Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 SOL ü bilmemde un nin 2 galaksi ilerisine kurdum guzel fln ama para yok tasıyacam yer yeterlı dııl bende ordan yattım[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ala ala accye giriyorum tam sececegim yerde armageddon vs serverlarda secıp go diince masaustune donuyo ?!![signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 olmaması lazım, oyunu bi daha kur. sol e o kadar yakın yerde (benim oynadığım frontier wars için söylüyorum) dolaşmak çok sakat direk pk ların mekanları.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yeniden farklı klasorde kurdum duzeldı sorun o kadar yakında bulmak bence buyuk sans pklar her cıkısta bulunuyo nasılsa yaptıgımız topuk aynı topuk (:[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 servermı göçtü bişey oldu couldn't connect try again diyo :) bu arada rep. i nasıl arttırıyoruz ben en fazla 33 colonist alabiliyorum param var gemide kargo holdda var 80 tane yani bulsam alıcam colonist ama yok sola baktım dünya dediğiniz yer mapte pembe görünen yer dimi? banka falan var shipyard var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 download ediyorum,inşallah değer.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 SOL de yok. onun dışındaki starportlara bakıcaksın lounge diye bi bina oluo reputation ı tamamen kolonist taşımayla yaptım, evil npc öldürerek artıodur kesin.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 öldürebileceğim basit npcleri nasıl bulcaz? sol'dan nasıl çıkıcaz? bir de ilk başta savaş yapçaksak, gemiyi neyle upgrade etmek lazım?[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 SOL den normalde nası çıkıosan öyle çıkıcaksın işte warp gatelerden geçerek (mavi yuvarlak şeyler, yanar dönerli) npc tamamen random bi olay karşına çıkıyor ama basitinin çıkması tamamen şans. tavsiyem daima kalkanını en az 1000 de tut.kalkan kendini doldurmaz satın alıcan. gemiye upgrade kasma önce ilk gemi ile geziosan bi onu değiştir düzgün bi savaşı sınıfı gemi al.sonra yaparsın upgrade ini ki bunlar çok para isteyen işler o kadar paran olduğunu sanmıyorum şu an.. ?[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ben battle grounds mı ne öle bi serverda başladım 0.7/min warp olan Gerçi şu an bitti yakıt ama gezegenin birine yerleştim 1000 tane colonistle hehe 200 kargo holdlu flower shipim var 270k da para var colonistleri dünyadan taşıyomuşuz çözdüm sonunda lol 200 er tane alabiliyosun dünyada adam çok nasolsa :) yalnız 1000 taneden fazla koyamadım ben max. 1000 sanırım Bide bio. daki researchlar falan var military research vs. onlar ne işe yarıyor? ben %100 cons. yaptım rafinery kuruyorum şu an [Bu mesaj EagleEye tarafından 29 Temmuz 2004 08:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Arkadaşlar okudugum kadariyla bu oyun Dune Serisini animsatiyor bi Worms lar eksik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sadece Spice dune den alıntı başka bir alıntı yok gözlemlediğim kadarıyla Eagle iyi gitmişsin(0.3le olmuo hehe).sadece dünyadan değil her starport dan alabilirsin kolonist ama sanırım dünyada bonus gibi birşey var military ve research ü falan starpedia dan okuyabilirsiniz.genel olarak military biodome defansını geliştirio.research ise random olarak bişey verio size starpedia da neler verebileceği yazıyor. ben kullanmicam onları, gerek görmüyorum.birden fazla kolonim olursa belki research.. ki sanmam 1 den fazla kasacağımı. herkes öğrensin şu oyunu da bi kaç gün içinde birlikte aynı yere başlayıp corp umuzu kurup terör estiririz :)[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ha bi de belirtmeden geçemicem o flower ship kadar gay bişey olamaz alt attack ini dene tabla nası bi görüntüdür o ya 200 cargo hold u olmasa üstüne para verseler kullanmam.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 lol valla en çok kargo hold onda var şu sıra savaşmayı düşünmediğim için onu kullanıyorum ben bu arada sadece başlangıçta verilen 2000 warm pointi bitirdim ben toplam 2-3 saat oynadım yani yeni başladığım serverda :) ayrıca biraz daha zor bi server 25k ile başlıyosun ve yanyana starpot 3 tane bulabildim ben sadece onlarda paso kullanıldığı için fazla kar getirmiyor tabi şu an 200 kargo holdum olduğu için para pek problem olmuyor :) Ha bide şunu öğrendim spice diye bişi satılıyor ya onu kullanıp warm point elde edilebiliyor jettison mu ne öle bişi var orders kısmında ordan spicesları yakıp yakıt elde ediliyor 1 spice=1 warm point ama biraz pahalı oluyo tanesi 500 dolar falan [Bu mesaj EagleEye tarafından 29 Temmuz 2004 09:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 oha ben onu bilmiodum jettison sadece uzaya atar normalde. valla ince hesap yapmak lazım.fighter alırsam spice yakıp parayı npclerden çıkarmaya kasabilirim. bir daha başlarsam kesin evil oynicam çok daha kolay gibi gözüküo hele ilk 3 gün prot. varken ohoo.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 evil olmanın dez avantajı ne? koloni falan kuramıyormuyuz? yada ticaret yapamıyormuyuz? ayrıca şimdi koloni falan kurdumda neye yarıcak bu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Üüüüüüüüüüüüüü. P3-800 320 ram geforce2 mx makinada çalışmadı ühühüüüü. İnşallah evde çalışır.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yavaş yavaş çakmaya başladım oyunu ama asıl sorun internetimde.. oynayamıyorum oyunu :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ben çaktım çakmasına ama 0.7 ile başladıgım serverda malmal şeyler yaptıgım ıcın parayı bıtırdım sımdı orda kasmak zor geliyor her ne kadar warp fuelım 3000lere gelmıs olmasına ragmen diger yandan basladıgım 0.3luk serverdada ıyıyım ama bu seferde 0 warp fuelle takılıyo orda (: ehüehü ayrı acc ilede girilemiyor 0.7lige ipden çakıyo alet kaldım yane..[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Valla ben New Explorers da başladım 0.7regen. 1250k yaptım :D Silahı değiştirdim sadece. 45 cargo yetio şu an. Taxi olayı çok güzel olmuş :D Şu UN controlled alanda bir gezegene çekip oyundan çıkınca saat başı para alıo ya :D O uyuz bi durum. Colony olayına bendemi girsem naapsam.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Catscratch bende new explorersda başlicam Gelroth olcak nick görürsem beraber takılalım gerçi ben biraz sümüklü sümüklü gezicem ama eheh :)[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ya neden car car oyundan düşüyorum bilmem..birde bağlantımı kaybediyorum,oyundaki connection losttan ziyade... Sanırım Modemin Hardwaresel firewallından :((( Var mı ZoomX4le bağlanıp düşmeden oynayabilen? Connection LOST! Bayağı bir kaptım ama...Çok zevkli bir şey ama carcur düşmekten oynayamadım :[...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Modemin firewallını kapat Başka bi firewall kur modeminkinden programlara izin vermek falan kastırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Modemin firewalldanmı ki? :( ek edit: yanlız şöylede bir olay var ki, eğer ki modemin firewallından olcak olsa,30 dakikadan yada random bir zamandan sonra düşmem ki oyundan... Bazen 30 dakikada CONNECTİON LOST diyor..Komple tüm bağlantım gidiyor,bazende hiç gitmeden devam ediyor uzunca bir süre..ama eninde sonunda gidiyor :] [Bu mesaj Halfmumi tarafından 30 Temmuz 2004 04:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yok abi... Modemden mi bilmiyorum ama.. Bağlantım gidiyor oyunun 3.-5. dakikasından sonra :((( Oynamak haram herhalde bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar