EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 lan herşey çok pahalı. kafayı yemek üzereyim. yazın düğünüm var ve bi ton masraf aktı hala da akıyor akıl almaz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 evlilik çok güzelmiş diye başlık açma da 6 ay sonra:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 geçen hafta beyaz eşyaları aldık. fırın, mikroldalga, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, katı meyve sıkacağı, ketıl, kahve makinası, mutfak robotu, kurutma makinası, full hd led tv falan derken 20k yı bırakıp çıktım fgdgfd. önümüzdeki ay da mobilyalar girecek. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 2 ailede kalabalıksa ve sevilen biriysen:) nikahta takılacak altınlarla çıkartırsın parayı dert etme... ama kalkar nikahtan sonra millet göbek atıp ,damat havasında halay çekecek diye düğün yapmaya kalkarsan o zaman yandın işte, ooohoo sen daha katı meyva sıkıcağını şimdiden alıyorsun yanarsın tabi:) ilk evlendiğinde bi zahmet kendin sıkıver meyveleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sene 2012 hala evlilik, kiz isteme fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Laorx said: sene 2012 hala evlilik, kiz isteme fln... ailesini öldürüp kızı dağamı kaldırsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tinu said: ooohoo sen daha katı meyva sıkıcağını şimdiden alıyorsun yanarsın tabi:) ilk evlendiğinde bi zahmet kendin sıkıver meyveleri almışken tam olsun dedik tam girdi adsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 2 sene sonra, çocuk yapmayın diye bir başlık açacak muhtemelen. doktoruydu,hastalıktı,mamasıydı,beziydi vs... valla ben bez olayından gına gelmişti, eşime bırak aç altını sıçsın yere ben temizliycem demişliğim var. günde 3 defa sıçılırmı lan.. bez bu bez dünya para. neyse şimdi 6 yaşında, pepee ve wings kızları başıma bela şu an, yok wings in kanadını al, yok çantasını al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 katı meyve sıkacağı kadar dangalak bir icat varmıdır acaba merak ediyorum,emin ol 1 yılda toplamda 10 kereyi geçmeyecek kullanma miktarın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 abi böle şeyleri iyi planlamak lazım ama benim naçizane fikrim şu, herşey alınır olur, aceleye getirmemek lazım. İkinizde çalışıosanız yavaş yavaş bişiler olur. Aciliyeti olan eşyaları alsaydınız keşke önce, ben öyle yapıcam misal (inş). Beyaz eşya, ütü mütü. Geçici bi yatakodası takımı, bi kaç dolap. Mutfak eşyaları vs. Sonra zamanla, her şeyin güzelinden yavaş yavaş çok darlanmadan alınır. Ev açmak kolay deil tabi, ama büyüklerden gördüğüm, yavaş yavaş kendince yaptığın şeyler daha güzel daha keyif verici olduğu. Hem daha değerli olurlar :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 buzdolabi alsan yetermis, gerisini kadin yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tinu said: 2 sene sonra, çocuk yapmayın diye bir başlık açacak muhtemelen. doktoruydu,hastalıktı,mamasıydı,beziydi vs... valla ben bez olayından gına gelmişti, eşime bırak aç altını sıçsın yere ben temizliycem demişliğim var. eskiden hazır bez mi varmış diyeydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bu arada şöle bi site var, engellemen lazım hanım görmesin eheheha http://www.thefancy.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 evlenirken edinilmesi gereken zorunlu şeyler; avukat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Suark said: kendince yaptığın şeyler daha güzel daha keyif verici olduğu. Hem daha değerli olurlar :p. bunları da kendimce yapıyorum ama keyif vermiyor dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 hocam bak sana tavsiyem herkesi nikaha çağır, ama sakın düğün yapma bak düğün kadar gereksiz bir masraf yok dünya para gidiyor, şimdi eşyalara ıvır zıvıra harcadığın parayı , nikahta çıkartacaksın o şekilde bak olaya, ama düğün yapma sakın, ikna et eşini o istiyorsa , milleti eğlendiricem diye dünya para dökme. bak 1 çeyrek altın ne kadar bilmiyorum 130 felandı sanırım, ordan hesapla işte nikaha kaç kişi gelir ne kadar altın takılır felan, moral olur sana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 160 küsür çeyrek. arkadaşlar evlilik öncesi dert, evlilik sonrası apayrı dert :D her na kadar umursamıyacakta olsanız bencede evlenemyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 söylemeyin böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 niye lan düğün güzeldir,o gün altına edecek derecede bir korku&heyecan karışımı ve o akşamı yıllarca düşlemekten o gün hiçbir şeyi düşünememek sdsdsd,ama tabii ben o stresi halayla atmıştım şununla alıştırmaya başlayabilirsin AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 abi o ev esyalarinin bi kismini kiz tatafi bi kismini da erkek tarafi alir.yemisler seni galiba cok pis. gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 düğünün nesi güzel yaw! millet çıkıp halay çekecek diye onca stres çek, üstüne kafadan 20 30 bin tl bayıl sadece 1 gece için, sazlı sözlü bir restaurant da yemekli bir organizasyon yaparsın, yakın aıleniz dostlarınızı çağırırsın, herkesde kendi parasını kendi verir, isteyende çıkar , göbekmi atacak halaymı çekecek ne yaparsa yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 saplashaman said: katı meyve sıkacağı kadar dangalak bir icat varmıdır acaba merak ediyorum,emin ol 1 yılda toplamda 10 kereyi geçmeyecek kullanma miktarın :Syalan ben iki günde bir havuç suyu içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 abi düğün günü zaten önemli olan,utangaç olmamak,rezil olacaksın,bizim buradaki adetde(çoğu yerde vardır mesela)eşimin amcası kaçırmaya çalıştı beni kavga çıkmıştı birde öyle adet var,kaçırırlarsa mıçtın... en az 500-1000 lira arası para istiyorlar,kardeşimi kaçırdılarda oradan biliyorum ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ahaha süpermiş =) ya aileler görmek ister böyle şeyleri, ama düğün illa halaylı zurnalı yemekli olacak değil. Farklı alternatifler denenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tinu said: neyse şimdi 6 yaşında, pepee ve wings kızları başıma bela şu an, yok wings in kanadını al, yok çantasını al... ahahahah wings'e benim kardeş de takmış durumda yine bi ara büyüyünce wings olucam diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar