Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Alıcam Yardım Edermisiniz?

Sorj

Öne çıkan mesajlar

www.nokia.com.tr den nokia telefonlarını çok ayrıntılı görebiliyorsun, karşılaştırabiliyorsun. bir de değişik bir anket gibi birşeyle kendine uygun modelleri görebiliyorsun. aynı şekilde diğer markaların da sitelerinde de vardır muhtemelen. ama ben herzaman nokia yı tercih ederim.[signature][hline]I have no options left again.
Sosyal ağlarda paylaş

yetiştim ehe.

ne tarz birşey istiyorsun?
-Mp3 çalar olarak kullancaksan olmaz. Genelde 2MB-80MB arası değişiyor hafızalar. iPod'lar 10-40GB iken cep telefonların Mp3 desteği komik kaçıyor. En fazla cep telefonu melodisi olarak kullanırsın.
-Dijital kamera ise gene çok komik. En kaliteli cep telefonları 1 Megapixelmiş, görüntü o cep telefonlarında bile çok dandik oluyor. Optik zoom yok, görüntü kalitesi de düşük.

Yani cep telefonlardaki dijital kamera ve mp3 desteğini unut. Gereksiz şeyler onlar.

N-Gage ve N-Gage QD almanın nedeni oyun için mi? Oyun içinse QD düşünebilirsin, ama normal cep telefonlarının da yeterince güzel java oyunları var. Şu an için N-Gage almak abes kaçar bence. Java destekli cep telefonlarda çeşit çeşit oyun oynarsın nasıl olsa.

3650 yerine 3660 çıktı. Şekli değişik bir de 65536 renk olayı var.
3650 tarzı bir şey düşünüyorsan, 6630 var, şekli benzese de, 3660'dan çok daha gelişmiş özellikleri mevcut.

6600 asla düşünme. 6230 çok daha iyi.
-şekli daha hoş.
-6600'da radyo ve mp3 çalar yok ama 6230'da var.
-6600 43.2kbps ikeni 6230 118.4kbps hızında.

NOKIA konusunda:
Sonuç olarak 6230, 6630 ve 9500 en iyi telefonlar.
Ancak,
-6230'da FM Radio var. Hızı Maximum 118.4kbps olabiliyor.
-9500'da PDA özelliği var. Hızı Maximum 236.8kbps olabiliyor.
-6630'da 1.3 megapixel kamera var. Hızı Maximum 384kbps olabiliyor.

Diğer özellikleri üç aşşağı beş yukarı eşit. Ancak bu özellikleri farklı, ha bi de şekil biraz farklı.
Ben sırf şekli güzel ve FM Radyo özelliği yüzünden 6230 alırdım.
Ha tabi paso resim çekip bunları internette dağıtan, paso internette dolaşan birisiysen, 6630'u alman normal.

Ne istediğini pek bilmiyorum. Ancak PDA+Cep Telefonu olarak Nokia 9500 ve Sony Ericsson P910i çok iyi. PDA istiyorsan, kalın istiyorsan bunlara bak.
P910i'de bi de memorystick takabiliyorsun, hasta bişi o memorystickler, 1gb'a kadar çıkıyordu onların kapasitesi, yanlış hatırlamıyorsam..

Bende Sony Ericsson K700 var ve çok memnunum.
Kamerası var (şu an telefonların kameraları dandik evet ama olsun var) Mp3 çalar özelliği var, radyosu var, Java oyunları var, Tema olayı var o var bu var..
Bi de kullanımı çok rahat ya, bir tuşla herşeyi halledebiliyorsun :-P
Sosyal ağlarda paylaş

bence kesinlikle k500 veya 700 al. Paran varsa k700 olsun çünkü radyo özelliği var bluetooth u da. K500 çok çok iyi ve sadece 400 milyon. Ya da 500 arasında, k500 un özellikleri sole:

video cekebilir paralak tft ekran video oynatır yuksek socunurlukte resim 3boyutlu sony ericsson un özel java formatını destekler ve oyunlar ercekten iyidir. 12 mb hafızası var Mp3 ÇALABİLİR! (gerçi 12 mb a hangi birini atıcaksın ama favori bi kaç şarkını atarsın gidersin süper) şık görünüm 2 renk seçeneği 65 000 renk bir sürü taraıcı seçenekleri yüksek kalitede polifonik melodi çalma bence süper bir telefon t610 gibi fenomen olacak. Ah bir de bluetooth u olsa (ben de bluetooth u olmayan telefon hayatta almam diyordum ama bunu gorunce fikirler zınk die degisti) paran varsa biraz daha k700 al daha da varsa 262 bin renklik ve telefon cıkıcak 1 milyar küsür olacak rüya gibi kamerası var. Cok pahalı olmasın düyorsan k500 al baska birsey alma[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 19 Eylül 2004 15:37 tarihinde demiş ki:
bence kesinlikle k500 veya 700 al. Paran varsa k700 olsun çünkü radyo özelliği var bluetooth u da. K500 çok çok iyi ve sadece 400 milyon. Ya da 500 arasında, k500 un özellikleri sole:

video cekebilir paralak tft ekran video oynatır yuksek socunurlukte foto ceker 3boyutlu sony ericsson un özel java formatını destekler ve oyunlar ercekten iyidir. 12 mb hafızası var Mp3 ÇALABİLİR! (gerçi 12 mb a hangi birini atıcaksın ama favori bi kaç şarkını atarsın gidersin süper) şık görünüm 2 renk seçeneği 65 000 renk bir sürü taraıcı seçenekleri yüksek kalitede polifonik melodi çalma bence süper bir telefon t610 gibi fenomen olacak. Ah bir de bluetooth u olsa (ben de bluetooth u olmayan telefon hayatta almam diyordum ama bunu gorunce fikirler zınk die degisti) paran varsa biraz daha k700 al daha da varsa 262 bin renklik ve telefon cıkıcak 1 milyar küsür olacak rüya gibi kamerası var. Cok pahalı olmasın düyorsan k500 al baska birsey alma. Üstelik kızıl ötesi de vardı sanırım, yani sony ericsson bence uygun fiyata cok iyi bir telefon yapmis bluetooth olmaması fiyatı ayrı dusurmus, unutma kızılötesi cokda aha hızlı, sadece bitisik tutma sorunu var
[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

valla telefonuma heralde tek istiiceem sey sunlaridr
SMS alip atma
arama yapma
.mid dosyalarini polyfonik melodiye cevirip (programim var bilgisayarda, yapmayi basardim) (yada programsiz telefondan) guzel bi sekilde duyulabilecek ve net olarak melodi yapma (en kompleks istedigim bu bak hehe)
gayet duzenli kullanabilecegim bi telefon defteri (10 kisi atama istedigim numaraya 1 den 0 a)
sinirsiz SMS kayitta tutabilmek (ya da en azindan bi sekilde depolama sistemi hehe)

Sony CMDZ7 var bende cok eski, sms ler 20 tane tutabiliyo sadece silmek zorunda kalmak cok koyuyo
polifonik olayini da halledemedim bohu olmuyo[signature][hline]...valla!
Sosyal ağlarda paylaş

Nokia'dan Şaşırma,
7610 Bak ben kullanıyorum işte 512 lik bi kart aldım içine mp3 bastım canım istedi mi dinliyorum müziğimi :lol:
ilk verdikleri kart ile bile 10-15 mp dinleyebilirsin, tek kusuru radyosu yok içine de bastım oyunu ne istersen yüklersin
PC kablosu veriyorlar Nokia Suite Programı da veriyolar babalar gibi istediğin java oyununu kendin yüklüoyosun..
şu anda bende 17 tane oyun var :lol:
Ya git direk telefoncuda al eline bi 7610 incele ...

Sakın HAA! Ericsson muş, siemens miş, yok cart curt başka telefon ile işin olmasın Nokia'dan şaşan bin pişman..
7610 kesmez ise seni ancak BU keser[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

nokia'dan şaşan nasıl bin pişman oluyormuş eeheheh komik olma.

nokia eskiden iyiydi ama şimdi mükemmel cep telefonları üretmekten çok uzak.
Sony ve ericsson birleştiği için de, çok hoş telefon üretiyorlar.

3310, 3330'da tek tuş özelliği çok rahattı, ama şimdiki telefonlarda bir sürü tuş bir sürü farklı menü var. Nokia nedense o tek tuşlu telefonları üretmiyor, daha doğrusu üretiyor gibi ama onlar da en ucuz ve en dandik telefonlar oluyor.
Mesela babamın 6610'unu kullandım bir iki hafta, alışamadım karışık birşey.

Gittim K700 aldım sony ericsson ve çok memnunum. Kullanımı 6610'a göre çok çok daha basit.

Şu sıralar 7610 göze çarpıyor da, 6230 yanında çok sönük bir telefon o. Tek avantajı 1Megapiksel kamerası. Ama tuş dizaynı kötü, fm radiosu yok, internet hızı daha yavaş vs.. İlla nokia diyorsanız asla 6600 ve 7610 önermem 6230 varken.[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Eylül 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

6230'da var.
k700'de de var..

ha bi de nokia, 7280, 7270, 7260, 6630, 6170, 2650, 2600, 3220 gibi ilginç telefonlar çıkarıyormuş 2005'te.. ama bi tek 6630'dan umudum var.. Smartphone'muş zaten o, aşmış bişi..[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...