devhochi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Reklamlarda bi siemens var o güzel ya da bak sony ericsson da güzel yeni çıkanı..[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 virus sl55 430m mı ne peki size bisoru siz alsanız sl55 mı alırdınız t630 mu ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 t630 daha iyi bence (:)) ama bence en güzel telefonlar siemens s65, nokia 6630 ve 7610.. siemens s65 nokia 6630 (arkası gözüküo sadece ama idare edin :)) nokia 7610[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 20 Eylül 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yaf ericsson k700le motorola e398 arasında kaldım...7610la e398in arasında 400milyon fark war mesela ama özellik farkı para farkına değmio bence şimdi k700le e398 arasında kaldım sizce hangisi ?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 k700 al o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ya k700 ii güsel de e398 çok pis mp3 çalarım dio bi de memory 64mb ve yükseltiliomuş..k700ün 41mb ve yükseldiini sanmıorum o yüzden karışıkım ya.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Yaw dorumu bilmiom tam olarak arkadaşın kuzeninde n-gage varmış.Bizimkine göstermiş telefonu içinde 3 tane film kayıtlıymış.Matrix falan,telefonun kendinde olan bi programla pc den yüklemiş.Tabi hafıza kartı var telefonda.Bilen varsa dorumu bu öleyse dier telefonlarda da aynı programla film izlenir.(yoksa kuzeni bizim elemanı yemiş mi)Bide filmi küçük bi ekranda gösterdiği için çözünürlüğünü filan düşültüp o hale getiriyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yememiş seni doğru south park falan atanlar var n gage e eğer yalansa benide yemiş :) bu arada southparkın nesini seviyorsunuz anlamış değilim[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yalan olm sızı yemısler gercekten bende bıkeresınde ınanmıstım cozunurluk berbat we ses baska goruntu baska sacma sapan 1sey ınan bak[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 n-gage lerde kamere opsıyonel 1 b.ka yaramıyo para zıyanlıgı:([signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sana inat Qd alcam :P[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya ne n-gage i ya beni dinleyin yukarda yazdıklarımdan birini seçin. hepside birbirinden güzel.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sacmalama olm walla pısman oursun ona wercem parayla 7610 alırım[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sadece n-gage alın qd falan hıkaye:D[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu aralar 14-16 yaş çocuklarının elinde hep şu 7610'u görüyorum. ne özelliği var onu da anlamış değilim karşılaştırıyorsun nokia 6230 çok çok daha iyi. k700 de daha iyi. tuş takımı desen zaten tümden rezil birşey. benim aldığım k700'ün tuş takımı iyi olmasına rağmen kullanması zor oluyor, bazen acaba t630 mu alsaydım diyorum. Menüler, tuş dizaynı felan çok iyi de, nokia 3310/3330 kadar rahat kullanımı yok. Ya da yeni telefonlar konusunda ben karamsarım.. neyse, telefon alcaktın ne oldu? onu bir sorayım diye topici uplamak istedim[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 alıcam şu an bendeki telefonu kaybetmeye çalışıyorum annem emekli maaşını bi alsın N gage alıcam[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 aslında ipod süper bişi. ben de bir ara onu alcam... cep telefonların mp3 desteği işe yaramıyor[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bende ya n gage ya qd yada 3660 alacam simdi sayayım ozellikleri n gage bıraz buyuk onun dısında hersey super ngage qd şekli cok hosuma gidiyor radyosu yok mp3 caları yuklıyebılrısın cozunurluk bıraz daha iyi ve duydugum kadarıyla ınternetten oyun ındıremıyomussun belkı hackler cozmustur işi ama bilmiyorum 3660 a gelelim onuda cok beyeniyorum sadece mp3 calari yok oda yuklenir bende dusunuyorum ne alsam diyefiyatllarina gelelim n gage 380 tek carfurda var qd 420 carfurda yıne[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Bonecrusher, 17 Ekim 2004 17:44 tarihinde demiş ki: aslında ipod süper bişi. ben de bir ara onu alcam... cep telefonların mp3 desteği işe yaramıyor nasil yaramiyo ya ne farki varki[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: yeahja, 20 Eylül 2004 13:23 tarihinde demiş ki: yalan olm sızı yemısler gercekten bende bıkeresınde ınanmıstım cozunurluk berbat we ses baska goruntu baska sacma sapan 1sey ınan bak o filmden kaynaklanıyodur 512 lik mmc ye 250 mb lik matrixi attım cillop gibiydi her ne kadar n-gage almayın desemde bu özelliğinden bol bol faydalandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ipod'da minimum 10gb var cep telefonunda 20mb-80mb gibi bir bellek var. 1gb, 1024mb oluyor. 3 dakikalik şarkı, 3-4 mb felan oluyor. metal şarkıları 7 dakika, o da 10mb'a yaklaşıyor.. 3-4 tane metal müzik koysan zaten cep telefonun hafızası bitiyor. bu durumda, cep telefonlarının mp3 çalma olayı, sadce cep telefonuna melodi koymaktan ibaret, i pod gibi tutup mp3 dinlemek için kullanamazsın. ya da ipod'un ses kalitesi de iyi.[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 edit: k700'de symbian yok sanırım ama jpegdir mpegdir herbişiyi çalıştırıyor symbian olmamasının tek kotu yanı prog felan yukleyemessin işte daha fazla video kaydıydı felan.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 17 Ekim 2004 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar