Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

Her şey iyi hoşta özellikle Sadri Şener'in sonradan şahin kesilmesine çok ayar oluyorum.
Adam yıllardır AY ile olduğu ortamlarda hazır olda duran asker gibi takılırken, AY içeri girince aslan kesildi.
Yahu senelerdir futbol dünyasını eziyor herkese fırça atıyor bu adam niye daha evvel bayrak açmadınız buna peahhh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aziz Yildirim: "Torbalarda para varmış. Durdur, paraları yakala, zabıt tut, kanıtla.. Bunlar nedense olmamış."

Kulübün tüm hesap akışını belgeleyip gösteren Aziz Yıldırım:'' İddia edilen 13 maçta, parasız mı şike yaptık ?.''

he operasyonu yarım bıraksınlar ondan sonra da niye sadece bizi takip ediyorlar ühhüü

havale/eft açıklamalarına bakın şike yazıyor mu
hani şike yapmıştık?
hangi maç da yapmışız o bile yazmıyor dekontlarda, poşetlerde de etiket yok
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım:''Bülent Ataman Trabzon kökenli bir kalecidir.Neden ifadesi alınmıyor''

Aziz Yıldırım: "Korcan'ın kız kardeşine araba alındığı söylenmiştir. Korcan'ın kız kardeşi yoktur."

Aziz Yıldırım: "Bu sebeple Mehmet Berk'ten şikayetçiyim. Olmayan kızkardeşle, nüfusu bir arttırıp, gayri safi milli geliri düşürmektedir."
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

Aziz Yıldırım: "Korcan'ın kız kardeşine araba alındığı söylenmiştir. Korcan'ın kız kardeşi yoktur."

Aziz Yıldırım: "Bu sebeple Mehmet Berk'ten şikayetçiyim. Olmayan kızkardeşle, nüfusu bir arttırıp, gayri safi milli geliri düşürmektedir."

ahah adam savcıya ayar veriyor aklı sıra.

madem bu kadar gelir gider hesaplıyor;

30 bin lira aylık gelir bildirip savunmada ben bu kulube cebimden 30 milyon dolar verdim sorgusuz sualsiz demek?

fdgfd

Bir adam var, kulübü için şike yapmış, her şey sayfa sayfa ortaya çıkmış, dillere düşmüş, bütün her yere rezil olmuş bir adam var, bu adamın saçmalamalarına, oturup "savunma" diye Fenerbahçe tarihi anlatmasına, "İlhan Ekşioğlu tesislerde çatı yaptıracakmış, inşaatçılarla anlaşamamış, bunlar konuşuldu" demesine "Başkan her şeyi çürüttü!!!" diyen bir taraftar güruhu var. İnanılmaz resmen. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

benjani said:

30 bin lira aylık gelir bildirip savunmada ben bu kulube cebimden 30 milyon dolar verdim sorgusuz sualsiz demek?

fdgfd

Bir adam var, kulübü için şike yapmış, her şey sayfa sayfa ortaya çıkmış, dillere düşmüş, bütün her yere rezil olmuş bir adam var, bu adamın saçmalamalarına, oturup "savunma" diye Fenerbahçe tarihi anlatmasına, "İlhan Ekşioğlu tesislerde çatı yaptıracakmış, inşaatçılarla anlaşamamış, bunlar konuşuldu" demesine "Başkan her şeyi çürüttü!!!" diyen bir taraftar güruhu var. İnanılmaz resmen. :D

allah aşkına bukadar saçma sapan bi mesaj olabilirmi ya

1. bahsedilen 30 bin liralık gelir mevcut sabit geliridir adamın.

2. insanlar hayatlarının değişik dönemlerinde ayda 1 milyon 10 milyon para elde edebilir 10 sene sonra bu gelir 30 bin lirayada düşmüş olabilir.

Orda gelir bildirimleri esnasında adamın teki aylık gelirim 0 demiş çalışmıyorum şu an demiş. E o zaman bu herif ölsün açlıktan ?

Ayrıca onuda geçtim bu herifin dayısı Faruk Yalçın. Faruk Yalçının yiğeninin 30 milyon lirası olması kadar doğal bişey varmı ?

Ya hadi git küçük çocuk
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

benjani said:

fdgfd

adam şirket gelirini degil kendi maasını gosteriyor. sunu anlıyamadın sanırım.. sirket adamın, isterse tum parasını yatırır klube :)

bu arada amma gaza gelmissin masq az relax, gs cekememezligi filan demissin adam kimse temiz degil diyor, e bu da yalan degi.

surekli olarak nerdeyse her bransta tokatladıgı GS nin neyini cekemeyecek , ezeli rekabet denen birsey var lol. TS den de bahsediyor adam..

senin mantıgına gore ünal aysal da aynı seyi yapıyor, yılların verdigi butthurtle ufleyerek sonmez filan diye zırlıyor..

yani var ya iciniz hop hop ediyor birseyler olurda aziz yıldırım dısarı cıkar diye haha :D
Sosyal ağlarda paylaş

A.Yildirim: "Buca maci sike denildi ama iddianameye girmedi. Emniyeti tebrik ediyorum. Berk istifa etsin vicdani varsa"

Aziz Yıldırım "M.Ali Aydınlar bana hastane ziyaretinde dedi ki , eğer Sivas ile berabere yenilseydik savcı Berk bu davayı sürdürmeyecekmiş "

Aziz Yıldırım: Erman Toroğlu ile ilgili 10 sayfalık bir yanıt hazırladım. Burada özet yapacağım. gerisini yüzüne okuyacağım.

Aziz Yıldırım: "Beni Erman Toroğlu madem şikayet ediyor. O zaman gelecek buraya!"

A.Y.: "Savcı Berk,İ.Akın'a evde küçük bir çocuğu olduğunu hatırlatıp,onu tekrar görmek isteyip istemediğini söyleyerek ifadesini almıştır.''
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi baktim da bu nedir abi??

Savunma diye adam surekli Gs de yapti falan diye zirvalamis. Saka mi bu?
Ben hakkimizdaki iddialari dogru duzgun curutecek bir savunma bekliyorum baskandan. Resmen kamuoyuna oynuyor. Savci ile polisi istifaya falan cagiriyor. Nasil bir stratejidir bu.

En basindan istifa edip yapacaktin savunmani baskan... Su an kusura bakmayin ama Fenerbahce camiasini zirh gibi kullanarak davadan siyrilmayi amacliyor hissiyatina kapiliyorum. Aklanirdin gelirdin tekrar baskan da olurdun. Hem de dimdik.

Akli selim bir taraftar sorgulamali ve iyi tartmali bunlari. Malesef hayal kirikligi benim icin. Herkes kotu bir sen mi dogrucusun baskan??

Belki kume falan dusmeyecegiz ama tarih bu rezilligi her zaman yazacak. Aferin baskan. Muthissin...
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde cidden ben sizden ayrı bişeymi okuyorum ?

Sürekli Gs denmiş deniyorda her kulubun adı geçiyor. Galatasaraya dediği şimdi namus bekçiliği yapanlar bu illetti türkiyeye getirenlerdir. Biz bişey yapmadık burdayız onlar dışarda dio.

Biz yaptık ama gs de yaptı fln nerde bunlar ben göremedim ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...