mbk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 MERHABA HAMSTERIM YENI DOGUM YAPTI HAMILE IDI ERKEKLERDEN AYIRDIM SUAN 2 YAVRUSU VAR HERKES EN AZ 4 OLUR DIYORR BENIMKI 2 TANE DOGURDU YEMISMIDIR?? VE HAMSTERIM SUREKLI DISARI CIKMAK ISTIYOR OZEL GEZINME TOPLARINDAN ALDIM GEZMESINDE BIR SAKINCA OLURMU? VE YEMESI ICIN NELER TAVSIYE EEDERSINIZZ SIMDIDEN TESEKKURLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 BAGIRMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 de mi ama buyuk harfle yazınca bagırıyormus gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 canı sıkılırsa yer hiç engelliyemezsin hamsterlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mbk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yok nıye bagırayım yaw hızlı yazmak ıcın ona dıkkat bıle etmedım sorularıma bır cevap verırsenız sevınırım arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 PATİCİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yediyse afiyet olsun, yemediyse 2 tane portlemistir, kesin 4 cikaricak diye sey mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 niye yesin abi/abla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Malzemeden çalmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 mbk said: MERHABA HAMSTERIM YENI DOGUM YAPTI HAMILE IDI ERKEKLERDEN AYIRDIM SUAN 2 YAVRUSU VAR HERKES EN AZ 4 OLUR DIYORR BENIMKI 2 TANE DOGURDU YEMISMIDIR?? VE HAMSTERIM SUREKLI DISARI CIKMAK ISTIYOR OZEL GEZINME TOPLARINDAN ALDIM GEZMESINDE BIR SAKINCA OLURMU? VE YEMESI ICIN NELER TAVSIYE EEDERSINIZZ SIMDIDEN TESEKKURLER http://www.youtube.com/watch?v=1jJ9sQTX4EE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mbk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 sımdı akvakyumda benım dısı ıle yavrularıı yumurta sarısı verdım yarında marul maydonoz felan koyacagımm. baska neler yapmalıyım? patıcıgı okudum tesekkur ederım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yemiştir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mbk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ya yemesını dusunmemım nedenı yenı aldım adım mehmet bu arada ve daha yenı aldıgımda kavga etmeye basladı erkeklerle ondan ayırdık yenı kafes alıp koyacaktıkkı bı gece bakam vee suprızzz 2 tane pırtlatmıs bılee ve sımdı sımdı proteın agırlıklı seyler vermeye basladım kac gunde bır yumurta sarısı verem? suyuna sut koyayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mal said: yemiştir bence http://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mbk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 cvp yokmu arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar