wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ne bakcem yaw zaten tartisma dagildi iyice, geyige vurdum ben de. :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ne dediğini tam olarak bilmediğim için, zaten şöle bir durum gerçekleşiyor yeni okumaya başlıyorsun thread ı ama 8 sayfa falan olmuş oku oku senin yorum yapacağın olay 2.sayfadaki adamlan ilgili ise ama 7.sayfada başka biri aynı yorumu yapmışsa böle çakışmalar olabiliyor ama bazen sabredemeyip yazıyorum demin olduğu gibi :)[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: theKingpin, 24 May 2003 00:15 tarihinde demiş ki: Ne dediğini tam olarak bilmediğim için, zaten şöle bir durum gerçekleşiyor yeni okumaya başlıyorsun thread ı ama 8 sayfa falan olmuş oku oku senin yorum yapacağın olay 2.sayfadaki adamlan ilgili ise ama 7.sayfada başka biri aynı yorumu yapmışsa böle çakışmalar olabiliyor ama bazen sabredemeyip yazıyorum demin olduğu gibi :)[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Haklısın valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar