Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fırlatıp vurmaca

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aa bu diilmiş lan[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam

[Bu mesaj Chemical tarafından 17 Ekim 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
18 yaptım[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Mesaj tarihi:
Bune boyle :D[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Mesaj tarihi:
oyun güzelmiş ehe 12 den öteye gidemedim[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Mesaj tarihi:
30 u bende geçemiom ... 30 a kadar yaptım sonra sıkıldım diyenlerde geçememiş olabilirler mi acaba ? : D[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Mesaj tarihi:
30 uncu bölüm harbi abuk subuk bişiy ama ya :D o ortadaki yaratık sinir bozuo :D
bende 30 da bıraktım valla.. baydı :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
eheh 32 de geçemioz napcaz ? :) geçemediğim diğer bölümler için şurdan şöyle çarptırsak fln gibisinden fikir yürüterek geçtim ama bunda nerden ne yapıcam bilemiyorum walla ...

fikri olan varsa söylesin :)[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
  • Yeni Oluştur...