Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Alıcam Yardım Edermisiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet şöyle haşatlı bişey alcam

düşündüklerim

N-gage
N-gage Qd (böle bişey)

bunları düşünüyorum almayı eğer başka önerebileceğiniz telefon varsa fonksiyonu ile birlikte yazarsanız cok sevinirim birde telefonlar hakkında bilgi hangi sayfadan elde edebilirim?

google dan arayamıyorum download oldugu için açmıyor hata falan veriyo ondan topic açma gereği duydumda[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
fiyat araligi, telefonla neler yapabilmek istedigin gibi bilgileri vermeden sunu al demek zor, ama ne yaparsan yap sidetalkin e bulasma derim eah[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Mesaj tarihi:
valla anladıım kadarıyla görüntüsüne deil ozelliklerine onem veriosun. Bence 6600 ya da turevleri var onlardan birini al. N-gage sakın alma derim.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
Bu arada 6600 da n-gagedekiler+onlarca oyun oynayabiliosun. Hergun de yenisi çıkıo oyunların. Onu da solim dedim.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
6600 gusel ama pek farkı yok eger sana da kaba gelmıosa 3650 al yarı fıyatına[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Mesaj tarihi:
abi asıl 6600 cok kaba

bi resim yollayabilirmisiniz?

bu arada tatmin olmadım diğer telefonlarla N-gage Qd alcam bu gidişle[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
ya bide ben herkezde olan telefon istemiyorum böle rare gibi bişey yokmu?

gerçi N-gage Qd bilmem herkezde varmıdır kanımca yok[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
7610 daha güzel bence

gerçi aradaki 300 milyon farka değer mi bilemiyorum ama abim 7610 aldı ben palm alırken. şimdi oturup adamın telefonuyla sprinter cell oynuyorum :P

ayrıcana 1m pixel kamerası var. görüntüler görüntü oluyor :P[signature][hline]en ince yerim bileğim..

Syphex [CoH:Justice]
Mesaj tarihi:
Ya beyler lütfen telefonla bilgisayarı veya playstationu karıştırmayın. Amerikada varmı böyle telefonlar? Onlar üretip biz enayi türklere satıyor. Adamlare hala o nokianın ilk takozlarını kullanıyor. Telefonun amacı nedir ki? Süper grafiklerle oyun oynamakmı?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
Hazır topic açılmışken ben de sorayım
200-300 milyon aralığında ideal telefon nedir?[signature][hline]zagorx, 05 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
-Merhaba savaşçı.
-Selam büyücü.
-Hadi geal karfura gidelim auhzuhamauuahm
-Gidelim bab.
Mesaj tarihi:
nokia bulamayacaın kesin :) kardeşimim teliyle benimkinde aynı özllikler var. Hatta bende kamera var + dan(istemedim ama bütün yeni modellerede varmış) onunki nokia benimki siemens onunki 160 milyon daha pahalı[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
hemn niterentye ghirosun camcoder proyu cekiosunz ve hafızansın yetti kadartıla cekşsounz vidyoyu 6600 da sınırsız

DOĞRU YAZILIMLARLA telofununzdan alacaıınz verim milyon kat artar

camcoderpro+photographer+ppadeluxe+ultra mp3 olayer

yükleniş bir 3650nin 7610dan fln hiç eksii yok artısı var(daha hafif)

bende 6600 var onuda soleyim[signature][hline]Friend is a four letter word...

• Admin
Mesaj tarihi:
jacabo güzel telefonmuş nekadar fiyatı[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
Bence üreticiler 6600 ve türevi telefonları -GPRS renkli ekran video camera cart curt- ellerinden çıkarıp 2005 başı yada yazına doğru yeni nesil telefonları piyasaya sürecekler. Bu yüzden fiyatları bu kadar düştü ve Chat-In türevi şeyler yaygınlaştı. Biraz komplo teorisi gibi oldu ama bence bu böyle :)[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki:
la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
  • Yeni Oluştur...