vaperon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 DoruK said: geleceğin trendini şimdiden söyleyeyim dağ çileği likörü yapan köşe olur absinthten büyük patlama yapar bak Turuncu renkte, bardağa da kırmızı benekli koyu turuncu bir dağ çileği de takarsın, üstüne ufak bir nane yaprağı... Offf ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 çok pis gaza geldim ülkenin trendi olcam tayyip benm bahcelerle atar atar artık eu ya üff ya arkadaşlar elle tutulur bişiler söleyin nolur, valla yapcam balkona eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 balkonları derken kaç tane balkonun vardı? ya işin içinde şarap varsa ikram varsa hele çilek varsa tamam seneye oradayım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ULAN. hayret bişi. adam balkona çiçek koycam dedikodusu yaydı tavladı kızı. ne biçim iş anlamadım. takdir ettim kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 masaj yapabiliyomusun elif sorun orda asdgf ya gel herzaman şarap çicek buluruz sana elif ya ayıp ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tamam sen dağ çileğini yetiştir, oradayım ben. Çiçek istemiyorum ya önemli olan çilek. Çilek yaa. offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 çileğin kilosu 2 liraya iniyo mevsiminde ya, abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kendi yetiştirdiğin gibi olmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ya amma abartıyosunuz doğa işte salın kendinizi gitsin ohhooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 çilek ağaçta yetişmiyodu dii mi ya limondan güzel ağaç önerin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Karea said: abi turunç ne demedik ki limon portakal ne ekersen ek turunç çıkıyor cünkü özü o dedik bide meyve vermiyormuş diye duydum ne kadar doğru onu çok iyi bilmiyorum vermesi içinde aşılamak vs lazımmış eve ekeceğimiz 2 saksıya o kadar beyin masriyafi yapamayacağımdan daha kolay ekince çıkan hazır ürünlere yöneldik sonuç olarak Karea said: ya diyom eve limon ağacı mı diksem ama okudum falan limon çıkmıyomuş ondan aşılamak lazımmış turunç oluyomuş o , ne demekse artık ya şöle eve ağaç ( öle çam diil yuh ) yada güzel kokulu bişiler ekesim var, köşede dursun renk katsın eve izmir yer bu arada, öle kış da olmuyor pek böle süper kokulu şeyler olabilir ( ama uzun ömürlü ), yada böle limon falan düşündüm de ama o kadar ağaç yaptıktan sonra meyvesinden de yemeliyim ama bonzai falan olmasın ama süs olduğu kadar verimli falan da olmalı misal sinek kovalayıcı özelliği olsun meyve vermesin falan böle bi düşüncem var işte evde yada olmadı balkonda ( hadi kışın ev olur ) böle bişi lazım bana pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Balkonda olmaz ama ufak bir bahcen varsa ve gunes aliyorsa(birde kediler pisliyorsa o bahceye:)), kavun cok rahat yetisiyor. Balkon icin cherry domates tavsiye ederim. Bizim peder 1 yada 2 saksidan 30 tane domates aldi bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 valla ben ağaca ev diktim daha güzel oldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar