Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Böyle bir başlığımız vardı, içinde Grave of Firefliesdir ve türevidir, manly tear getirten anime/mangaları tartışıyorduk, forumun armasında bulamadım, googledan site:paticik.com la denedim gene beceremedim, şöyle biri linki verebilrise eski konuya çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Lopeth said: şöyle bi topik vardı, belki işine yarar http://forum.paticik.com/read.php?10,1962834,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Saol Lethe, aradığım birkaç animeyi buradanbuldumda, sanki bu sene (bu sene dedigim 2011) uplanmıştı bahsettiğim konu, daha bir uzundu- 8-9 sayfa gibi hatırlıyorum. Onuda bulabilsem şurada bayagı sevineceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yakın zamandan anohana var ama hiç manly tear falan değil bildiğin bitch tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bitch tearsda olur np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 grave of the fireflies! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 manly tears benim bildiğim bir legend of galactic heroes var bir de hokuto no ken var, gerisi bitch tears hep. josei/dating sim diye arat bulursun bi sürü. yakın zamandan en bilinenleri kaede'nin dediği ano hana ile usagi drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 gurren lagann da var manly tears! kaede hepsini yazmış diğer topicte onları izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 oha o threade baktım da ne iyi ne yardımsever bir adammışım lan ben zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 hala öyle değil misin? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar