Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antivirus yazılımı tavsiyesi, parası neyse vercem

tiLi

Öne çıkan mesajlar

di said:

xetraynex said:

tiLi said:

Dalgınlığıma gelip çift tıkladım diye beyinsiz oldum şimdi

yarasi olan gocunsun

Gelip gerizekali desem, sonra sen "hop noluyo lan!" dediginde yarasi olan gocunsun desem OK o zaman ?

bence ortaya "gerizekali" diye mesaj atsan gelip kendine "hop ne diyon sen lan" diye yanit yazardin
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Oo hakaretlere devam diyosun.

ben orda espiri yapmisim en iyi antivirus insan beynidir diye -tamam gercekten oyle ama antivirus yine kullanmak zorundayiz ben de kullaniyorum- sonra yaraniz varmis gibi dalasiyonuz arkadas, bi rahat olun kasilmayin akisina birakin kimseye hakaret ettigim filan yok, kuyruguna basilmis sey gibi herseye havlamayin
Sosyal ağlarda paylaş

Dansoz gibi kivirmak diye buna denir heralde.

Yarasi olan gocunsun diye sacmalamaya devam ettigin noktadan once kim nasil satasmis sana gosterir misin ? Kuyruguna basilmis kopek gibi havlamak da gayet acik secik hakaret. Resmen "kim kufur ediyo &^'%^^+'^& lan!" modunda geziyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Dansoz gibi kivirmak diye buna denir heralde.

Yarasi olan gocunsun diye sacmalamaya devam ettigin noktadan once kim nasil satasmis sana gosterir misin ? Kuyruguna basilmis kopek gibi havlamak da gayet acik secik hakaret. Resmen "kim kufur ediyo &^'%^^+'^& lan!" modunda geziyosun.

niye kivirayim? hakaret etmek istesem ederim, yanlis anliyorsun cok agresifsin birisi bise dese de hemen laf soylesem diye bakiyorsun. biraz rahat ol kasilma, relax
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...