için Fener Bahçe ismindeki adama da para vermiştir sırf bu haberi yapmak için. ODOMOZO LOKOLOYORLOR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 vaperon said: poopla said: /popcorn habertürkü savunanlara gelsin.. bune abi :D sürekli anti fener kasıyor adamlar http://www.haberturk.com/yasam/haber/719064-fener-bahce-koyun-hirsizligindan-tutuklandi Kafaya gel :D Habertürk koyun çalması için Fener Bahçe ismindeki adama da para vermiştir sırf bu haberi yapmak için. ODOMOZO LOKOLOYORLOR!!! yok abi ben habertürk addict bi insanım. sürekli garip trip haberleri var böyle savunmaya bile laf atan tek gazete şuanda o yüzden yazdım. sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FLuQd5CHTLs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Süfus müdürlüğü naapıyosunuz siz demiyo mu bu ailelere ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 oğlum olursa adını karşı yaka kız olursa göz tepe koyucam köpek alırsam da toggie said: öyle bakarsak köpeğine fener ismini takan falan da çıkacaktır. zorlamamak lazım. bi de bu laftan alınmayın lutfen, fenere kopek dedigim falan yok, yanlıs anlasılmasın. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 souldarkorn said: ispat edilemesinde varsın şike yapılmış olsun. Biz yırtalım bir şekilde diye düşünen fenerlilere acıyorum. bende acıyorum fakat şike kanıtlanmasa da düşsüncüler daha da acınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar