Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antivirus yazılımı tavsiyesi, parası neyse vercem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
di said:

xetraynex said:

tiLi said:

Dalgınlığıma gelip çift tıkladım diye beyinsiz oldum şimdi

yarasi olan gocunsun

Gelip gerizekali desem, sonra sen "hop noluyo lan!" dediginde yarasi olan gocunsun desem OK o zaman ?

bence ortaya "gerizekali" diye mesaj atsan gelip kendine "hop ne diyon sen lan" diye yanit yazardin
Mesaj tarihi:
di said:

Oo hakaretlere devam diyosun.

ben orda espiri yapmisim en iyi antivirus insan beynidir diye -tamam gercekten oyle ama antivirus yine kullanmak zorundayiz ben de kullaniyorum- sonra yaraniz varmis gibi dalasiyonuz arkadas, bi rahat olun kasilmayin akisina birakin kimseye hakaret ettigim filan yok, kuyruguna basilmis sey gibi herseye havlamayin
Mesaj tarihi:
Dansoz gibi kivirmak diye buna denir heralde.

Yarasi olan gocunsun diye sacmalamaya devam ettigin noktadan once kim nasil satasmis sana gosterir misin ? Kuyruguna basilmis kopek gibi havlamak da gayet acik secik hakaret. Resmen "kim kufur ediyo &^'%^^+'^& lan!" modunda geziyosun.
Mesaj tarihi:
MSE sistemin ağzına ediyo ya. Uzun süre Avira kullanıp MSE'ye geçmiştim, sonra tekrardan Avira'ya döndüm ama şu allahın belası update notificationları adam gibi kapatamadığım için onu da kaldırdım, nerdeyse 1 senedir antisiz vürüssüz takılıyorum.
Mesaj tarihi:
di said:

Dansoz gibi kivirmak diye buna denir heralde.

Yarasi olan gocunsun diye sacmalamaya devam ettigin noktadan once kim nasil satasmis sana gosterir misin ? Kuyruguna basilmis kopek gibi havlamak da gayet acik secik hakaret. Resmen "kim kufur ediyo &^'%^^+'^& lan!" modunda geziyosun.

niye kivirayim? hakaret etmek istesem ederim, yanlis anliyorsun cok agresifsin birisi bise dese de hemen laf soylesem diye bakiyorsun. biraz rahat ol kasilma, relax
Mesaj tarihi:
xetraynex said:

bence ortaya "gerizekali" diye mesaj atsan gelip kendine "hop ne diyon sen lan" diye yanit yazardin

Peki madem yanlis anliyorum anlat bakalim ne demek istedin su yazinda ?

edit : Ha bir de satasilan noktayi gosterecektin, es gecmissin.
  • Yeni Oluştur...