SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 şimdi avea olan hattımı türkcelle taşımak istiyorum.aveanın internetinden pek memnun degilim.türkcell'de böyle aveada olan gibi heryöne konusma+internet paketleri varmı?hatta taşımışken babamada böyle cok abartı olmayan bi telefonda alabilirim taahhütle.sitesine baktım ama pek bişey bulamadım varmı bilgisi olan? edit:vodafone'da olabilir avea baydı artık facebook acamıyorum 3g'le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 faturalimi faturasizmi? kac dk konusma, kac mb internet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 vardır tabi bende siteye bakmaya üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 faturasız 250 mb internet yetiyo genelde aylık bi okadarda konusma fln olsa yeter yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Abi illa ki vardır diğer operatörlerde de öyle seçenekler.. Avedan kurtulduğun iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 daha kurtulmadım ya internetten bulamadım cıkıp bakıcam birazdan vodafone tcell fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar