Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Evet şöyle haşatlı bişey alcam düşündüklerim N-gage N-gage Qd (böle bişey) bunları düşünüyorum almayı eğer başka önerebileceğiniz telefon varsa fonksiyonu ile birlikte yazarsanız cok sevinirim birde telefonlar hakkında bilgi hangi sayfadan elde edebilirim? google dan arayamıyorum download oldugu için açmıyor hata falan veriyo ondan topic açma gereği duydumda[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 fiyat araligi, telefonla neler yapabilmek istedigin gibi bilgileri vermeden sunu al demek zor, ama ne yaparsan yap sidetalkin e bulasma derim eah[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 valla anladıım kadarıyla görüntüsüne deil ozelliklerine onem veriosun. Bence 6600 ya da turevleri var onlardan birini al. N-gage sakın alma derim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bu arada 6600 da n-gagedekiler+onlarca oyun oynayabiliosun. Hergun de yenisi çıkıo oyunların. Onu da solim dedim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yaşasın 6600. gayet yeterli bence.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 6600 şu yuvarlak ufacıcık şey olanmı?[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 su herkesin elinde olan beyazli veya grili siyah tombul telefon.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 6600 gusel ama pek farkı yok eger sana da kaba gelmıosa 3650 al yarı fıyatına[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ben bugün Siemens cx 65 aldım hiç fena bişeye benzemiyo. Hem ucuzda[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 abi asıl 6600 cok kaba bi resim yollayabilirmisiniz? bu arada tatmin olmadım diğer telefonlarla N-gage Qd alcam bu gidişle[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 6600,çok kral telefon her yönüyle fiyatıda düşmüş duyduğuma göre..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ya bide ben herkezde olan telefon istemiyorum böle rare gibi bişey yokmu? gerçi N-gage Qd bilmem herkezde varmıdır kanımca yok[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 7610 daha güzel bence gerçi aradaki 300 milyon farka değer mi bilemiyorum ama abim 7610 aldı ben palm alırken. şimdi oturup adamın telefonuyla sprinter cell oynuyorum :P ayrıcana 1m pixel kamerası var. görüntüler görüntü oluyor :P[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ya beyler lütfen telefonla bilgisayarı veya playstationu karıştırmayın. Amerikada varmı böyle telefonlar? Onlar üretip biz enayi türklere satıyor. Adamlare hala o nokianın ilk takozlarını kullanıyor. Telefonun amacı nedir ki? Süper grafiklerle oyun oynamakmı?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Hazır topic açılmışken ben de sorayım 200-300 milyon aralığında ideal telefon nedir?[signature][hline]zagorx, 05 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki: -Merhaba savaşçı. -Selam büyücü. -Hadi geal karfura gidelim auhzuhamauuahm -Gidelim bab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 nokia bulamayacaın kesin :) kardeşimim teliyle benimkinde aynı özllikler var. Hatta bende kamera var + dan(istemedim ama bütün yeni modellerede varmış) onunki nokia benimki siemens onunki 160 milyon daha pahalı[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hemn niterentye ghirosun camcoder proyu cekiosunz ve hafızansın yetti kadartıla cekşsounz vidyoyu 6600 da sınırsız DOĞRU YAZILIMLARLA telofununzdan alacaıınz verim milyon kat artar camcoderpro+photographer+ppadeluxe+ultra mp3 olayer yükleniş bir 3650nin 7610dan fln hiç eksii yok artısı var(daha hafif) bende 6600 var onuda soleyim[signature][hline]Friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ben de sl 55 almayı dusunuyorum bakalım alırım belkı 1 2 gune hem kucuk guzel bısey sıyahı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bıde resim koyım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 abi yok yok N gage Qd de kıldım kararı :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 7610 ne kadardır?[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 jacabo güzel telefonmuş nekadar fiyatı[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 N-gage yada qd alma bak uyarıyorum pişman olcaksın ertu sakın sakın SAKIN LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bence üreticiler 6600 ve türevi telefonları -GPRS renkli ekran video camera cart curt- ellerinden çıkarıp 2005 başı yada yazına doğru yeni nesil telefonları piyasaya sürecekler. Bu yüzden fiyatları bu kadar düştü ve Chat-In türevi şeyler yaygınlaştı. Biraz komplo teorisi gibi oldu ama bence bu böyle :)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Git teknosa ya bak sonra başka bir yerden al[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar