Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 sadece kablomu oo :) kutu içinde cd+kablo+kulaklık+2 yıl garanti vs. çıkıyor :) babamı nasıl ikna edicem, genelde kırmaz beni hmm :([signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 31) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 benim aldığım pakette cd kablo 2 yıl garanti vardı ama kulaklık yoqtu..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bide derler, "ülke krizde" yalan.[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hmm s65 de mp3 calma yok ama 1.3 mpx kamera war 6230 da da mp3 calma var ama kamerasi s65 kdr ei degil.. hangisni tercih etsek ya.. Telefon ureticilerine kafam girsin bu arada milyarlik tel yapiyolar bi ozeligini mutlaka cikariolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 haa S 65 aldiktan sonra prog araciligi ile mp3 dinleyebilir miyim ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 7610 a program indirmene görek yok çünkü zaten içinde mp3 player var... s65 ile 6230 arasında kaldıysak nokia 6230 bence.. :) babamda var güzel telefon..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 32) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 6230 alınmaz symbian yok.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ama kamera olarak s65 bariz bi sekilde ustun degil mi ?? 6230 la s65 arasindaym s 65 alcam buyuk ihtmial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 s65te bluetooth varsa al guzel telefon.[signature][hline]little tauren, come my near i'll say you a couple of things first thing the life isn't a game, it's dangerous, if you want to continue your life, you must be careful second thing is, i'm the most powerful player of the battle.net, now, OBEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 var var olmas mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu 7610'un nesi seviliyor onu anlamıyorum. özellikse 6230 ve 6630 daha iyi. tuş takımıysa gaydırıguppak bir tuş takımı. yok sadece modaysa bak o olur. ha bi de bu kadar "nokia da nokia" diye tutturmaya gerek yok bence. sony ericsson k700 var, ve şu ana kadar hiç bir hatayla karşılaşmadım, "resim çekip kaydedememe" gibi şeyler yok yani. ha tabii yeni çıkan her telefonda muhakkak hata vardır büyük veya küçük. ilk çıktığında nokia 3310 almıştım, ve bir sürü hatası vardı, 1 ay-2 ay sonra yeni sürümünü çıkarttılar, o hataları giderdiler. Alacak bazı arkadaşlar da tam o zamana denk gelip almışlardı, daha stabil 3310 kullandılar. O yüzden mutlaka yeni bir telefon çıktığında 1-2 ay bekle öyle al. Hem fiyatı az da olsa düşer, hem de bazı hataları düzeltilir vs.. cep telefonu alacaklara, nokia'dan 6230, sony ericsson'dan ise k700 öneriyorum, özellikleri şu 7610'dan çok daha fazla, bir de kontrolleri de kolay.[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Ekim 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar