Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Alıcam Yardım Edermisiniz?

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Evet şöyle haşatlı bişey alcam

düşündüklerim

N-gage
N-gage Qd (böle bişey)

bunları düşünüyorum almayı eğer başka önerebileceğiniz telefon varsa fonksiyonu ile birlikte yazarsanız cok sevinirim birde telefonlar hakkında bilgi hangi sayfadan elde edebilirim?

google dan arayamıyorum download oldugu için açmıyor hata falan veriyo ondan topic açma gereği duydumda[signature][hline]hö?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler lütfen telefonla bilgisayarı veya playstationu karıştırmayın. Amerikada varmı böyle telefonlar? Onlar üretip biz enayi türklere satıyor. Adamlare hala o nokianın ilk takozlarını kullanıyor. Telefonun amacı nedir ki? Süper grafiklerle oyun oynamakmı?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

hemn niterentye ghirosun camcoder proyu cekiosunz ve hafızansın yetti kadartıla cekşsounz vidyoyu 6600 da sınırsız

DOĞRU YAZILIMLARLA telofununzdan alacaıınz verim milyon kat artar

camcoderpro+photographer+ppadeluxe+ultra mp3 olayer

yükleniş bir 3650nin 7610dan fln hiç eksii yok artısı var(daha hafif)

bende 6600 var onuda soleyim[signature][hline]Friend is a four letter word...

Sosyal ağlarda paylaş

Bence üreticiler 6600 ve türevi telefonları -GPRS renkli ekran video camera cart curt- ellerinden çıkarıp 2005 başı yada yazına doğru yeni nesil telefonları piyasaya sürecekler. Bu yüzden fiyatları bu kadar düştü ve Chat-In türevi şeyler yaygınlaştı. Biraz komplo teorisi gibi oldu ama bence bu böyle :)[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki:
la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...