CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Selamlar Arkadaslar Uzun Bi aradan sonra gene geldim paticige 1 haftadır abimin yani 4bozo4 acc sıyle takılıyodum zor geldı acıkcası logın olmak :P ne diyim İste :D Uo Serverımı acmak icin sabah 8'den gece 2:00'a kadar calısıyoz seklım kaymıs durumda oyle boyle hayat gıdıo hosbulduk dıyorum :)[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ne dedin anlamadım ama hoşgeldin :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 gramer hatası var böyle geri dönüş olmaz.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 eet anakin, git şimdi sen, sonra "has returned" olarak geri dön bi daa.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Saeros, 16 Ekim 2004 22:48 tarihinde demiş ki: eet anakin, git şimdi sen, sonra "has returned" olarak geri dön bi daa. hahaha komik[signature][hline]Artık o bir efsane... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
breaveheart Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 merhaba ama su balonuma bir igne sokan yok mu :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: breaveheart, 17 Ekim 2004 21:34 tarihinde demiş ki: merhaba ama su balonuma bir igne sokan yok mu :( ne demek o iğne sokmak fln imâlı imâlı[signature][hline]Artık o bir efsane... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.