Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HAMSTERIM DOGUM YAPTI YARDIM EDIN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MERHABA HAMSTERIM YENI DOGUM YAPTI HAMILE IDI ERKEKLERDEN AYIRDIM SUAN 2 YAVRUSU VAR HERKES EN AZ 4 OLUR DIYORR BENIMKI 2 TANE DOGURDU YEMISMIDIR?? VE HAMSTERIM SUREKLI DISARI CIKMAK ISTIYOR OZEL GEZINME TOPLARINDAN ALDIM GEZMESINDE BIR SAKINCA OLURMU? VE YEMESI ICIN NELER TAVSIYE EEDERSINIZZ SIMDIDEN TESEKKURLER
Mesaj tarihi:
yok nıye bagırayım yaw hızlı yazmak ıcın ona dıkkat bıle etmedım sorularıma bır cevap verırsenız sevınırım arkadas
Mesaj tarihi:
mbk said:

MERHABA HAMSTERIM YENI DOGUM YAPTI HAMILE IDI ERKEKLERDEN AYIRDIM SUAN 2 YAVRUSU VAR HERKES EN AZ 4 OLUR DIYORR BENIMKI 2 TANE DOGURDU YEMISMIDIR?? VE HAMSTERIM SUREKLI DISARI CIKMAK ISTIYOR OZEL GEZINME TOPLARINDAN ALDIM GEZMESINDE BIR SAKINCA OLURMU? VE YEMESI ICIN NELER TAVSIYE EEDERSINIZZ SIMDIDEN TESEKKURLER

http://www.youtube.com/watch?v=1jJ9sQTX4EE&feature=related
Mesaj tarihi:
sımdı akvakyumda benım dısı ıle yavrularıı yumurta sarısı verdım yarında marul maydonoz felan koyacagımm. baska neler yapmalıyım? patıcıgı okudum tesekkur ederım.
Mesaj tarihi:
ya yemesını dusunmemım nedenı yenı aldım adım mehmet bu arada ve daha yenı aldıgımda kavga etmeye basladı erkeklerle ondan ayırdık yenı kafes alıp koyacaktıkkı bı gece bakam vee suprızzz 2 tane pırtlatmıs bılee ve sımdı sımdı proteın agırlıklı seyler vermeye basladım kac gunde bır yumurta sarısı verem? suyuna sut koyayım mı?
  • Yeni Oluştur...