Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye vs Çin Starcraft 2 Hazırlık Maçı


Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Haftaya esl'in ülkeler arası maçları başlıyor onlar öncesi hazırlık maçı

esl ülkeler arası turnuva : http://www.esl.eu/eu/sc2/country_championship/2012_showmatch_turkey_china/match/25350675/#/eu/sc2/country_championship/2012_groupstage/rankings/

tr vs çin : http://www.esl.eu/eu/sc2/country_championship/2012_showmatch_turkey_china/match/25350675/

1x1
Darkswarm
mufduu
Sleeep
Spartacus

2x2
Sleeep + mufduu

yayın büyük ihtimalle olcak düşer link buraya olursa :)

türkçe yayın : http://www.twitch.tv/eslturkey
fantezi isteyene çince yayın : http://www.twitch.tv/ft2582163.com?format=com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mufduu güzel oynadı ama rakibi fecaatdı helionları içeri kaçırması sonra bütün işçileri bir araya yoplayıp helionlara yem etmesi felan gold vs mufduu mu dedik bi ara.

Spartacus de güzel oynadı ilk maçta alışıla gelmemiş bir phoeninx olayını ikinci maçta çok güzel aşması 3. maçın ise denediği takiğin olmamasından kaybetmesine rağmen hakkını verdi boşuna high master olmadını gösterdi bize, ama sanki az bişicik daha haritanın ücralarına scout etse tam olcak.

Sleep üzdü bizi :P 1 immortal yeterdi be master yoda 3 tane çok oldu :P normal oynasa sleep kaybetmezdi 2 maçtan en azından birini bence.

Snail fazla bayındırlık meraklısı çinli terranı ilk maç güzel sobeledi dedik budur, sonraki 2 maç dedik bu değildir, ah be hocam herifin arkası çok koftu 2 dropla nevrini döndürürdün o cücüğün,

2v2 maçında süper başladık adamlardan 1 ini iptal etti mufduu ile sleep dedik budur. sonrasında medai iftar larımıza yakısmadı 1 kişi kalan rakibe baskıyı koycaz derken adam tek başına kötü koydu (tavrını yanlış anlaşılmasın :) ) dedik bu değildir. sonraki maçı zaten yaşanmamış sayıyoruz o golden sonra konstantrasyon gitti.

yenerik biz bunları biraz daha tecrübeli olsak,

ne demiş atalarımız.
En iyi çinli ölü çinli. :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...