Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 nokia'nın yani 6670'i çıkacak. ne zaman çıkar bu telefon? bunu beklemelimi yoksa gidip 7610 almalımı.. gerçi aralarındaki tek fark tuş takımı farklı vede 6670'in pps,world,exel gibi uygulamaları çalıştırması.. yardım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 30) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bence bekle, yani 7610 da yeni şu anda ama ben paso milletin elinde görüyorm ben bekle derim çnku ben de bekliorm :D[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 şuanda 7250i kullanıyorum güzel telefon küçük ama çok sıkıldım yani değiştirmek aşırı geliyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 30) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bak simdi sanırım 7260 di krom kaplı tus takımı var garantilis igelmedi spot u dogubank ta 1 milyardan fazla gereksiz pahalı boyle yeni cıkanlar cıktıktan 3-4 ay sonra alıcaksın ki ozamana kadar cok beklersin 7610 dogubankta 930-970 milyon arası garantili 730-780m arası spot bulabiliyorsun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 alırsam zaten teknosa'dan alırım :) 1.149 milyon teknosa'da hmm..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 30) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 onun taksidi vardı o çok iyi ya.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 teknosadan kazık da alırsın yanında onada 12 taksit yapıyorlar[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 sanmam çünkü hemen hemen teknosa açıldıgından beri tüm cep telefonlarımı teknosa'dan aldım.. 12 taksit olması gerçekten iyi ama bunun dışında ürün alırken içinde usb data kablosu + şarj cihazı + cd + el kayışı + kulaklık ile veriyorlar.. bunlara nereden baksan en az 200-300 milyon.. ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 30) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 valla ben 7610 kullanıyorum gayet memnunum... kamerası güzel, video'su sağlam bir ses çıkartıyor maşşallah teyp mübarek.. 7260'ın 7610 kadar özelliği olacağını zannetmiyorum.. 7610'un 2 eksiği var: Kızıl ötesi (eksik sayılmaz gerçi) ve Radyo. 1,3 Mp foto çekiyor, mp3, waw gibi sesleri yazılımsız destekliyor. içerisine 10 tane mp3 ayıyorum en sağlamlarından işte MP3 çalar.. tabi 7610 için yorumlarım bunlar.. diğer telefonlar hakkında fazla bilgim yoq[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 6670 in şeklini sevemedim bir türlü ben ya çok köşeli gibi 6630 düşünüyorum yada 7610[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 7280 i inceliyordum da bunun tuşları nerde ben bulamadım =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Siemens S65'e bi bak derim Nokia millletin ellerinde dolanip duruyor garantilisi 780 ile 850 arasi degisiyor fiyati.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Nokia'dan şaşanı Allah Affetmez..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 esas nokia alani affetmez...Her telefonda muhakkak bi ozeligini cikario serefsizler... 7610 yapiyolar 1 mlyar kusur fiyat biciyolar radyo yok infraRed yok. pehh... orc lord gibi bende de 7250i var sekli semali sik telefon aslinda tam ki telefon u . ama pek bi ise yaramiyo teknoloji olarak... S65 almayi planliorm olmassa 6230 alicam.. orc _lord sende s65 i arastir bence gayet iyi... Disarda 750 mlyn garantili // bascuda flm 820 mlyn cardfinans weya garanti warsa net ten al pesin e 8 taksit. yoksa pesin uzerinden 750 ye pazarlik yap.. gerci b koy de sordm gidip sirkeci den sorcan tabe.. S65 de her bisi var ayrica bluethooth kulaklik da hediye.. -tasarim -mp3 bluethooth infraRed -1.3mpx kamere -mmc bellek yuvasi v.s v.s yani 7610 dan daha fazlasini hem donanim hem teknoliji olarak sana sunuyo ve daha ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bu sayfaya da goz atabilirsin http://forum.paticik.com/view.php?id=91943 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bence 7610 alıp radyo download etmek de bi çözüm[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 radyo nasıl download ediliyor bilgisi olan var mı??[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 konun baska ama 6600 da radyo dawnload edılıomu?[signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 edılmıo mu?[signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 valla bi bilgim yok ama .. bence radyo dl dedigiimz en fazla ayni net ten dinlemek gibi olabilir. yani bi prog cekersin sonra Gprs uzerinden dinlersin flm . cok da ekonomik bisi olmas.. direk donanim olarak radyo yoksa yoktur programla olmas heralde.. neyse bilen biri yanitlasin Edit : ya da nokia musteri hiz lerine e mail atin sorun [Bu mesaj Kithnos tarafından 16 Ekim 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 s65 mp3 çalmıyor diye biliyorum?!?! çoğu sitede kontrol etmiştim biş baskuda da mı ideefixe de mi ne mp3 çalıyor yazıyordu ama emin olamamıştım[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bence bekle derim.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 nokia'dan bencede şaşmamalı. nokia'nın yazılım hatası çok az. sony ericcson larda bir çok yazılım hatası vardı. örneğin fotoğraf çekip kayıt etmemek gibi.. nokia dışında telefon alma imkanımda yok çünkü tüm telefonlarım nokia bunu dışında ailecek nokia kullanıyoruz. babam başta olmak üzere nokia dışında telefon almama izin vermez.. 7610 almaya karar verdim şimdi babamı ikna etmem lazım :-p 7610 güzel telefon yeni çıkacak olan ise aralık'ın sonunda çıkacakmış hiç bekleyemem çok sıktı 7250i.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 31) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 16 Ekim 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 En doğru tercihi yapmışsın... her ortamda istediğin kadar Foto Video çek getir pc ye at... Kablo hediyesini almayı unutma :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar