kralweb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya arklar p4 2.4 512k remim ve 56 k modemim var. ev kullanıcısıyım ve yetti canıma artık. bi inasana ttnetten bir ayda 160 milyon fatura mı gelir ya. ya düşünüom şu üniversetide kredi den gelecek para ile bi adsl alam. ama bilgisayarıma ve bütçeme göre bişi alcam. almamdaki tek amaç uo oynayabilcmek. bana fiyatı uygun ve kalitelisi ideal bir modem ve fiyatı uygun uo için yeterli olabilecek balantıyı ve fiyatını sülermisiniz. yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 55$'lık bir modem 128k da baglantı alırsın aylık 49m mis gibi oynarsin uo nu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 256k adsl 69 milyon + zoom 5510 usb modem 75$.adslde indirim yapilabilir su aralar böyle dedikodular dola$iyor.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 55$ lık modemin markası ne arkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya bide bu adsl ye ilk üyelik sırasında extra para ödicezmi. [Bu mesaj kralweb tarafından 16 Ekim 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hyr alirkende baglanirkende ekstra para ödemiyorsun.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 e-con marka bir modem isini gorur. Ama ilk ay cift fatura gelicek bunu unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 256k adsl baglantıdan asagısını alma..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Rahat oynayacağım diyorsan Speedtouch aL...[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Geek pro-Max UE1,bu modem 60 $ kdv dahil.Ethernet ayrıca. 128k ile uo bazen işkenceye dönüşebilir.Bencede 256k aşşağısını alma.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 usr adsl modem 66$ + kdv idi sanırsam baglantı için min 256 15-20 kişile kapışcam full pvp diyorsanda 512 alman lzm 256: 69milyon aslında en makulü 256 senin için (128 adsl baglantı önerisi yapanlar bidaha yapmasın bilmeden sallamayın)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Gadabriel, 16 Ekim 2004 16:02 tarihinde demiş ki: Ama ilk ay cift fatura gelicek bunu unutma. nası yani ör: 256k aldık. fiyatı aylık 69 dediniz. ilk faturada 138m mi ödicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ama aldıktan 2 ay sonra geliyor ve ilk 2 ayın toplam faturası geliyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 benim bildiğim faturalar peşin ödenir + açılışta ekstra ödenir. size iki ay sonra gelmiş olabilir. o ptt kaynaklıdır.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 UO oynuycksan kabloda vazgecmiceksin..[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bende cable var 128 kac yıldırda var daha uo oynarken takıldıgını gormedım adsl bırz daha ucuz ama sanırım cabledan[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ozaman babamın sinir krizi geçirmesine bi ay var :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Korax, 16 Ekim 2004 22:48 tarihinde demiş ki: ozaman babamın sinir krizi geçirmesine bi ay var :D zuahahah ilk başta bende bilmiodum çift geldiini bi geldiihöö flm oldum :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Ben ZyXEL modem 256 ADSL öneririm çok mutluyum çok rahat uo oynuyorum[signature][hline]Hostta 1 Numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bende 64 kablo net var simdiye kadar server'daki laglardan haric hic bir sekilde takilma olmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hektor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Lzrn, 17 Ekim 2004 01:07 tarihinde demiş ki: Ben ZyXEL modem 256 ADSL öneririm çok mutluyum çok rahat uo oynuyorum +1 Butçen müsaitse 650Hw modelini al derim hic sorunsuz hem wireless lan destegi var[signature][hline]Lord Hektor Outcast(Evil Kingdom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Dial Up ta robotx ten sasma uo da tek basina baglantiyi kullancaksan 128 k cable modem netmaster marka alabilirsin bi ara kampanyalari vardi hala duruosa kostur bence[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 O kampanya biteli ohooo :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 lol :D[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar