KingV Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 evet oynayan arkadaşlara soruyorum. FC oyun serverlarını taşıdıktan sonra bende latency anlamında yükselmeler oldu. 8 mbit bağlantımla önceden 110ms civarında oynarken latencym artık 140-160lara çıkı ki bu durum pvp yapmamı engelliyor. internetimde mi sorun var diye ping teste girdim. Oslo'yu seçtikten sonra sonuçlar latencym 100ms, 0 paket kaybı ve 0.1 gibi bir jitter değeri gördüm. acaba bir şekilde bende mi bir sorun var yoksa türkiyedeki oyuncu arkadaşların hepsi mi aynı problemi yaşıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Bendede degerler yüksek durumda. Havalardan ötürü olabilir belki. 80-100 arası oynuyor iken şimdi 130-500 arası değişiyor. Superonline fiber-20mbit kullanıyorum.( bu aralar oynamıyorum bu yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar