BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 beta 3 oynadınız mı silahlar olunce bi sonraki tura yerde kalıyodu olu olarak gezip yerdkei awplerin yerini erzberleyip silah almadan oraya kosuyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 BonePART said: beta 3 oynadınız mı silahlar olunce bi sonraki tura yerde kalıyodu olu olarak gezip yerdkei awplerin yerini erzberleyip silah almadan oraya kosuyodun <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Şu oyunu 32 kişi oynayanlar yüzünden "csde taktik ne arar yeaaa" diyenlere cevap vermiyorum vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 "Normalde 5 kişi oynanıyor, public serverlarda takılan nooblardan biri de sensin heralde" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 cs ye eski diyorlar da ben i7 li GT555 li dizüstümde hala DOD source oynuyorum hayvanlar gibi, ne olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 tam ergen virali olmus ya. o sıklar ne oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 MeSh said: 5.2'de colt hala zoomlu muydu? 6.1'de mi gitmişti nolmuştu.. 10 yıldan fazla olmuş abi. ilerlemek lazım bi noktada. zoomluy ve susturuculu kolt oyundaki en imba silah ıolabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar