Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

Fenerin didiklendiği gibi gs veya bjk didiklense durum ne kadar farklı olurdu acaba. Bir tane galatasaraylı veya bi tane beşiktaşlı çıkıp da gerçekten dediğine inanarak bizim tarihimiz boyunca hiç bi şike teşvik cart curt olmadı diyebilir mi ?
İspat edilmesin de varsın şike yapılmış olsun, ortaya çıkmasın da varsın şike yapılmış olsun. İkisinin de bi farkı yok.
Tabi bunu tamamen sorduğum soruya dayanarak söylüyorum. Dört büyükler taraftarının, hangi takımı tutuyor olursa olsun, benim takımım tertemiz diyebileceğini sanmıyorum. Sanki bu şike olaylarından önce kimse bu tip şeylerin olduğunu aklının ucundan bile geçirmiyordu da, fener hedef alınınca bir anda pislik takım öbür tüm takımlar tertemiz oldu.
Bunları biz yaptıysak başkaları yapmıyor mu sanki ühühehe diye söylemiyorum. Ama gelip de fenerliler şike yaptığımız çıkmasın diye bekliyor vah zavallılar demek de saçmalık, tabii eğer şuan veya tüm bu şike olaylarından önce her takım tertemiz diye düşünmüyorduysanız. Yok öyle bir inancınız yoktuysa da gelip de spesifik olarak fener taraftarına bok atmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

fener MAA'ı da desteklemişti yalnız ;)
onun olayı bambaşka zaten, nihat özdemir ağzından kaçırmıştı, neredeyse "bizi kurtarsın diye yolunu yaptık ama beceremedi" diyecekti. sonra da maa durumu çakıp bazılarının galiba haberi vardı olacaklardan diye atarlı bi konuşma yapmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

"Tatar Ramazan" said:

Geçen sene Gs de ligte kafaya oynasaydı bizden beter durumda olurdu, asıl bunu kabul etmeyenler acınacak durumda

Birşey bulamayınca böyle mi güçlendiriyorsunuz elinizi?

Git kendi meydancı başkanına acı? İlla seviyesizlik yapacaksınız

Seviyesizliğin kralını siz yapıyorsunuz Ua forumuna çevirdiniz, önceki sayfada acıma lafını ilk atan sizin arkadaşınız al gör;

souldarkorn said:

ispat edilemesinde varsın şike yapılmış olsun. Biz yırtalım bir şekilde diye düşünen fenerlilere acıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

/popcorn

habertürkü savunanlara gelsin..

bune abi :D sürekli anti fener kasıyor adamlar

http://www.haberturk.com/yasam/haber/719064-fener-bahce-koyun-hirsizligindan-tutuklandi

Kafaya gel :D

Habertürk koyun çalması için Fener Bahçe ismindeki adama da para vermiştir sırf bu haberi yapmak için. ODOMOZO LOKOLOYORLOR!!!
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

"Tatar Ramazan" said:

Geçen sene Gs de ligte kafaya oynasaydı bizden beter durumda olurdu, asıl bunu kabul etmeyenler acınacak durumda

Birşey bulamayınca böyle mi güçlendiriyorsunuz elinizi?

Git kendi meydancı başkanına acı? İlla seviyesizlik yapacaksınız

Al sana seviye

vaperon said:

poopla said:

/popcorn

http://www.haberturk.com/yasam/haber/719064-fener-bahce-koyun-hirsizligindan-tutuklandi

Habertürk koyun çalması için Fener Bahçe ismindeki adama da para vermiştir sırf bu haberi yapmak için. ODOMOZO LOKOLOYORLOR!!!
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

poopla said:

/popcorn

yok abi ben habertürk addict bi insanım. sürekli garip trip haberleri var böyle savunmaya bile laf atan tek gazete şuanda o yüzden yazdım. sakin ol
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...