Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 http://www.snyderstreasures.net/pages/hartworks.htm ilginizi çekeceğini düşünüyorum[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Teşekkürler yararlı bir kaynak, bookmark'ın içerisine girdi :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu adam ressam olsaydı bu kadar insan olmezdi belki[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 görsel sanatlarda da açılmıştı bu konu, güzel ressammış adam =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Çok iyi bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaraBaron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Hitler, ergenlik yıllarında ressam olmak isterken babası ise oğlunun memur olmasını istiyordu. Çünkü babası, oğlunun güvenle para kazanabileceği iyi bir mesleğe sahip olması gerektiğine inanıyordu. Hitler ise ressam olma konusunda inat etmesine ve sanatçılığı kendisi için tam bir ideal olarak görmesine rağmen babasının düşüncelerine de hak veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Kardes 99 Level necroyum seni gördükten sonra mesleği bırakıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar