kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 lan daha yılbaşında almıştım norton 360 ı. nabarlarsa yabsınlar valla. bi daha para veremem yıl sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 di said: xetraynex said: tiLi said: Dalgınlığıma gelip çift tıkladım diye beyinsiz oldum şimdi yarasi olan gocunsun Gelip gerizekali desem, sonra sen "hop noluyo lan!" dediginde yarasi olan gocunsun desem OK o zaman ? bence ortaya "gerizekali" diye mesaj atsan gelip kendine "hop ne diyon sen lan" diye yanit yazardin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Oo hakaretlere devam diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 kasmasın dersen nod32 bende efsane pc var yavas kassın dersen kaspersky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Selam, Norton Internet Security 2012 kullanıyorum. Sorunum yok. 3PC/1 year seçeneği ile 38USD'e ebay'den almıştım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 di said: Oo hakaretlere devam diyosun. ben orda espiri yapmisim en iyi antivirus insan beynidir diye -tamam gercekten oyle ama antivirus yine kullanmak zorundayiz ben de kullaniyorum- sonra yaraniz varmis gibi dalasiyonuz arkadas, bi rahat olun kasilmayin akisina birakin kimseye hakaret ettigim filan yok, kuyruguna basilmis sey gibi herseye havlamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Dansoz gibi kivirmak diye buna denir heralde. Yarasi olan gocunsun diye sacmalamaya devam ettigin noktadan once kim nasil satasmis sana gosterir misin ? Kuyruguna basilmis kopek gibi havlamak da gayet acik secik hakaret. Resmen "kim kufur ediyo &^'%^^+'^& lan!" modunda geziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 MSE sistemin ağzına ediyo ya. Uzun süre Avira kullanıp MSE'ye geçmiştim, sonra tekrardan Avira'ya döndüm ama şu allahın belası update notificationları adam gibi kapatamadığım için onu da kaldırdım, nerdeyse 1 senedir antisiz vürüssüz takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 di said: Dansoz gibi kivirmak diye buna denir heralde. Yarasi olan gocunsun diye sacmalamaya devam ettigin noktadan once kim nasil satasmis sana gosterir misin ? Kuyruguna basilmis kopek gibi havlamak da gayet acik secik hakaret. Resmen "kim kufur ediyo &^'%^^+'^& lan!" modunda geziyosun. niye kivirayim? hakaret etmek istesem ederim, yanlis anliyorsun cok agresifsin birisi bise dese de hemen laf soylesem diye bakiyorsun. biraz rahat ol kasilma, relax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 xetraynex said: bence ortaya "gerizekali" diye mesaj atsan gelip kendine "hop ne diyon sen lan" diye yanit yazardin Peki madem yanlis anliyorum anlat bakalim ne demek istedin su yazinda ? edit : Ha bir de satasilan noktayi gosterecektin, es gecmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 gercekler acidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 kasper vardı 3 gün önce bitti. memnunum ama bilgisayarı çok kasiyö dendigi icin baska bisey alsam. konuyu takip edeyim biraz güzel güzel tartısın ama kaka etmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Gerzek tipler icin adam yerine koyuyorsun simariyorlar derler ya hani. Su konu kanli canli kaniti resmen. Hadi saglicakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar